Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya bide dayanamadım sabah tartıldım 66.6 çıktım az önce tartıldım hemen yemekten sonra 65.9 sabahları ödemmi tutmuş oluyorum acaba
A bak bunu öğrendğin iyi oldu cuma günleri o zaman hemen kilo bildirme bir müddet dön dolaş gel
Ben sabah kalkınca hayatta tartılmam çok şiş uyanırım çünkü

Burda kimse kimseyi tanımıyor 1 buçuk ay oldu taşınalı yeni bina kimse kimseyi tanımadan hergün şikayet annemlere abimlere istiyorum gitmek ama orada emeğim boşa gitmiş olacak 64 olmadan gitmek istemiyorum
Anladım canım tanımadıkları için arada hatır gönül yok demekki ama yinede biraz düşünmeleri lazım hiç kolay zamanlardan geçmiyoruz bu cocuklarada yazık

Doğru valla haklısın canım olsun adımların sizin ekibe yarattığı etki kesinlikle çok faydalı gözle görülür bir fark var 2 haftadır tebrik ederiz
Tesekkur ederim kaptanim
Sizde gorursunuz kesin bu hafta etkisini

Zipzip- kaptanim

Valla güzel delirdik grupcak
Ben de sabahtan beri spor ayakkabıylayım. Ayaklarım yandı her şey güzel gidiyordu. Ta ki saçma sapan bir dolap kurma işine girip saatlerimizi harcayıncaya kadar
3.500 de kaldım. Geceye kadar koşturacağım artık
Ne güzel canm ben tutamıyorum çocukları 2 erkek çocuğu hergün alt kattan şikayet bunaldık valla eşimde çok geçimli biri değil ne yazıkkı evde zor oluyor

Ben üst katta at beslediklerini düşünüyorum artık. Ama pandemi diye sesimizi çıkarmıyorduk. İlk defa dün gece güvenliği aradık. Gece nin bir buçuğunda dümbelek çalmaya başladılar

Öylesi şikayet edilir canm ya

Ben üst katta at beslediklerini düşünüyorum artık. Ama pandemi diye sesimizi çıkarmıyorduk. İlk defa dün gece güvenliği aradık. Gece nin bir buçuğunda dümbelek çalmaya başladılar
Ayy Allah kolaylık versin canim hani cocuk sesini vs anlayabilirim de dumbelek nedir ya
Ses hassasiyetim var benim de annem icerde tv izlerken bile sesi duyuyorum insallah sacmalamayi keserler sebin ust kattakiler de

Sorma canim ben de sabah beri yapmadigim spor kalmadi ama adimlik sporlar olmadigi icin az yani yapcak bise yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…