Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Screenshot_20201213_221127_pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter.jpg
Screenshot_20201213_221127_pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter.jpg

Ortim harika olur👍 duymamistim o diyeti
Sabah ılık su ile 5 kuru erik
Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir 1 çay kaşığı çörek otu 3 zeytin bol yeşillik 3 4 kuru erik
Öğle 4 kaşık yoğurt 1 salatalık pul biber karabiber nane 1 avuç dereotu 1 küçük haşlanmış patates
Akşamda öğleyle aynı
21 de çeyrek limon 1 kaşık elma sirkesi 1 kaşık bak tarçın ılık su

Hayırlı akşamlar kızlar 🙂

Bugün menü paylaşmayayim doğum günümdu bisiler yedim ama pasta dahil ev yapımı yağsız. tölere edin bugünlük ama yarın planlı telafi menüm var 🌿 sabah tartindim etkisini anlamak için 67.6 idi +100 dü cuma ya göre. Bakalım yarın sabah ne olacak şimdi dokuzlu cay vakti :KK50:

Bugün menü paylaşmayayim doğum günümdu bisiler yedim ama pasta dahil ev yapımı yağsız. tölere edin bugünlük ama yarın planlı telafi menüm var 🌿 sabah tartindim etkisini anlamak için 67.6 idi +100 dü cuma ya göre. Bakalım yarın sabah ne olacak şimdi dokuzlu cay vakti :KK50:
Nice güzel yaşlara canım. Sağlıkla huzurla sevdiklerinle inşallah 💞

mutlu yıllaaar Aysunumm sevdiklerinle sağlıklı huzurlu nice yılların olsun kalan ömrün geçen ömründen hayırlı olsun kuzum :KK19:

İyi akşamlar kızlar,
Adımlarım bugün de böyle,
Sporum ise sabah ve akşam 20 dakika toplamda ip atlama,
Şimdi de kendime has olan yerde yuvarlanmaca sporumu yapıyorum🤣🤣

Eklentiler

• Screenshot_20201213_231043.jpg
    Screenshot_20201213_231043.jpg
    40,2 KB · Görüntüleme: 20
Harikasınnnnnn :rolleyes: :rolleyes:
İyi akşamlar canım aldım adımları her gün biraz daha arttıralım inşallah 🤩
Teşekkürler canım ✌️🤩
Belki biraz daha yapabilirim dedim ama hiç halim yok. Yarın daha iyi olur inşallah
El_Em El_Em
Pazar günü için bence gayet iyi canım 🤩🤩
Eki Görüntüle 2739425

Bugün günün yarısında elbiseli olunca bir de çocuklar oynayınca istediğim gibi olmadı akşam pantolana dönünce olduğu kadar. Neyse ki eşim bu hafta erken gelicek hergun yürüyüş düşünüyorum nasipse
🤗🤗 Olsun sana bugün tatil sayılır
Nice güzel yıllara canım sağlıkla sevdiklerinle birlikte güzel yaşların olsun inşallah ♥️♥️
İyi akşamlar kızlar,
Adımlarım bugün de böyle,
Sporum ise sabah ve akşam 20 dakika toplamda ip atlama,
Şimdi de kendime has olan yerde yuvarlanmaca sporumu yapıyorum🤣🤣
🤣 Tebriklerr canım

Harikasınnnnnn :rolleyes: :rolleyes:

İyi akşamlar canım aldım adımları her gün biraz daha arttıralım inşallah 🤩

Teşekkürler canım ✌️🤩

Pazar günü için bence gayet iyi canım 🤩🤩

🤗🤗 Olsun sana bugün tatil sayılır
Nice güzel yıllara canım sağlıkla sevdiklerinle birlikte güzel yaşların olsun inşallah ♥️♥️

🤣 Tebriklerr canım
oo teşekkür ederim esra kaptanım hepimiz için inşaallah :KK200:

Nice güzel senelere canım

13 Aralık Pazar

13.30: Yarım dilim ev yapımı tahıllı ekmek, 1 ısırık milföy, 1 haşlanmış yumurta, biraz beyaz peynir, 2 çatal ev yapımı domates sosu, mor lahana, beyaz lahana

18.30: Yarım kase kısır(komşum getirdi yemesem olmazdı😂), yarım kase yoğurtlu kereviz salatası, 1 Adet günkurusu

Su: 2 lt (daha içerim)
Spor: gün sonunda yazayım
Not: Çayın yanında 1 avuç elma kurusu yemeyi planlıyorum

El_Em El_Em Mehfam Mehfam hawar hawar

ortim mönün gayet iyi sporu merak ediyorum umarım adımların iyidir😊

X