kizlar naber diyet nasi gidiyo
bugun abimin esi eski fotolarimdan bulmus (ben sisko halimle hic boydan resim cekilmiyodum aynalara bakmadigim icin
)
size de gondereyim de belki moral olur
fotograf 18 temmuz da cekildi o zaman 70 civariydim zaten fotograftan 3 gun sonra diyete basladim yeter artik karpuz gibi oldun kizim diye... 5 ay olmus, insulin direnci 4 uzerindeydi suan 1.3 civari, suan kilom 58-59 arasi gidip geliyor. yani yaklasik 10-11 kilo eksildim o zamandan bu zamana.
menulerim ve sporlarim (ya da sporsuzluklarim) burda hepinizle paylastim bu surecte, hepimiz birbirimize destek olduk yol arkadasi olduk. iyi ki girdim bu takima desteginiz buyuk... kadin isterse herseyi basariyormus bunu hepiniz biliyoesunuz ama bir kere daha hatirlayin diye atiyorum bu fotoyu.
ben biraz mola verdim ama hedefim bu molada kilo vermeye devam etmek. cesitli sebeplerden kullandigim ilaclardan dolayi ve tabiki bmi dustukce kilo vermenin zorlasmasi derken takimi her cuma acaba sikintiya sokuyormuyum diye stres yapmamak icin moladayim. ama diyete devam ediyorum hala eskisi gibi mesela dun aksam balik izgara ve salata yedim tek menu ekmek yok
izine ciktim artik bildirim yapmiyorum diye baklavaya hamburgere abanmiyorum yani iciniz rahat olsun