Ben de sana tesekkür ederim canim senle ortilik cok keyifliydiSelam canım, çok sevindim.
Ortiliğimizin final günü uğurlu geldi
Teşekkür ederim canım, güzel bir ortilikti.
@amatordiyetci canım ikinci kez orti oluyoruz. Guzel ve etkilesimli bir 2 hafta diliyorum bize
Ortim harika olurEvet ortigüzel bol eksikler olur inşallah ben şimdiden eksileri gördüm yarında patates diyetine başlıyorum istersen paylaşırım
Sabah ılık su ile 5 kuru erikOrtim harika olurduymamistim o diyeti
Nice güzel yaşlara canım. Sağlıkla huzurla sevdiklerinle inşallahHayırlı akşamlar kızlar
Bugün menü paylaşmayayim doğum günümdu bisiler yedim ama pasta dahil ev yapımı yağsız. tölere edin bugünlük ama yarın planlı telafi menüm varsabah tartindim etkisini anlamak için 67.6 idi +100 dü cuma ya göre. Bakalım yarın sabah ne olacak şimdi dokuzlu cay vakti
mutlu yıllaaar Aysunumm sevdiklerinle sağlıklı huzurlu nice yılların olsun kalan ömrün geçen ömründen hayırlı olsun kuzumHayırlı akşamlar kızlar
Bugün menü paylaşmayayim doğum günümdu bisiler yedim ama pasta dahil ev yapımı yağsız. tölere edin bugünlük ama yarın planlı telafi menüm varsabah tartindim etkisini anlamak için 67.6 idi +100 dü cuma ya göre. Bakalım yarın sabah ne olacak şimdi dokuzlu cay vakti
Nice güzel yaşlara canım. Sağlıkla huzurla sevdiklerinle inşallah
mutlu yıllaaar Aysunumm sevdiklerinle sağlıklı huzurlu nice yılların olsun kalan ömrün geçen ömründen hayırlı olsun kuzum
Harikasınnnnnn
İyi akşamlar canım aldım adımları her gün biraz daha arttıralım inşallahİyi akşamlar
Teşekkürler canım
Pazar günü için bence gayet iyi canım
Eki Görüntüle 2739425
Bugün günün yarısında elbiseli olunca bir de çocuklar oynayınca istediğim gibi olmadı akşam pantolana dönünce olduğu kadar. Neyse ki eşim bu hafta erken gelicek hergun yürüyüş düşünüyorum nasipse
İyi akşamlar kızlar,
Adımlarım bugün de böyle,
Sporum ise sabah ve akşam 20 dakika toplamda ip atlama,
Şimdi de kendime has olan yerde yuvarlanmaca sporumu yapıyorum
oo teşekkür ederim esra kaptanım hepimiz için inşaallahHarikasınnnnnn
İyi akşamlar canım aldım adımları her gün biraz daha arttıralım inşallah
Teşekkürler canım
Pazar günü için bence gayet iyi canım
Olsun sana bugün tatil sayılır
Nice güzel yıllara canım sağlıkla sevdiklerinle birlikte güzel yaşların olsun inşallah
Tebriklerr canım
Nice güzel senelere canımHayırlı akşamlar kızlar
13 Aralık Pazar
13.30: Yarım dilim ev yapımı tahıllı ekmek, 1 ısırık milföy, 1 haşlanmış yumurta, biraz beyaz peynir, 2 çatal ev yapımı domates sosu, mor lahana, beyaz lahana
18.30: Yarım kase kısır(komşum getirdi yemesem olmazdı), yarım kase yoğurtlu kereviz salatası, 1 Adet günkurusu
Su: 2 lt (daha içerim)
Spor: gün sonunda yazayım
Not: Çayın yanında 1 avuç elma kurusu yemeyi planlıyorum
El_Em Mehfam hawar