Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben üst katta at beslediklerini düşünüyorum artık. Ama pandemi diye sesimizi çıkarmıyorduk. İlk defa dün gece güvenliği aradık. Gece nin bir buçuğunda dümbelek çalmaya başladılar
Ahhh o kadar değil tabiki gündüz olur ses ama akşam oldu mu herkea kendini bilmeli sen gece diyorsun

Kızlar bime baya spor aleti geliyor 18 Aralık dün konuştuğumuz akıllı bileklikte var
Ben de egzersiz bandi aldim ama yanlis almisim trendyoldan bacaga gecirmeli olanlardan istiyodum bunun bi ucu acik ama gorsel yaniltti beni de neyse cumartesiye kalirsa tatil dönüşü ugrarim bime insallah

Öylesi şikayet edilir canm ya

Ayy Allah kolaylık versin canim hani cocuk sesini vs anlayabilirim de dumbelek nedir ya
Ses hassasiyetim var benim de annem icerde tv izlerken bile sesi duyuyorum insallah sacmalamayi keserler sebin ust kattakiler de

Ahhh o kadar değil tabiki gündüz olur ses ama akşam oldu mu herkea kendini bilmeli sen gece diyorsun
Ya sormayın valla. Allahtan ses yalıtımı iyi apartmanda. Yoksa hiç ses kesilmiyor üst katta. Çocuk sesine gerçekten diyeceğim yok. Bunaldı yavrular evde. Ama Her türlü gürültü ses var yukarıda. Benim de eşim sese hassas. Televizyonun sesini kısıp tilki gibi ses nerden geliyor diye dinliyor

Merhaba arkadaşlar balkonda da son adimlari atip kaydi atiyorum ama sporumu da atayim adim az olabilir ama spor iyi
El_Em

Eklentiler

• 1607884302824_share.jpg
    30,7 KB · Görüntüleme: 27
  • Screenshot_2020-12-13-21-32-05-759_com.xiaomi.hm.health.jpg
    37,3 KB · Görüntüleme: 21
Kizlar iyi aksamlar. Dunku adim sayimi 6 arttirmisim
ooo bu sıçrayışla Sondan 1.olcaz
Merhabalar
bugünkü adIm sayısı 7029.
El_Em
Tebriklerr canım çok iyi arrtırmışsın
Merhaba arkadaşlar balkonda da son adimlari atip kaydi atiyorum ama sporumu da atayim adim az olabilir ama spor iyi
El_Em
Olsun canım heegün 10bin üstü olmaz gayet iyi sporlarınıda yapmışsın Tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…