Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kaptanim kaytaz minik kiymali bi borek biraz karisti ya canim normalde ayran icmem mesela ya da iclikofte yedim kofteye gerek yoktu falan diye dedim 🙃
Yarin insallah oglen yulafli yogurt aksam da salata tavuk tarzi cok az karbonhidratla geciricem 💞😇
Ya ben otel tatili diyince dedim şerbetli tatlılar havada uçtu galiba 🤭 kötüye alıştırdım kendimi 🤭🤣

Güzel canım afiyet olsun 😍 adım vaaa mıı adımmm :)

Afiyet olsun yaşasın bu menümüzde güzel 🤩🤩
Kuru patlıcan yemeği nedir ki ben birtek dolmasını bilirim 😋😋😋
Anacigim sagolsun yemeklik dograyip kurutmus. Kuru patlicanlari hafif haslayip normal yemek modunda az bulgurla pisiyor ustune sarimsakli yogurt 😋😋😋

Orti ben gunduz ve aksam kendimi kaybediyorum yazabilirsem ya sabah ya gece onun disinda zor. Ben de bugun tartildim gayet guzeldi sonuc 🤩 1. Ortiler belli oldu o zman 😂😂😂
Ben bi de regl olsaydim rahatlayacaktim ya 🙄
Olsun kuzum iyi ol da :KK200:süper inşaallah oluruz şurada olduğum vakit hiç göremedim mezun olmadan göreydim 1.liği :KK48:
Canim hadi kalk simdi 2 bardak ic 1 bardak ne ki kuzu ben kalkinca uyaninca sadece 2 bardak iciyorum 💞
şimdi gidiyorum kuzu :KK48: ben ne terliyorum ne susuyorum garip bi insanım
Oo şahane cumaya kadar güzel bir eksiye geçeriiz inşallah 9lu ya devam 🤣🤣🤭
ay inşaallah yalnız tek dokuzlu değil ki bi fincana hem dokuzlu hem yeşilcay sallaması koyup kombo yapıyorum başka kesmiyor jokerimde perşembe cağnıım sapcıklarım :KK53:

Güzel canım afiyet olsun 😍 adım vaaa mıı adımmm :)

Afiyet olsun yaşasın bu menümüzde güzel 🤩🤩
Kuru patlıcan yemeği nedir ki ben birtek dolmasını bilirim 😋😋😋
Kaptanim cikolatami gordun dimi 😂 gormediysen guzel demissin de menume 😂

canım diyetisyen devam mı?

senin menü çeşitliliğine bayılıyorum ya :rolleyes: kereviz mantar portakal kim düşünürdü bir arada yaa mithişşş :KK200:

canım tarçınlı türk kahvesini seher akgül kanalında mı gördün sen de merak ettim :KK36:

canım kuru eriği ıslıyo musun akşamdan?

canım bütün gün ekmek olmuş farkındasın değil mi :KK36:sebzedir liftir yok kuzum

aaa hurmalarrr :rolleyes::KK200:şifa olsuuunn

çok güzel menü hayatım :KK200:
Hayır canm aktaran aldım güzel yumuşacık yıkıyorum sadece

El_Em El_Em
Yarin telafi ederim umarim

Eklentiler

• 20201215_233420.jpg
    20201215_233420.jpg
    75,5 KB · Görüntüleme: 17
Ya ben otel tatili diyince dedim şerbetli tatlılar havada uçtu galiba 🤭 kötüye alıştırdım kendimi 🤭🤣
Canim sordular tatli ne alirsiniz diye hayir almicam sagolun dedim 😎😌 yani onca yedigimden sonra zaten evet diyemezdim de 🤣 saka bi yana tatli istegi 100 kilonun altina inince cok azaldi kaptanim insulin düştü cok sukur ondan galiba cunku isyerinde santiyede vs cok geldi hic yemedim canim da cekmiyo cok sukur ama tuzluya dayanamam hâlâ 🤤

Canim sordular tatli ne alirsiniz diye hayir almicam sagolun dedim 😎😌 yani onca yedigimden sonra zaten evet diyemezdim de 🤣 saka bi yana tatli istegi 100 kilonun altina inince cok azaldi kaptanim insulin düştü cok sukur ondan galiba cunku isyerinde santiyede vs cok geldi hic yemedim canim da cekmiyo cok sukur ama tuzluya dayanamam hâlâ 🤤
canım neyi abartmışsın ki sen de yani :KK70: 98 alıp 100 almadım diye ağlayan öğrenci gibisin :KK70:

canım neyi abartmışsın ki sen de yani :KK70: 98 alıp 100 almadım diye ağlayan öğrenci gibisin :KK70:
Ahaha kuzum cok tatlısın karisti gitti borek iclikofte meze kofte vs az mi 🙃
Ayy hic oyle bi ogrenci degildim yaa hatta unvde ince yapi sinavindan ciktik 3 soru var cizim hepsi arkadaslara diyorum ki 3unu de cizdim hani 90 kesin gelir bi aciklandi 30 almisim 🤣🤣

Sende bendensin tatlı yerine tuzlular tercihimdir ama neyse bu saatte bunu geçelim :KK48: :KK53:

X