Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Eksiye düşmekte birşey ben bunu hurma diyetine bağlıyorum haftanın başından başlamak maalesef kötü bir tercihti bence 😔 yapılacaksa Çarşamba Perşembe uygun gün oluyor
Çünkü hurma diyetinden sonra çok çok dikkat etmek gerekiyor kiloyu fazlasıyla geri almaya çok müsait oluyor bünye su içsen yarıyor yani 🙈
Evet canım olabilir. Pazartesi akşamı patlamış mısır yediğim için salı hurma yoğurt yapmıştım ama ertesi sabah sabittim açıkçası.
Ama bu hafta fazla kısmadan dengeli bir şekilde gideceğim. Önümüzdeki cuma da güzel bir eksi göremezsem farklı bir şeyler düşünmeye başlamam lazım. Çünkü bu spora ve beslenmeye rağmen bu kadar az gitmesi normal değil. Bakalım ne olsun 🙏

Evet canım olabilir. Pazartesi akşamı patlamış mısır yediğim için salı hurma yoğurt yapmıştım ama ertesi sabah sabittim açıkçası.
Ama bu hafta fazla kısmadan dengeli bir şekilde gideceğim. Önümüzdeki cuma da güzel bir eksi göremezsem farklı bir şeyler düşünmeye başlamam lazım. Çünkü bu spora ve beslenmeye rağmen bu kadar az gitmesi normal değil. Bakalım ne olsun 🙏
Kuzum sende benim gibi suya sıçıyor alabilir misin galiba bizi bu etkiliyor gerçi sen çok dikkatli beslendin bence bu hafta detoks yapma yeşillik protein beraber yapalim

Sağolun kızlar
Ateş devam maalesef ilaçla düşüyor etkisi geçince artıyor ..
@ummhnisa süresi dolmadan vermek istemiyorum ya 4 saat bile erken geliyor 5 saati bekliyorm çok zorlamazsa birazda ateşle baş etsin diyorum böyle ilaç verdikçe hastalık uzayacak gibi geliyor
İshal olması kötü oldu doktoru aradık dedik getiremiyoruz çocuğu travma oldu daha yeni aşı onun üstüne diş ameliyatı onun üstüne bu... Hastane doktor yaklaşmıyor .. ilaçlara devam etcez böyle birde ishal için 2 ilaç verdi ama onunda birini tam içmedi 🙄 🤯
bak alinti yaomisim cevaplayamamisim:KK43: bize bi doktor ates dusuruch vermeyin 40 a kadar ciksin bisi olmaz demisti. ishal devam ediyor mu suan nasil?
Kızlar selam
Dün gece çok hasta oldum. Midem bozuldu. Gece hiç uyuyamadım 😔
Çok halsizim ve başım ağrıyor.
Dün 700 gr eksiydim ama bugün sabit geldim. Ona da canım sıkıldı. Herhalde ödem oldu. Elim ayağım da çok fena şiş.
Biraz bekleyeyim belki bir kaç gr gider. Kaça kadar vaktimiz vardı El_Em El_Em
oooo sana da gecmis olsun kuzum, cok su kaybettiysen o da odem yapar, yedigi bisey mi dokundu acaba?
Canim bu sistemde sorun yasiyosan biseyleri degistirmen vucudu sasirtman lazim o yüzden dedim 💞
sanirim sorunu buldum. psikolojik ilaclar kullaniyorum ve onu kulanmaya basladigimdan beri kilom iyice sabitlendi.
Merhaba canım. Sen tek öğün besleniyordun değil mi yanlış hatırlamıyorsam. bende ramazanda tek öğün besleniyorum, sadece iftar yapıyorum ve ramazan ayında nerdeyse hiç kilo veremiyorum. sabah kalktıktan en geç yarım saat sonra birşeyler yemen lazım. benim canım birşey istemez. o nedenle metabolizmam çalışsın diye kalorisi düşük birşeyler atıyorum azıma. kahve olur, salatalık, kuru kayısı sonra canın ne zaman isterse ozaman kahvaltını yap. en kötü bir dilim salatalık ye. bol su içmekte önemli. asla kabız olmamaya çalış. benim yeni yöntemim. dolapta üsrekli bamya yemeği var. zeytin yağlı yapıyorum. dolapta duruyor. haftada 1 sefer yapıyorum. 3 gün idare eediyor. salata gibi masaya küçük kase koyuyorum. ben her otu denedim bağırsaklar için ilk kullanında iyi sonra vücut alışıyor. bamya çok iyi şişliğe felanda iyi geliyor.
bende bolca su iciyorum sabah uyandigimda mrtabolizma calissin diye.

sebze yemeklerini bende cogunlukla zeytinyagli yapiyorum. ama esim yemiyor, sadece benim yedigimle de gina geliyor artik ayni seyi yemekten. bamya mesela resmen ruyalarima giriyor ama esim degil yemek evde pismesine bile izin vermiyor. ben bayilirim. taze fasulye filan yapiyorum iste bende. kabizlik crktigim hic olmaz, ama az yemek yedigim icin barsaklarda bosaltacak gida kalmiyor cogunlukla.

bakalim bi cozum bulucaz illaki
kirmizigitar kirmizigitar açtım kollarımı bekliyorm artını de haydii 🤣
Bildirim yapmadın değil mi 👀
yok yapmadim uygulamadan girince yapicam ama musli ictim🤣 belki eksilirim diyr bekliyorum
Haplar vitaminler etkiliyor gerçekten bende korunma hapı bir de vitamin kullanıyordum veremedim ne zamandir
bak senin yazdigini okuyunca fark ettim bence benim suan kullandigim psikotik ilaclar yuzunden boyle olmam cok yuksek ihtimal

kaptan bu bugunku tartim ama paylasma simdilik bence belki sabite inerim bekliyorum.

bu arada dunku adimlarim da burda.

El_Em El_Em G gamzem23

Eklentiler

• IMG_20201218_135122_973.jpg
    IMG_20201218_135122_973.jpg
    61,1 KB · Görüntüleme: 16
  • Screenshot_20201218-144128.png
    Screenshot_20201218-144128.png
    358,4 KB · Görüntüleme: 16
X