A bak bunu öğrendğin iyi oldu cuma günleri o zaman hemen kilo bildirme bir müddet dön dolaş gelYa bide dayanamadım sabah tartıldım 66.6 çıktım az önce tartıldım hemen yemekten sonra 65.9 sabahları ödemmi tutmuş oluyorum acaba
Onu siz en iyisi 6. Takim a söyleyinİyi akşamlar kaptanım
Aynen bu hafta bizde size eşlik ediyoruz hezimete uğratmayın bizi olur mu
Öyle yapayım o zman bende yani kilom 65.9 dan az diyebiliriz değilmiA bak bunu öğrendğin iyi oldu cuma günleri o zaman hemen kilo bildirme bir müddet dön dolaş gel
Ben sabah kalkınca hayatta tartılmam çok şiş uyanırım çünkü
Anladım canım tanımadıkları için arada hatır gönül yok demekki ama yinede biraz düşünmeleri lazım hiç kolay zamanlardan geçmiyoruz bu cocuklarada yazıkBurda kimse kimseyi tanımıyor 1 buçuk ay oldu taşınalı yeni bina kimse kimseyi tanımadan hergün şikayet annemlere abimlere istiyorum gitmek ama orada emeğim boşa gitmiş olacak 64 olmadan gitmek istemiyorum
Rabbim hepimizin yardımcısı olsunAnladım canım tanımadıkları için arada hatır gönül yok demekki ama yinede biraz düşünmeleri lazım hiç kolay zamanlardan geçmiyoruz bu cocuklarada yazık
Doğru valla haklısın canımOnu siz en iyisi 6. Takim a söyleyin
2. Haftadir onlar kazandi adim yarisini
Amin canımRabbim hepimizin yardımcısı olsun
Tabiki canım yemekten sonra 65.9Öyle yapayım o zman bende yani kilom 65.9 dan az diyebiliriz değilmi
Tamam takima soyleyim az yürüsünler bu haftaOnu siz en iyisi 6. Takim a söyleyin
2. Haftadir onlar kazandi adim yarisini
Evet kaçırtma biizi bak sonra kimle yarışcanTamam takima soyleyim az yürüsünler bu hafta
Tesekkur ederim kaptanimDoğru valla haklısın canımolsun adımların sizin ekibe yarattığı etki kesinlikle çok faydalı gözle görülür bir fark var 2 haftadır tebrik ederiz
İnşallah kaptanım
Yanlışlıkla girdim aslinda bu defa
Benzer konulara bastın demi ya bir gün bende birinin takımına girip biizm takım sanarak birşeyler yazacağım valla sinir oluyorumYanlışlıkla girdim aslinda bu defa
Valla güzel delirdik grupcakSelam kizlar, yeni Bi tarif ile geldim.
Laminant parke üzerine camın önüne yere silikonlu toz alma fisfislarindan sıktım. Ayagima patik giydim acayip derecede yürüyüş oluyo r tavsiye ederim. Umarım anlatabildim. Telinde cebime koydum kontrol ettim sayiyorda.
Haydi hep birlikte
Ne güzel canm ben tutamıyorum çocukları 2 erkek çocuğu hergün alt kattan şikayet bunaldık valla eşimde çok geçimli biri değil ne yazıkkı evde zor oluyor
Ben üst katta at beslediklerini düşünüyorum artık. Ama pandemi diye sesimizi çıkarmıyorduk. İlk defa dün gece güvenliği aradık. Gece nin bir buçuğunda dümbelek çalmaya başladılarPandemi zamanında bu kolu komşu şikayetini hiç anlamıyorum ha gece yarısı olur o başka ama yani çocuk saat kaçta oyun oynuyor olabilirnerede atacak bu çocuklar enerjiyi
Benim karşımda 3 erkek çocuk var futbol oynuyorlar hiç ses etmem bende bir tane var bizde oynuyoruz üstünde var 1 tane altım yeni evli çift sağolsun onlarda laf etmiyor ama oğlum zaten 9 dedin mi uyumuş oluyor futbol top öğlen saatinde hep olacak bunlar yani ... Allah sabır versin size
Öylesi şikayet edilir canm yaValla güzel delirdik grupcak
Ben de sabahtan beri spor ayakkabıylayım. Ayaklarım yandıher şey güzel gidiyordu. Ta ki saçma sapan bir dolap kurma işine girip saatlerimizi harcayıncaya kadar
3.500 de kaldım. Geceye kadar koşturacağım artık
Ben üst katta at beslediklerini düşünüyorum artık. Ama pandemi diye sesimizi çıkarmıyorduk. İlk defa dün gece güvenliği aradık. Gece nin bir buçuğunda dümbelek çalmaya başladılar
Ayy Allah kolaylık versin canim hani cocuk sesini vs anlayabilirim de dumbelek nedir yaBen üst katta at beslediklerini düşünüyorum artık. Ama pandemi diye sesimizi çıkarmıyorduk. İlk defa dün gece güvenliği aradık. Gece nin bir buçuğunda dümbelek çalmaya başladılar
Sorma canim ben de sabah beri yapmadigim spor kalmadiValla güzel delirdik grupcak
Ben de sabahtan beri spor ayakkabıylayım. Ayaklarım yandıher şey güzel gidiyordu. Ta ki saçma sapan bir dolap kurma işine girip saatlerimizi harcayıncaya kadar
3.500 de kaldım. Geceye kadar koşturacağım artık