Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kuzum susamayi bekleme zaten 1 bardak cok az boyle tatlis siseler falan alsan sevklendirsin diye ya da hatirlatici olusturabilirsin bak suyu azcik arttir nasi gidiyo cozuluyo yaglar
Farkındayım kuzm işte gün içinde usengeclik yok can istememesi şimdiye kadar bitmişti kilo işlerim bundan gecikiyor belki

Geç paylaştım. Eşim telefonumu gasbetti Aslında çok önce paylaşacaktım

Farkındayım kuzm işte gün içinde usengeclik yok can istememesi şimdiye kadar bitmişti kilo işlerim bundan gecikiyor belki
canım şöyle hafif hoşaf tarzı içecek mi yapsan az meyveli ama kaynatıp aroma aldığın,içine de demlenirken yeşil çay kiraz sapı eklesen
1 gün önceden hazırlayıp buzdolabına koy mesela, içeceğin zaman sıcak su ekle biraz oh mis

Ortim sen detoks yapmışsın süper
Aynı şekilde sporda çöl iyi

Canım salı perşembe diye düşündüm ama bugün beni hiç mutlu etmedi menüm Çok tatlı geldi. Tuz yalayasım geldi valla
Belki yapmam perşembe
Ay ben de tuzlucuyum. Şimdi adlarını anıp günaha sokmayayım da milleti. Pek severim kendilerini

Ay Canımcım fazla da bişi yok ama anlıyorum seni. İnsan Bi düzen tutturup da onun dışına çıkınca çok yemiş gibi geliyor
Canım. Güzel menü afiyet olsun
Kahvalti 8 de bir yumurtali ekmek, 4 siyah zeytin, bir parca mozzarella peyniri, kahve
Ara kuruyemis, bir hurma, cay
Öglen 3 de salamli kasarli sandvic, cay
Aksam 6 da bir porsiyon bamya yemegi, salata

El_Em
@reyyank
Aslında sandviçte salam olmasa ve beyaz peynir olsa efsane menüymüş
Akşam yemeğin çok iştah açıcı canım. Güzel menü. Afiyet olsun
Canım sporun efsane
Menü de çok güzel ama bu cips patates kızarması mı yoksa bildiğimiz paket cips mi
Merhaba
12.30
1dilim kepek ekmek 1 yumurta kk peynir şekersiz çay
15.00 2 tane sade bisküvi
18.30
Yarım gözleme
1.5lt su
Gün içerisinde şekersiz çay çok içiyorum
Canım kahvaltı çok güzel ama sonra biraz karbonhidrat olmuş. Sebze filan koysan araya hem doyurucu hem sağlıklı

Bildiğimiz paket cips canım
30 dk lesli de o cipsler yüzümden yaptım
Yoksa bu gün hiç halim yoktu spor yapmayacaktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…