Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım hurma yoğurt yapabilirsin 3 öğün daha da şişirme bağırsakları çünkü.Sabah aç karna da ılık suyla zeytinyağı ya da aç karna yoğurda keten tohumu ve zeytinyağı ekleyip ılık su da içebilirsin

Benimde tartı iyice kafayı yedi
Bir çıkıyorum 72 gösteriyor iniyorum tekrar çıkıyorum 70.8 gösteriyor
Tekrar çıkıyorum 71.3 gösteriyor

Yani tartışma değişiyor rakam öncesinde değişiyordu ama 200-300 gr bu defa bayağı fark oluyor
Sanırım Yen'i bir tartı lazım

genelde ishal yapar ama bazen kabizlik ta olabilir
Tamam canım

Kızlar menüleriniz çok iyi

Kızlar bana biraz az gibi geldi menüleriniz acımıyor musunuz
soda icmemden belli degil mi acikmadigim ben gunde tek ogun yiyorum genellikle, aksamdan aksama. 3 hele hele ara ogunle 6 ogun filan yaparsam kan sekerim mahvoluyo

Bağyan cnm yanına al böyle durumlarda bi kaba koyup
Ara öğün olmalı zaten sağlıklı olan o
Oyyy kuzum, ben genel de çocukla ya da çocuklarla çıkıyorum hep kavga dövüş, bir yerlere sığışamama filan valla saç baş Einstein gibi oluyorum, bir bıyığım eksik hatta bazen o bile mevcut
Marketten çıkışta kasiyer tezgahında aldıklarımın bir kaçını unutmadıysam, cüzdanımı ve çocukları da eksiksiz eve getirebildiysem büyük başarı benim için
Aman dikkat edin yine çok kullanmayin sinüzit migren felan mi var? canım benim eşimde öyle hemen bı hap atar bende hiç güvenmiyorum ilaçlara çok zor da kalmadikca kullanmamak lazım
Canım migren ya da sinüzit değil ama stres beyin yorgunluğu ya da başka şeyler hemen baş ağrısı yapar onda.
Kuzucum niye teee oralara gittin
Üye profiline girdiğinde saat gibi bir sembol çıkıyor ya ona tıklayınca geçmiş nickleri geliyor
Bu kötü bir özellikmiş yaw.
Ay canım çok geçmiş olsun, nasıl şimdi Emre?
Pain Killer tatlişkom bi de anneler kulübü olunca sarı yazıyor ismin galiba
Canım sarı turuncu gibi bişey oldu ama sevmedim, yeşil yaptım. Teşekkür ederim bilgilendirmelerin için
Kızlar bana biraz az gibi geldi menüleriniz acımıyor musunuz
Canım aşağıda Hedef60kgolmak nin de dediği gibi sabah kahvaltıda elmalı turta yemiştim, yazmayı unutmuşum buraya , o yüzden diğer öğünleri hafif tutmak zorunda kaldım.
Canım tart da yemedin mi sen
Yaaaaa sorma,
onu yerken sana yazınca günah çıkarmış gibi şöyle bir temizlenmiş hissettim kendimi.
gecenin bir yarısı menü yazarken de günahsızlığın dayanılmaz hafifliğiyle unutmuşum yazmayı

Tunaydin arkadaslar
İzinde olunca sabah diksiyon dersimi yaptik hocayla bugun cok yagmur var burda biraz durursa yuruyus yapcaz insallah
canım süpersin düzeninden taviz vermemek, randevuları tıkır tıkır halletmek, beni nüfusuna geçirir misin lütfen.

canım süpersin düzeninden taviz vermemek, randevuları tıkır tıkır halletmek, beni nüfusuna geçirir misin lütfen.
canim benimmm kiyamam gel gel kucak actim su an
Kuzu duzenden taviz veririm aslinda da aklimda olan seyleri ertelersem rahatsiz oluyorum biraz sartlanma gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…