Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam kizlar, yeni Bi tarif ile geldim.
Laminant parke üzerine camın önüne yere silikonlu toz alma fisfislarindan sıktım. Ayagima patik giydim acayip derecede yürüyüş oluyo r tavsiye ederim. Umarım anlatabildim. Telinde cebime koydum kontrol ettim sayiyorda.
Haydi hep birlikte

Yaaaaaa sen delisiinnnn

Ben ayna cam silerken o sprey yere uçacak diye ödüm kopuyor cila gibi çok fena kayıyor insan

Bugünkü menü
Sabah 10. 00 1 mandalina
12 30. 1 elma marul nane 1 salatalık bol limon eve halkına yapmışken 1 dilim kepekli ekmekten tost
Ara 1 maden suyu 3 4 küçük yer elması
Ara 1 Türk kahvesi 2 küçük kare çikolata
17 30 3 kaşık kabak çorbası 4 5 kaşıkta mantar çorbası içtim 2 kaşık salata
3 litreye yakın su
Uyumadan kayısı çayı içerim

Bu haftaki diyet listeme hiç uyamadım çokta zor geliyo benim diyetisyen hep 2 3 günlük diyetler yaptırıyor ama çok az oluyo yemekler yarında patates diyetine başlıyorum 2 gün olacak oda bakalım nasıl etki edecek

Merhabalar kızlar bu yasaklar bitseydi biran önce çok zor oluyo böyle koca evde çoculaşr evde onlara yemek kendine ayrı off off
tam 8 hafta oldu disari adim atmadim. esim haftasonu da caliati bu hafta haftaya da calisicakmis o da hic evde degil... yasak olmaaa da bu viruste cikmam disari cocukla zaten de...

tam 8 hafta oldu disari adim atmadim. esim haftasonu da caliati bu hafta haftaya da calisicakmis o da hic evde degil... yasak olmaaa da bu viruste cikmam disari cocukla zaten de...
Ne güzel canm ben tutamıyorum çocukları 2 erkek çocuğu hergün alt kattan şikayet bunaldık valla eşimde çok geçimli biri değil ne yazıkkı evde zor oluyor

Ne güzel canm ben tutamıyorum çocukları 2 erkek çocuğu hergün alt kattan şikayet bunaldık valla eşimde çok geçimli biri değil ne yazıkkı evde zor oluyor
Pandemi zamanında bu kolu komşu şikayetini hiç anlamıyorum ha gece yarısı olur o başka ama yani çocuk saat kaçta oyun oynuyor olabilir nerede atacak bu çocuklar enerjiyi
Benim karşımda 3 erkek çocuk var futbol oynuyorlar hiç ses etmem bende bir tane var bizde oynuyoruz üstünde var 1 tane altım yeni evli çift sağolsun onlarda laf etmiyor ama oğlum zaten 9 dedin mi uyumuş oluyor futbol top öğlen saatinde hep olacak bunlar yani ... Allah sabır versin size

Menü güzel ama yanlış yerde

Burda kimse kimseyi tanımıyor 1 buçuk ay oldu taşınalı yeni bina kimse kimseyi tanımadan hergün şikayet annemlere abimlere istiyorum gitmek ama orada emeğim boşa gitmiş olacak 64 olmadan gitmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…