Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Geçmiş olsun inşallah çabucak atlatır iyileşir

Geçmiş olsun canım ya. İnşallah Hemencecik iyileşir kuzu.

El_Em kaptanim cok gecmis olsun insallah hemen iyilesir

Geçmiş olsun muhtemelen enfeksiyondur ama siz yine dikkatli gozlemleyin Esra kaptanm

Sağolun kızlar şimdi düştü ateşi uyuyakaldı sabah düşmeme sebesi ise muhtemelen ilacın eski olmasındandı düşünemedim arkadaşım söyleyince jeton düştü açılmış şuruptu etkisi gidiyormuş 15 gün sonra
Eşim gitti yeni aldı da yarım saate düştü
Hedef60kgolmak aynen canım sezeryan maalesef 5 saati olmuştu iki ilaç arası
Ama aç uyudu maalesef boğazı acıyormuş en çok sevdiği muzır şeyleri bile teklif ettim yemedi içmedi bakalım uyusunda

Evet canim diyetisyen devam da bu hafta cook stresliyim yetistirmem gereken cook is var habire atistiriyorum sorma

Cook gecmis olsun canim ya

Canim gecen haftaya gore gayet guzel menün

Oh hurma detoksu gelsin eksiler

Guzel menu canim

Canimcim menu de spor da on numara

Kuzu menu uber de suyu arttirsan mi biraz 1 lt cok az
Deniyorum almilam hatırlatalım gün içinde yaa kış olunca bi bardak yetiyor resmen

Nikinik ortim nasilsin sesin çıkmıyor ? Benim pazartesi den kalan +200 gitti çok şükür iki günde 67 duzleyebilirsem artık
Orti ben gunduz ve aksam kendimi kaybediyorum yazabilirsem ya sabah ya gece onun disinda zor. Ben de bugun tartildim gayet guzeldi sonuc 1. Ortiler belli oldu o zman
Ben bi de regl olsaydim rahatlayacaktim ya

Cok gecmis olsun kaptanim Allah acil sifa versin kuzuya

Tamamdır bunları aldım canım eklerim tabloya

Çok iyi canım afiyet olsun
Afiyet olsun gayet iyi canım
15:30 cigkofte yarim lavas

16:30 filtre kahve, 1 corn flakes bar

21:30 gibi yarim bardak kefir icicem

su 2 litre
@Smr3535
Az olmuş aç bırakma canım kendini dikkat et olur mu
Adımlar süper canım sen bu detoksu ne zman kadar yaapcaksın ?
Menü çok dengeli çok sağlıklı olmuş canım bravo sporlarda çok iyi
Harika doktorcum adımlar yarın 10.000
Afiyet olsun canım gayet iyi
E canım bence hiçte utanç değil
1 börek için mi ? Kaytaz nedir bilmiyorum ama ağır birşey mi acaba bence fena değil dengeli bravo
Güzel menü canım afiyet olsun

E canım bence hiçte utanç değil
1 börek için mi ? Kaytaz nedir bilmiyorum ama ağır birşey mi acaba bence fena değil dengeli bravo
Kaptanim kaytaz minik kiymali bi borek biraz karisti ya canim normalde ayran icmem mesela ya da iclikofte yedim kofteye gerek yoktu falan diye dedim
Yarin insallah oglen yulafli yogurt aksam da salata tavuk tarzi cok az karbonhidratla geciricem

Ohh mis menüüü ekmegi tek ogunde tüketebilirsen daha guzel olurmus afiyet olsun
Zamanında ben de yapmistim hurma diyeti cok guzel kilo verdiriyor ama malesef kalici olmuyor geri geliyor verilenler insallah sen koruyabilirsin canim
Ortim su haniiii insanin ictikce icesi gelir az zorla kendini

Kahvalti 8 de bir yumurtali ekmek, 4 siyah zeytin, bir parca mozzarella peyniri, kahve
Ara kuruyemis, bir hurma, cay
Öglen 3 de salamli kasarli sandvic, cay
Aksam 6 da bir porsiyon bamya yemegi, salata

El_Em
@reyyank
Güzel canım afiyet olsun adım vaaa mıı adımmm :)
Afiyet olsun yaşasın bu menümüzde güzel
Kuru patlıcan yemeği nedir ki ben birtek dolmasını bilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…