Aynen canım ya. Benim canım bişiler yemek isteyince nete girip kıyafet bakıyorumAynen kuzum biz zayiflayinca alacagimiz kombinleri analim
Sıkıntı yok kuzum ben sana hatirlatirim aklima geldikce
Bayağıdır yapmadım önceden yapardım dut yarın kirazim vardı onu kaynatayim canım su ekleyip az açıkça dediğin gibi daha iyi içebilirim sağolasın diyetçimcanım şöyle hafif hoşaf tarzı içecek mi yapsan az meyveli ama kaynatıp aroma aldığın,içine de demlenirken yeşil çay kiraz sapı eklesen
1 gün önceden hazırlayıp buzdolabına koy mesela, içeceğin zaman sıcak su ekle biraz oh mis
Günaydın tarçınlı türk kahvesini iş yerinde bir arkadaş içiyordu sabahları aç karna bayağıda bir zayıflamıştı ama o günde 2 defa içiyordu. öyle başladım bendecanım diyetisyen devam mı?
senin menü çeşitliliğine bayılıyorum yakereviz mantar portakal kim düşünürdü bir arada yaa mithişşş
canım tarçınlı türk kahvesini seher akgül kanalında mı gördün sen de merak ettim
canım kuru eriği ıslıyo musun akşamdan?
canım bütün gün ekmek olmuş farkındasın değil misebzedir liftir yok kuzum
aaa hurmalarrrşifa olsuuunn
çok güzel menü hayatım
Günaydın herkeseGunaydin kizlar️
Guzel bir gun olsun insallah
Yapma ihtimali var çünkü dozajı yüksek ben de bir kere kullandım aynı sıkıntıyı yaşadımgünaydın kızlarsizce antibiyotik kabızlık yapar mı ben implant taktığım gün antibiyotiğe başladım ptesi biiti 1000mg lık ama o günden beri tualate doğru dürüst çıkamadım, normalde ishal olmam gerekirdi çünkü antibiyotik ishal yapar. bol suda içiyorum ama hala bişey yok bir fikri olan var mı. hatta açlık otunu da içtim cuma günü o bile işe yaramadı
Rica ederim aysuncummBu kalp güzel düşüncene kuzum
Bayağıdır yapmadım önceden yapardım dut yarın kirazim vardı onu kaynatayim canım su ekleyip az açıkça dediğin gibi daha iyi içebilirim sağolasın diyetçim
Gunaydin canim. Antibiyotik bende de ishal yapiyor. Ama kabizlik da olabilir bence cunku bagirsak florasini bozuyor.günaydın kızlarsizce antibiyotik kabızlık yapar mı ben implant taktığım gün antibiyotiğe başladım ptesi biiti 1000mg lık ama o günden beri tualate doğru dürüst çıkamadım, normalde ishal olmam gerekirdi çünkü antibiyotik ishal yapar. bol suda içiyorum ama hala bişey yok bir fikri olan var mı. hatta açlık otunu da içtim cuma günü o bile işe yaramadı
Tamam canımCanim menün harika.Saatleri de yazabilir misin menüye bundan sonra saat araliklarini görmek iyi oluyor.
Bugün menüm
sabah 2 tane haşlanmış yumurta, yeşillik,söğüş ve zeytin,1 dilim çavdar ekmeği
ara1 türk kahvesi 6 kestane,7 badem
ara2 sek quark bar,türk kahvesi
ikindi taze fasülye yemeği, körili tavuk sote ve yeşil salata
3.5 lt su , 15 dk leslie ve 9115 adım
Pain Killer Mehfam
Kahvalti 8 de bir yumurtali ekmek, 4 siyah zeytin, bir parca mozzarella peyniri, kahve
Ara kuruyemis, bir hurma, cay
Öglen 3 de salamli kasarli sandvic, cay
Aksam 6 da bir porsiyon bamya yemegi, salata
El_Em
@reyyank
Kızlar menüleriniz çok iyiMerhaba
12.30
1dilim kepek ekmek 1 yumurta kk peynir şekersiz çay
15.00 2 tane sade bisküvi
18.30
Yarım gözleme
1.5lt su
Gün içerisinde şekersiz çay çok içiyorum
9.00
Yarim yumurta
Yarim kk peynir
1 kasik biber sogan sogus
birkac dilim domates-salatalik
1dilim ekmek
ara:1 avuc karisik kuruyemis
16.45
Salata-yogurt
Ara:
Cay ve 2 hurma
su 2ye yakin
Spor: 40dk eliptik
Hedef60kgolmak canim cok gec yazabildim kusura bakma.
Kızlar bana biraz az gibi geldi menüleriniz acımıyor musunuzbugun menu:
portakalli kereviz (esim yemedigi icin sanirim cumaya kadar menumde olacak)
2 kofte
1 dilim ekmek
1 sade soda
su 3 litreden fazla
adimsayara gore bugun 700 kusur adim atmisim
sonuna sifir eklenmeli en as
Valla ortim benimki az degil her ögün güzelce karnimi doyuruyorum hatta bu hafta fazlaca oldu sanki tartilmayi korkuyorumTamam canım
Kızlar menüleriniz çok iyi
Kızlar bana biraz az gibi geldi menüleriniz acımıyor musunuz