Ben üst katta at beslediklerini düşünüyorum artık. Ama pandemi diye sesimizi çıkarmıyorduk. İlk defa dün gece güvenliği aradık. Gece nin bir buçuğunda dümbelek çalmaya başladılar
Pinterest te tatlı tariflerini kategorilere ayırırkenKızlar bugün adımda alt limit 5000 olsun muu
Yumurta pişirme makinası alayım benKızlar bime baya spor aleti geliyor 18 Aralık dün konuştuğumuz akıllı bileklikte var
Ben de egzersiz bandi aldim ama yanlis almisim trendyoldan bacaga gecirmeli olanlardan istiyodum bunun bi ucu acikKızlar bime baya spor aleti geliyor 18 Aralık dün konuştuğumuz akıllı bileklikte var
Hoşgeldin tekrar canımLeslie yaparken telefon adımları sayıyor mu acaba
Selam canım, çok sevindim.
Öylesi şikayet edilir canm ya
Ayy Allah kolaylık versin canim hani cocuk sesini vs anlayabilirim de dumbelek nedir ya
Ses hassasiyetim var benim de annem icerde tv izlerken bile sesi duyuyorum insallah sacmalamayi keserler sebin ust kattakiler de
Ya sormayın valla. Allahtan ses yalıtımı iyi apartmanda. Yoksa hiç ses kesilmiyor üst katta. Çocuk sesine gerçekten diyeceğim yok. Bunaldı yavrular evde. Ama Her türlü gürültü ses var yukarıda. Benim de eşim sese hassas. Televizyonun sesini kısıp tilki gibi ses nerden geliyor diye dinliyorAhhh o kadar değil tabiki gündüz olur ses ama akşam oldu mu herkea kendini bilmeli sen gece diyorsun
Ay ex orticim ne güzel iki haftaydı. Teşekkür ediyorumPinterest te tatlı tariflerini kategorilere ayırırkenyerimde koşuyorum ne kadar olursa artık 2000 şu an
İnşallah kuzum hadi hayırlı olsunSelam canım, çok sevindim.
Ortiliğimizin final günü uğurlu geldi
Teşekkür ederim canım, güzel bir ortilikti.
Hedef60kgolmak canım ikinci kez orti oluyoruz. Guzel ve etkilesimli bir 2 hafta diliyorum bize
Ben de teşekkür ederim canımAy ex orticim ne güzel iki haftaydı. Teşekkür ediyorum
Canım niye böyle az ve lifsiz vitaminsiz11.15
Sutlu kahve
1.5 dilim fistik ezmeli wasa
18.10
1 dilim pizza (kucuk boy)
su: gunboyu disaridaydim cok icemedim yatana kadar icmeyi dusunuyorum.
Spor:7029 adim
Hedef60kgolmak
Allah'ımPinterest te tatlı tariflerini kategorilere ayırırkenyerimde koşuyorum ne kadar olursa artık 2000 şu an
Yumurta pişirme makinası alayım ben
Kizlar iyi aksamlar. Dunku adim sayimi 6 arttirmisim
Tebriklerr canım çok iyi arrtırmışsın
Olsun canım heegün 10bin üstü olmaz gayet iyiMerhaba arkadaşlar balkonda da son adimlari atip kaydi atiyorum ama sporumu da atayim adim az olabilir ama spor iyi
El_Em