Tamamdır kuzum
Çok iyi olmuş canım sporda yazın bunları yine spor tablosuna ekleyeceğim sadece ayrı walk Challenge yapmayalım bu hafta canım iki adım yarışması olmasınMerhaba arkadaslar nasilsiniz?
CanimEl_Em leslie- market alisverisi-pump it up dance workout anca bu kadar oldu
Bu arada bu hafta o zaman spor sayfamiza yazmicaz mi nasi yapalim?
Eki Görüntüle 2738564
Harika canımEl_Em ben öğlen 3 mil yapmıştım
Şimdi miniğim uyuyunca bir 2 mil daha yapayım
Zaten akşamda fazla kaçırdım
Spora adim olarak mi yazicaz canim yoksa leslie ya da chloe ya da dance workout gibi gene puanlama yaparak miÇok iyi olmuş canım sporda yazın bunları yine spor tablosuna ekleyeceğim sadece ayrı walk Challenge yapmayalım bu hafta canım iki adım yarışması olmasın
Canım spor puanlaması olarak yazsan daha avantajlı puan açısındanSpora adim olarak mi yazicaz canim yoksa leslie ya da chloe ya da dance workout gibi gene puanlama yaparak mi
Aynen canim cunku chloe 20 dk karin cardioda sayacagi bin adimi gecmez ama anam agliyoCanım spor puanlaması olarak yazsan daha avantajlı puan açısındano yüzden üşenmezsenn öyle yaz bence neler yapmış olduğunu görür aşka geliriz belki
|
|
| A AKREPcg |
|
|
|
|
G gamzem23 |
|
|
|
S Smr3535 |
|
Aynen öyle canımcım harikasın tebrik ederim çok iyi sporlarAynen canim cunku chloe 20 dk karin cardioda sayacagi bin adimi gecmez ama anam agliyoo zaman sporumu ayrica puanlar buraya da total adimi atarim
Teşekkür ediyorum kaptabim bana cok iyi geliyo hem kafam bosaliyo hem rnerjimi atiyorumAynen öyle canımcım harikasın tebrik ederim çok iyi sporlar
Tamamdır canım diğer sporlaro yine menü sayfamıza yaz unutma :)Selam kızlar.
El_Em canım 45 dk leslie + 2000 adım var ama belgeli olan sadece adımlar maalesef yarın artık tele yapışık yaşarım ya da evde bir yerlerde bir akıllı saat vardı onu takayım bari.
Mermi atıyorum diye okudumTeşekkür ediyorum kaptabim bana cok iyi geliyo hem kafam bosaliyo hem rnerjimi atiyorum
Harikasın canım spor candır valla gerisi miskinlikTeşekkür ediyorum kaptabim bana cok iyi geliyo hem kafam bosaliyo hem rnerjimi atiyorum
Ayyy kuzu sesli güldüm hshshMermi atıyorum diye okudum
Aldım canım sağol
Bugünlük bu kadar