Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Spor Tablosu
11-17 Aralık

Kızlar öncelikle özür dilerim tabloyu hafta bitince paylaşmak çok anlamsız ama affedin biliyorsunuz 😔😔

Bireyselde 1.miz 1308 puan ile Namaria Namaria 🏆🏆🏆

ekip olarak 1.ise No kiloo kızları 🤩🤩

Eki Görüntüle 2743935

Eline sağlık kaptanım
Bu arada ortakları izne ayrılan ummhnisa ummhnisa ve Namaria Namaria sizleri ortak yapsak olur mu canlar 🤗
Tabi kiii
Canim tam seni etiketleyip izne ayrilanlar oldugu icin ummhnisa ummhnisa ile ortak olsak mi yazarken bildirim geldi 🙃 tevafuk iste 💞
Yaa inanır mısın bende seninle ne zaman denk gelicem diye bekliyordum.
ummhnisa ummhnisa ortim merhaba bu hafta beraberiz insallah 🥰 listeleri salliyo muyuz 🙃
Yani ben senin kadar azimli olamasamda senin yanında nasiplenirim bişeyler. Bana bu hafta bol bol tavsiye ver tamam mı. Ben hala neyi neyle yiyeceğiz ne ödem yapar falan bilemiyorum. İlk defa bu şekilde diyet yapıyorum da 🤭

Yaa inanır mısın bende seninle ne zaman denk gelicem diye bekliyordum.
Oyy kuzu bilmukabil gecen hafta verimsiz gecti ortaklik acisindan senle olunca cook sevindim 🥰😍
Yani ben senin kadar azimli olamasamda senin yanında nasiplenirim bişeyler. Bana bu hafta bol bol tavsiye ver tamam mı. Ben hala neyi neyle yiyeceğiz ne ödem yapar falan bilemiyorum. İlk defa bu şekilde diyet yapıyorum da 🤭
Askolsun canim çok güzel gidiyosun sen de💞🤗
Bu hafta karbonhidrat düşük gidelim tamam mi menulerimizde ekstra kalirili seyler olursa da birbirimize spor cezasi veriyoruz kabul mu 🥰🙃

X