- 31 Temmuz 2020
- 19.783
- 59.919
Canım bim e de geliyomuş alsan ya adımsayarkizlar naber? dunden beri surekli hareket halindeyim ama telefonu elime almadihim icin adimlar rezaletfark ettim ki benim adim ne kadar azsa adimsayarda gercek adimlar o kadar fazla cunku o kadar yogunum ve o kadat telefon almiyorun elime
Canım hurma yoğurt yapabilirsin 3 öğün daha da şişirme bağırsakları çünkü.Sabah aç karna da ılık suyla zeytinyağıgünaydın kızlarsizce antibiyotik kabızlık yapar mı ben implant taktığım gün antibiyotiğe başladım ptesi biiti 1000mg lık ama o günden beri tualate doğru dürüst çıkamadım, normalde ishal olmam gerekirdi çünkü antibiyotik ishal yapar. bol suda içiyorum ama hala bişey yok bir fikri olan var mı. hatta açlık otunu da içtim cuma günü o bile işe yaramadı
Canım tart da yemedin mi sen9.00
Yarim yumurta
Yarim kk peynir
1 kasik biber sogan sogus
birkac dilim domates-salatalik
1dilim ekmek
ara:1 avuc karisik kuruyemis
16.45
Salata-yogurt
Ara:
Cay ve 2 hurma
su 2ye yakin
Spor: 40dk eliptik
Hedef60kgolmak canim cok gec yazabildim kusura bakma.
bizim bim e goz attim ama bulamadimCanım bim e de geliyomuş alsan ya adımsayar
genelde ishal yapar ama bazen kabizlik ta olabilirgünaydın kızlarsizce antibiyotik kabızlık yapar mı ben implant taktığım gün antibiyotiğe başladım ptesi biiti 1000mg lık ama o günden beri tualate doğru dürüst çıkamadım, normalde ishal olmam gerekirdi çünkü antibiyotik ishal yapar. bol suda içiyorum ama hala bişey yok bir fikri olan var mı. hatta açlık otunu da içtim cuma günü o bile işe yaramadı
soda icmemden belli degil mi acikmadigimTamam canım
Kızlar menüleriniz çok iyi
Kızlar bana biraz az gibi geldi menüleriniz acımıyor musunuz
aaaa emre ateslendi mk kacirmisim ben, gecmis olsun kaptancim nasil ufaklik?El_Em canim emre nasil oldu atesi dustu mu kuzunun?
Oyyy kuzum, ben genel de çocukla ya da çocuklarla çıkıyorum hep kavga dövüş, bir yerlere sığışamama filan valla saç baş Einstein gibi oluyorum, bir bıyığım eksik hatta bazen o bile mevcutBağyancnm yanına al böyle durumlarda bi kaba koyup
Ara öğün olmalı zaten sağlıklı olan o
Canım migren ya da sinüzit değil ama stres beyin yorgunluğu ya da başka şeyler hemen baş ağrısı yapar onda.Aman dikkat edin yine çok kullanmayin sinüzit migren felan mi var? canım benim eşimde öyle hemen bı hap atar bende hiç güvenmiyorum ilaçlara çok zor da kalmadikca kullanmamak lazım
Bu kötü bir özellikmiş yaw.Kuzucum niye teee oralara gittin
Üye profiline girdiğinde saat gibi bir sembol çıkıyor ya ona tıklayınca geçmiş nickleri geliyor
Ay canım çok geçmiş olsun, nasıl şimdi Emre?Bu arada emre iyice kötüledi ateş öğlen 2 den beri ilaç vermeme rağmen çok az düşüyor38.5 a kadar çıktı yemek hiç yemiyor su bile zorla umarım diş operasyonu sırasında virüs kapmamıştır normal bir enfeksiyondur
Canım sarı turuncu gibi bişey oldu ama sevmedim, yeşil yaptım. Teşekkür ederim bilgilendirmelerin içinPain Killer tatlişkom bi de anneler kulübü olunca sarı yazıyor ismin galiba
Canım aşağıdaKızlar bana biraz az gibi geldi menüleriniz acımıyor musunuz
YaaaaaCanım tart da yemedin mi sen
Tunaydin arkadaslar
İzinde olunca sabah diksiyon dersimi yaptik hocayla bugun cok yagmur var burda biraz durursa yuruyus yapcaz insallah
canim benimmm kiyamam gel gel kucak actim su ancanım süpersin düzeninden taviz vermemek, randevuları tıkır tıkır halletmek , beni nüfusuna geçirir misin lütfen.
Canım işte düzen derken yani yapman gerekenleri sırayla halletmen, hayat düzenin yanicanim benimmm kiyamam gel gel kucak actim su an
Kuzu duzenden taviz veririm aslinda da aklimda olan seyleri ertelersem rahatsiz oluyorum biraz sartlanma gibi
Hani planda olmayan bisey cikti arkadasim kalk sura gidelim dedi giderimCanım işte düzen derken yani yapman gerekenleri sırayla halletmen, hayat düzenin yani
doktor bana takviye vermisti du iceyim bariDevami
Aynen canim ic tabi aksatmamak lazim duzenli 4 ay kullandim 13 ten 26 ya cikti anca ideali de 50-100 arası düşündoktor bana takviye vermisti du iceyim bari
iste sen hayati da kacirmiyosun gorevlerini de ihmal etmiyosunHani planda olmayan bisey cikti arkadasim kalk sura gidelim dedi giderimama eve gelince tamamlarim islerimi kuzum onu demek istedim