- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
Farkındayım kuzm işte gün içinde usengeclik yok can istememesi şimdiye kadar bitmişti kilo işlerim bundan gecikiyor belkiKuzum susamayi bekleme zaten 1 bardak cok az boyle tatlis siseler falan alsan sevklendirsin diyeya da hatirlatici olusturabilirsin bak suyu azcik arttir nasi gidiyo cozuluyo yaglar
Sıkıntı yok kuzum ben sana hatirlatirim aklima geldikceFarkındayım kuzm işte gün içinde usengeclik yok can istememesi şimdiye kadar bitmişti kilo işlerim bundan gecikiyor belki
Oooo eski performansını yakalıyorsun kuzumm
Boşver sen bize takıl yedin say ne olacakAcıkmadım evdekiler yiyince canım istedi ama vazgeçtim yarın yerim
Birşey olmaz kuzumGeç paylaştım. Eşim telefonumu gasbettiAslında çok önce paylaşacaktım
Ahhhh ben yukarı çekiyorum 2 haftadır ddüzen müzen kalmadıAynen su an tam 59 kiloya inince alacagimiz kombinleri dusunme zamani di mi kaptanim
canım şöyle hafif hoşaf tarzı içecek mi yapsan az meyveli ama kaynatıp aroma aldığın,içine de demlenirken yeşil çay kiraz sapı eklesenFarkındayım kuzm işte gün içinde usengeclik yok can istememesi şimdiye kadar bitmişti kilo işlerim bundan gecikiyor belki
Ortim sen detoks yapmışsın süper
Sağol canım bekliyorm aynen
Canım salı perşembe diye düşündüm ama bugün beni hiç mutlu etmedi menümTamamdır bunları aldım canım eklerim tabloya
Çok iyi canım afiyet olsun
Afiyet olsun gayet iyi canım
Az olmuş aç bırakma canım kendini dikkat et olur mu
Adımlar süper canım sen bu detoksu ne zman kadar yaapcaksın ?
Menü çok dengeli çok sağlıklı olmuş canım bravo sporlarda çok iyi
Harika doktorcumadımlar yarın 10.000
Afiyet olsun canım gayet iyi
E canım bence hiçte utanç değil
1 börek için mi ? Kaytaz nedir bilmiyorum ama ağır birşey mi acaba bence fena değil dengeli bravo
Güzel menü canım afiyet olsun
Ay ben de tuzlucuyum. Şimdi adlarını anıp günaha sokmayayım da milleti. Pek severim kendileriniCanim sordular tatli ne alirsiniz diye hayir almicam sagolun dedimyani onca yedigimden sonra zaten evet diyemezdim de saka bi yana tatli istegi 100 kilonun altina inince cok azaldi kaptanim insulin düştü cok sukur ondan galiba cunku isyerinde santiyede vs cok geldi hic yemedim canim da cekmiyo cok sukur ama tuzluya dayanamam hâlâ
Teşekkür edrim ortim. Belki perşembe de yaparımOrtim sen detoks yapmışsın süper
Aynı şekilde sporda çöl iyi
Ay Canımcım fazla da bişi yok ama anlıyorum seni. İnsan Bi düzen tutturup da onun dışına çıkınca çok yemiş gibi geliyor15 Aralik
9.30
2 dilim tam buğday ekmeği
2 dilim peynir bol yesillik
5 zeytin 1 catal ananas
14.00
3 er catal humus, havuclu tarator, patlican salatasi
1 icli kofte 1 kaytaz boregi 1 kase salata
4 minik köfte 1 bardak ayran
19.30
7 yk ispanak kavurma 5 yk yogurt baharatli
1 kase salata
Su 2.5 lt
Spor doga yuruyusu + 15 dk leslie topl 10121 adim 101 p.
Canım. Güzel menü afiyet olsun
Aslında sandviçte salam olmasa ve beyaz peynir olsa efsane menüymüşKahvalti 8 de bir yumurtali ekmek, 4 siyah zeytin, bir parca mozzarella peyniri, kahve
Ara kuruyemis, bir hurma, cay
Öglen 3 de salamli kasarli sandvic, cay
Aksam 6 da bir porsiyon bamya yemegi, salata
El_Em
@reyyank
Akşam yemeğin çok iştah açıcı canım. Güzel menü. Afiyet olsun
Canım sporun efsaneSabah 09:00
1 haşlanmış yumurta 2 dilim uno denge
Peynir zeytin domates salatalık
2 ceviz
ara
Çiğ fıstık
Kuru üzüm
Mandalina
Ayva
akşam 17:00
1 kase domatesli şehriye çorbası
1 tabak pırasa
1 dilim tam buğday ekmeği
ara elma
3-4 tane patates cipsi
2 lt su bolca şekersiz çay
35 dk açık havada yürüyüş
30 minute boosted fitness walk
toplamda 14 000 adımı geçti
El_Em Mehfam belmayne
Canım kahvaltı çok güzel ama sonra biraz karbonhidrat olmuş. Sebze filan koysan araya hem doyurucu hem sağlıklıMerhaba
12.30
1dilim kepek ekmek 1 yumurta kk peynir şekersiz çay
15.00 2 tane sade bisküvi
18.30
Yarım gözleme
1.5lt su
Gün içerisinde şekersiz çay çok içiyorum
Noolcak canim oglusunun dis olayi misafirlerin vardi sen de yogunsun biraz rolantiye gecince dikkat edersin gider o fazlaliklarAhhhh ben yukarı çekiyorum 2 haftadır ddüzen müzen kalmadı62 oldum
Aynen kuzum biz zayiflayinca alacagimiz kombinleri analimAy ben de tuzlucuyum. Şimdi adlarını anıp günaha sokmayayım da milleti. Pek severim kendilerini
Bildiğimiz paket cips canımAy Canımcım fazla da bişi yok ama anlıyorum seni. İnsan Bi düzen tutturup da onun dışına çıkınca çok yemiş gibi geliyor
Canım. Güzel menü afiyet olsun
Aslında sandviçte salam olmasa ve beyaz peynir olsa efsane menüymüş
Akşam yemeğin çok iştah açıcı canım. Güzel menü. Afiyet olsun
Canım sporun efsane
Menü de çok güzel ama bu cips patates kızarması mı yoksa bildiğimiz paket cips mi
Canım kahvaltı çok güzel ama sonra biraz karbonhidrat olmuş. Sebze filan koysan araya hem doyurucu hem sağlıklı