Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya bide dayanamadım sabah tartıldım 66.6 çıktım az önce tartıldım hemen yemekten sonra 65.9 sabahları ödemmi tutmuş oluyorum acaba
A bak bunu öğrendğin iyi oldu cuma günleri o zaman hemen kilo bildirme bir müddet dön dolaş gel 🤭
Ben sabah kalkınca hayatta tartılmam çok şiş uyanırım çünkü 🤯

Burda kimse kimseyi tanımıyor 1 buçuk ay oldu taşınalı yeni bina kimse kimseyi tanımadan hergün şikayet annemlere abimlere istiyorum gitmek ama orada emeğim boşa gitmiş olacak 64 olmadan gitmek istemiyorum
Anladım canım tanımadıkları için arada hatır gönül yok demekki ama yinede biraz düşünmeleri lazım hiç kolay zamanlardan geçmiyoruz bu cocuklarada yazık 😔

Doğru valla haklısın canım 🙈🙈 olsun adımların sizin ekibe yarattığı etki kesinlikle çok faydalı gözle görülür bir fark var 2 haftadır 🤩tebrik ederiz ❤️
Tesekkur ederim kaptanim
Sizde gorursunuz kesin bu hafta etkisini

Zipzip- Zipzip- kaptanim :KK68:

Selam kizlar, yeni Bi tarif ile geldim.
Laminant parke üzerine camın önüne yere silikonlu toz alma fisfislarindan sıktım. Ayagima patik giydim acayip derecede yürüyüş oluyo r tavsiye ederim. Umarım anlatabildim. Telinde cebime koydum kontrol ettim sayiyorda.
Haydi hep birlikte 🥳🥳😃😃😃
Valla güzel delirdik grupcak😂😂
Ben de sabahtan beri spor ayakkabıylayım. Ayaklarım yandı😂 her şey güzel gidiyordu. Ta ki saçma sapan bir dolap kurma işine girip saatlerimizi harcayıncaya kadar 🥴
3.500 de kaldım. Geceye kadar koşturacağım artık 😂
Ne güzel canm ben tutamıyorum çocukları 2 erkek çocuğu hergün alt kattan şikayet bunaldık valla eşimde çok geçimli biri değil ne yazıkkı evde zor oluyor🙄🙄

Pandemi zamanında bu kolu komşu şikayetini hiç anlamıyorum ha gece yarısı olur o başka ama yani çocuk saat kaçta oyun oynuyor olabilir 🤯 nerede atacak bu çocuklar enerjiyi
Benim karşımda 3 erkek çocuk var futbol oynuyorlar hiç ses etmem bende bir tane var bizde oynuyoruz üstünde var 1 tane altım yeni evli çift sağolsun onlarda laf etmiyor ama oğlum zaten 9 dedin mi uyumuş oluyor futbol top öğlen saatinde hep olacak bunlar yani ... Allah sabır versin size
Ben üst katta at beslediklerini düşünüyorum artık. Ama pandemi diye sesimizi çıkarmıyorduk. İlk defa dün gece güvenliği aradık. Gece nin bir buçuğunda dümbelek çalmaya başladılar🤷‍♀️

Ben de sabahtan beri spor ayakkabıylayım. Ayaklarım yandı😂 her şey güzel gidiyordu. Ta ki saçma sapan bir dolap kurma işine girip saatlerimizi harcayıncaya kadar 🥴

Ben üst katta at beslediklerini düşünüyorum artık. Ama pandemi diye sesimizi çıkarmıyorduk. İlk defa dün gece güvenliği aradık. Gece nin bir buçuğunda dümbelek çalmaya başladılar🤷‍♀️
Öylesi şikayet edilir canm ya

Ayy Allah kolaylık versin canim hani cocuk sesini vs anlayabilirim de dumbelek nedir ya 😠
Ses hassasiyetim var benim de annem icerde tv izlerken bile sesi duyuyorum insallah sacmalamayi keserler sebin ust kattakiler de

Sorma canim ben de sabah beri yapmadigim spor kalmadi 🤣 ama adimlik sporlar olmadigi icin az yani yapcak bise yok 🤷🏻

X