- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.096
- 36
Canim tam seni etiketleyip izne ayrilanlar oldugu icin ummhnisa ile ortak olsak mi yazarken bildirim geldi tevafuk iste
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim tam seni etiketleyip izne ayrilanlar oldugu icin ummhnisa ile ortak olsak mi yazarken bildirim geldi tevafuk iste
Bende diyorum niye şaşırdı dediğime acaba süper o zmanCanim tam seni etiketleyip izne ayrilanlar oldugu icin ummhnisa ile ortak olsak mi yazarken bildirim geldi tevafuk iste
Ay kaptanim kac kac kac bizim cene bitmezWalklarıda açıklayalım teli bırakayım hafta sonu hafta sonu kocam beni boşayacak uyuz oldu telefona yapıştım diye
Aynen kuzum kaçtım yine dalarsam çıkamamAy kaptanim kac kac kac bizim cene bitmez
Aaa olleyyytooo Pain Killer tebrikler orticanımSONUÇ
Pain Killer Hedef60kgolmak tebrikler kızlar + 250 spor puanı demin eklemeyi unuttum şimdi Düzeltme yapacağım
Eki Görüntüle 2743928
Ay ben unuttuum 5000 li bişey
Eline sağlık kaptanımSpor Tablosu
11-17 Aralık
Kızlar öncelikle özür dilerim tabloyu hafta bitince paylaşmak çok anlamsız ama affedin biliyorsunuz
Bireyselde 1.miz 1308 puan ile Namaria
ekip olarak 1.ise No kiloo kızları
Eki Görüntüle 2743935
Tabi kiii
Yaa inanır mısın bende seninle ne zaman denk gelicem diye bekliyordum.Canim tam seni etiketleyip izne ayrilanlar oldugu icin ummhnisa ile ortak olsak mi yazarken bildirim geldi tevafuk iste
Yani ben senin kadar azimli olamasamda senin yanında nasiplenirim bişeyler. Bana bu hafta bol bol tavsiye ver tamam mı. Ben hala neyi neyle yiyeceğiz ne ödem yapar falan bilemiyorum. İlk defa bu şekilde diyet yapıyorum daummhnisa ortim merhaba bu hafta beraberiz insallah listeleri salliyo muyuz
Canim gunaydin tesekkur ederim bugun yapacagimCanim karbonhidrat agirlikli olduysa 1.5 ltye bi limon bi kasik elma sirkesi cubuk tarcin karanfil kok zencefil karisimi yaparsan odemini de atarsin insallah
Eline sağlık canım listemiz ne kadar azaldı yine18-25 Aralık Menü Paylaşım Listesi
Amor-a
@thequeensgambit
Hedef60kgolmak
belmayne
Pain Killer
G gamzem23
Namaria
nnurc
hawar
Nikinik
S Smr3535
N Naz03
ummhnisa
yarimuhendis
İnşallah canımGünaydın, huzurlu pazarlar olsun inşallah
Günaydın canımGunaydin kizlar ️
Oyy kuzu bilmukabil gecen hafta verimsiz gecti ortaklik acisindan senle olunca cook sevindimYaa inanır mısın bende seninle ne zaman denk gelicem diye bekliyordum.
Askolsun canim çok güzel gidiyosun sen deYani ben senin kadar azimli olamasamda senin yanında nasiplenirim bişeyler. Bana bu hafta bol bol tavsiye ver tamam mı. Ben hala neyi neyle yiyeceğiz ne ödem yapar falan bilemiyorum. İlk defa bu şekilde diyet yapıyorum da