Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sıkıntı yok kuzum ben sana hatirlatirim aklima geldikce
Bu kalp güzel düşüncene kuzum
Bayağıdır yapmadım önceden yapardım dut yarın kirazim vardı onu kaynatayim canım su ekleyip az açıkça dediğin gibi daha iyi içebilirim sağolasın diyetçim

kizlar naber? dunden beri surekli hareket halindeyim ama telefonu elime almadihim icin adimlar rezaletfark ettim ki benim adim ne kadar azsa adimsayarda gercek adimlar o kadar fazla cunku o kadar yogunum ve o kadat telefon almiyorun elime

Günaydın tarçınlı türk kahvesini iş yerinde bir arkadaş içiyordu sabahları aç karna bayağıda bir zayıflamıştı ama o günde 2 defa içiyordu. öyle başladım bende Hedef60kgolmak

günaydın kızlar sizce antibiyotik kabızlık yapar mı ben implant taktığım gün antibiyotiğe başladım ptesi biiti 1000mg lık ama o günden beri tualate doğru dürüst çıkamadım, normalde ishal olmam gerekirdi çünkü antibiyotik ishal yapar. bol suda içiyorum ama hala bişey yok bir fikri olan var mı. hatta açlık otunu da içtim cuma günü o bile işe yaramadı

Yapma ihtimali var çünkü dozajı yüksek ben de bir kere kullandım aynı sıkıntıyı yaşadım

Gunaydin canim. Antibiyotik bende de ishal yapiyor. Ama kabizlik da olabilir bence cunku bagirsak florasini bozuyor.
Antibiyotik bitince duzelir bence

Canim menün harika. Saatleri de yazabilir misin menüye bundan sonra saat araliklarini görmek iyi oluyor.
Tamam canım
15:30 cigkofte yarim lavas

16:30 filtre kahve, 1 corn flakes bar

21:30 gibi yarim bardak kefir icicem

su 2 litre
S Smr3535
Kahvalti 8 de bir yumurtali ekmek, 4 siyah zeytin, bir parca mozzarella peyniri, kahve
Ara kuruyemis, bir hurma, cay
Öglen 3 de salamli kasarli sandvic, cay
Aksam 6 da bir porsiyon bamya yemegi, salata

El_Em
@reyyank
Merhaba
12.30
1dilim kepek ekmek 1 yumurta kk peynir şekersiz çay
15.00 2 tane sade bisküvi
18.30
Yarım gözleme
1.5lt su
Gün içerisinde şekersiz çay çok içiyorum
Kızlar menüleriniz çok iyi
bugun menu:

portakalli kereviz (esim yemedigi icin sanirim cumaya kadar menumde olacak)
2 kofte
1 dilim ekmek
1 sade soda

su 3 litreden fazla

adimsayara gore bugun 700 kusur adim atmisim

sonuna sifir eklenmeli en as
Kızlar bana biraz az gibi geldi menüleriniz acımıyor musunuz

Tamam canım

Kızlar menüleriniz çok iyi

Kızlar bana biraz az gibi geldi menüleriniz acımıyor musunuz
Valla ortim benimki az degil her ögün güzelce karnimi doyuruyorum hatta bu hafta fazlaca oldu sanki tartilmayi korkuyorum
Normalde iki ögün bir ara ögün yiyorum bu hafta 3 ögün bir ara ögün yaptim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…