Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın arkadaşlar,
Geçen cuma : 59.600
Bugün : 58.900
Fark : -700
Yüzde : % 1.174

Hedef: 58.400

El_Em El_Em

Eklentiler

• 9D0379E3-812D-4A39-9567-6123D33DF4CC.jpeg
    9D0379E3-812D-4A39-9567-6123D33DF4CC.jpeg
    82,3 KB · Görüntüleme: 15
zerre kadar aclik hissetmiyorum ki acikmadan yemek te sacma geliyor yani... tamam sonlara dogru yavasliyor biliyorum da iyice yapisti uzerime sanki.

El_Em El_Em kaptan ya napsak? mezuniyet almadan gitmek istemiyorum ama bu sekilde de gitmiyor takima kulliyen zararim yasadigim stres ayri. ne yapsak?
Canim bu sistemde sorun yasiyosan biseyleri degistirmen vucudu sasirtman lazim o yüzden dedim 💞

Kilo bildirimi

Geçen hafta: 71.6
Bu hafta: 71.4
Fark: - 0,2
Yüzde: 0,279
Hedef:ne desem tutturamıyorum bu ara☹️ 70.7 diyim bari 🤷‍♀️
Eksiye düşmekte birşey ben bunu hurma diyetine bağlıyorum haftanın başından başlamak maalesef kötü bir tercihti bence 😔 yapılacaksa Çarşamba Perşembe uygun gün oluyor
Çünkü hurma diyetinden sonra çok çok dikkat etmek gerekiyor kiloyu fazlasıyla geri almaya çok müsait oluyor bünye su içsen yarıyor yani 🙈

Geldin canm bugün çok yoğundum 8 de çıktım evden sabah çok ödem oluyo bende dün yemeklerimde tuzluydu tartılıp çıktım hemen ama 65.3 ü görmüştüm bugün çok fazla çıktım ne yazıkkı diyetisyene de gittim bugün 4 kilo yağdan gitmiş inceldiği belli zaten paylaşım yapayım

Ya ben çektim foto tarih unutmuştum sonra tarih yazdım tekrar tartıldım tarihli çektim çekerken çıkmamış ikisininde atayım olurmu acelem vardı diye kontrol edemedim sorun olurmu El_Em El_Em

Ya ben çektim foto tarih unutmuştum sonra tarih yazdım tekrar tartıldım tarihli çektim çekerken çıkmamış ikisininde atayım olurmu acelem vardı diye kontrol edemedim sorun olurmu El_Em El_Em
Canım bir aksilik olmazsa haftaya deneme süren bitiyor listeye alacaktım o yüzden bu haftaki bildirimin tam olması lazım ama nasıl tam anlayamadım paylaştın mı foto

ay evet yaa cok artmis fiyati :KK43: ben ic anadolu bolgesindeyim biraz da merkeze uzak köyluk bi bolge :KK43: bu yuzdende karar veremedim bi turlu cesme suyumuz bile buz gibi akiyor daglardan geldigi icin
O zaman biraz daha iyi bir marka model almalisin ama iste onlarda pahali. Belki benim kullandigimda is gorur. Bir kullananlara bakmak lazim ic anadoludan varsa

X