Geçmiş olsun inşallah çabucak atlatır iyileşir
Geçmiş olsun canım ya. İnşallah Hemencecik iyileşir kuzu.
El_Em kaptanim cok gecmis olsun insallah hemen iyilesir
Geçmiş olsun muhtemelen enfeksiyondur ama siz yine dikkatli gozlemleyin Esra kaptanm
Sağolun kızlar şimdi düştü ateşi uyuyakaldı sabah düşmeme sebesi ise muhtemelen ilacın eski olmasındandıcanım sezaryen doğum muydu? daha sık hasta oluyor o bebişler. İştahı yoksa vitamin şurubu düşünebilirsin aslında. nane limon yapabilirsin sevdiği hafif bi yemek varsa, pirinç lapası sebzeli meyve püresi olabilir mesela,
4 saate 1 veriyorsun en fazla değil mi kuzum
Yarışmaya özel Ana sayfada paylaşılmasını istemiştim canım oradan alayım tamamdırBenim vardı. Menü ile paylaştım. Sizi etiketlemeyimi unttum acaba.
Evet canim diyetisyen devam da bu hafta cook stresliyim yetistirmem gereken cook is var habire atistiriyorum sormacanım diyetisyen devam mı?
senin menü çeşitliliğine bayılıyorum yakereviz mantar portakal kim düşünürdü bir arada yaa mithişşş
canım tarçınlı türk kahvesini seher akgül kanalında mı gördün sen de merak ettim
canım kuru eriği ıslıyo musun akşamdan?
canım bütün gün ekmek olmuş farkındasın değil misebzedir liftir yok kuzum
aaa hurmalarrrşifa olsuuunn
çok güzel menü hayatım
Cook gecmis olsun canim yaBu arada emre iyice kötüledi ateş öğlen 2 den beri ilaç vermeme rağmen çok az düşüyor38.5 a kadar çıktı yemek hiç yemiyor su bile zorla umarım diş operasyonu sırasında virüs kapmamıştır normal bir enfeksiyondur
Sağol canımCook gecmis olsun canim ya
Deniyorum almilam hatırlatalım gün içinde yaa kış olunca bi bardak yetiyor resmenCanim gecen haftaya gore gayet guzel menün
Oh hurma detoksu gelsin eksiler
Guzel menu canim
Canimcim menu de spor da on numara
Kuzu menu uber de suyu arttirsan mi biraz 1 lt cok az
Sağol canımGeçmiş olsun canım. Allah acil sifalar versin@Emnis
Orti ben gunduz ve aksam kendimi kaybediyorum yazabilirsem ya sabah ya gece onun disinda zor. Ben de bugun tartildim gayet guzeldi sonucNikinik ortim nasilsin sesin çıkmıyor ? Benim pazartesi den kalan +200 gitti çok şükür iki günde 67 duzleyebilirsem artık
Cok gecmis olsun kaptanim Allah acil sifa versin kuzuyaBu arada emre iyice kötüledi ateş öğlen 2 den beri ilaç vermeme rağmen çok az düşüyor38.5 a kadar çıktı yemek hiç yemiyor su bile zorla umarım diş operasyonu sırasında virüs kapmamıştır normal bir enfeksiyondur
offf canım çekti yaaKarnabahari buharda pisiriyorum iyice yumusayinca kucultup tabaga koyuyorum
Ustune Soganli salcali kiyma kavuruyorum
En uste de sarimsakli suzme yogurt
Cok lezzetli oluyor ben cok seviyorum sen de dene istersen canim
Tamamdır bunları aldım canım eklerim tabloyanedenini anlamadigim sekilde 14 aralik 0 adim gorunuyor bugun telefonu hic ayakta elime almamis olamam herhalde.
bu arada dedigim gibi telefon elimdeyken oglum almak istedigi icin genelde telefonu bir kenara koyup gidip gelip bakiyorum cepli bisey de giymiyorum ki evde cebime koyayim. sutyenime mi soksam napsam
Çok iyi canım afiyet olsunSabah
Aç karna tarcinli türk kahvesi
Saat 9da 1 adet haslanmis yumurta 3 zeydi 2 dilim salatalik ve acı biber 1 dilim ekmek
Öğlen
1 kase yeşillik salatası ve zeytinyagli brokoli ve 150 gr yogurt 1 dilim ekmek peynir ve acı biber salatalik
Aksam
Saat 19 da fırında balık
2.5 lt su
Afiyet olsun gayet iyi canımİyi akşamlar hanımlar
Sabah 5 kuru erik su
11 00 kahvaltı 1 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir 2 zeytin 3 erik 1 yaprak galeta 1 közlenmiş kapya yeşillik
Kaç saat dışardaydım öğle yiyemedim marketten kalorısi az yulaf bar bişeydi yedim
18 30 1 ortadan biraz büyük patates
Saltayla karıştırdım bol limonlu
1 kase cacık
Az önce 1 kahve 2 hurma günü kapattım 3 litre su
Biraz daha yürüyecem atarım onuda
Az olmuş aç bırakma canım kendini dikkat et olur mu15:30 cigkofte yarim lavas
16:30 filtre kahve, 1 corn flakes bar
21:30 gibi yarim bardak kefir icicem
su 2 litre
@Smr3535
Adımlar süper canım sen bu detoksu ne zman kadar yaapcaksın ?
Menü çok dengeli çok sağlıklı olmuş canım bravo sporlarda çok iyi11.30
Az yağlanmış tavada 2 yumurtalı omlet
Salatalık,34gr beyaz peynir,16gr kaşar peynir
15.00
1 mandalina ve 25gr sarı leblebi
18.00
Fırında kabak mücver
2 küçük kendi yağında pişmiş köfte
Salata
21.00
Sade türk kahvesi ve maden suyu
Su: 3lt içildi
Spor: 15 dk cardio ve 260 tekrar karın egzersizleri yapıldı
Harika doktorcumBugün menüm
sabah 2 tane haşlanmış yumurta, yeşillik,söğüş ve zeytin,1 dilim çavdar ekmeği
ara1 türk kahvesi 6 kestane,7 badem
ara2 sek quark bar,türk kahvesi
ikindi taze fasülye yemeği, körili tavuk sote ve yeşil salata
3.5 lt su , 15 dk leslie ve 9115 adım
@Pain Killer @_Reyyan
Afiyet olsun canım gayet iyi
E canım bence hiçte utanç değil15 Aralik
9.30
2 dilim tam buğday ekmeği
2 dilim peynir bol yesillik
5 zeytin 1 catal ananas
14.00
3 er catal humus, havuclu tarator, patlican salatasi
1 icli kofte 1 kaytaz boregi 1 kase salata
4 minik köfte 1 bardak ayran
19.30
7 yk ispanak kavurma 5 yk yogurt baharatli
1 kase salata
Su 2.5 lt
Spor doga yuruyusu + 15 dk leslie topl 10121 adim 101 p.
Güzel menü canım afiyet olsun
Canim hadi kalk simdi 2 bardak ic 1 bardak ne ki kuzu ben kalkinca uyaninca sadece 2 bardak iciyorumDeniyorum almilam hatırlatalım gün içinde yaa kış olunca bi bardak yetiyor resmen
Oo şahane cumaya kadar güzel bir eksiye geçeriiz inşallah 9lu ya devamNikinik ortim nasilsin sesin çıkmıyor ? Benim pazartesi den kalan +200 gitti çok şükür iki günde 67 duzleyebilirsem artık
Valla yaaaCanim hadi kalk simdi 2 bardak ic 1 bardak ne ki kuzu ben kalkinca uyaninca sadece 2 bardak iciyorum
Kaptanim kaytaz minik kiymali bi borek biraz karisti ya canim normalde ayran icmem mesela ya da iclikofte yedim kofteye gerek yoktu falan diye dedimE canım bence hiçte utanç değil
1 börek için mi ? Kaytaz nedir bilmiyorum ama ağır birşey mi acaba bence fena değil dengeli bravo
Ohh mis menüüü ekmegi tek ogunde tüketebilirsen daha guzel olurmus afiyet olsunSabah
Aç karna tarcinli türk kahvesi
Saat 9da 1 adet haslanmis yumurta 3 zeydi 2 dilim salatalik ve acı biber 1 dilim ekmek
Öğlen
1 kase yeşillik salatası ve zeytinyagli brokoli ve 150 gr yogurt 1 dilim ekmek peynir ve acı biber salatalik
Aksam
Saat 19 da fırında balık
2.5 lt su
Zamanında ben de yapmistim hurma diyeti cok guzel kilo verdiriyor ama malesef kalici olmuyor geri geliyor verilenler insallah sen koruyabilirsin canim
Ortim su haniiii insanin ictikce icesi gelir az zorla kendini
Güzel canım afiyet olsunKahvalti 8 de bir yumurtali ekmek, 4 siyah zeytin, bir parca mozzarella peyniri, kahve
Ara kuruyemis, bir hurma, cay
Öglen 3 de salamli kasarli sandvic, cay
Aksam 6 da bir porsiyon bamya yemegi, salata
El_Em
@reyyank
Afiyet olsun yaşasın bu menümüzde güzel