Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tabiki canım,alarmı nabız ölçümü saati herşeyi var aslında sadece pahalılara göre konuşma telefondan mesaj alma özelliği vs yoktur birde şarj ömrü kısadır dolum süresi uzadır gibi .. ama kesinlikle iş görür
Bi bakayım fiyatlara kaptanım, normalde ben adımlarımı önemsemediğim için hiç almayı düşünmedim aslında. Şimdi de sadece bu yarışma için bakacam ucuz ya da 2. el filan.
adımlarımı önemsememin nedeni de spor yapmış gibi hisstemiyorum adımlarda, terleme ve kendimi zorlama olayı olmadığı için.😂
Afiyet olsun ortim 😉 bu hafta benim diyetisyenim de yulafli omlet verdi, evde yulaf yok almam gerekiyor.
Çok güzel oluyor canım. Ben üstüne çemen,ezme türü şeyler sürerek yiyorum🤤
Ayrıca evde kotla mı durulur :KK53:
İşte yarışmayı haber alınca çıkarmadım ki tel.i taşıyabileyim. Pijamalar taşıyamıyor, aşağı iniyor tel.i koyduğum taraf.😂

Hadi başlayalım, siftah benden😁
12 aralık: 4552 adım.

Eklentiler

• 4971A6A2-ADD1-4E85-BD69-2B1C126822CB.jpeg
    4971A6A2-ADD1-4E85-BD69-2B1C126822CB.jpeg
    54,2 KB · Görüntüleme: 24
Selam kizlar
Kahvalti 9 da beyaz peynir, mozzarella, yarim lavas, 5 siyah zeytin, kahve
Öglen 1 de yarim kase yayla corbasi
Aksam 4te sac tava, bir lavas, bir parca kabak tatlisi
Bugün rejimlik olmadi 🙄
Yürüyüs de yok tembel bir gündü.

El_Em El_Em
@reyyanK
Pain Killer Pain Killer
Canım gayet güzel ve diyetlik bir menü olmuş bence.
Tatlıyı da erken saatte yemişin ve zaten kabak her türlü diyete uygundur.😄

:KK19:ORTAKLAR :KK19:
04-11 Aralık​
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK4:
  • Yazılan menüler mümkün mertebe karşılıklı yorumlanmalı daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :ukala:
  • Menüde spor yok ise ortağını teşvik etmeli yüreklendirmelidir🤸
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir 🏆🏆
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır bir önceki hafta aktif olmayan ortak var ise sonraki hafta listeden çıkarılacaktır

Sonuç :

mavimli mavimli ve Pain Killer Pain Killer tebriklerr kızlar ❤️❤️

IMG_20201212_205642.jpg

Kizlar selam. Yuruyus icin benim de evde o ucuz saatlerden olmasi lazimdi onu bulayim da yarindan itibaren takayim👍
bugun biraz kacamakli oldu dogum gununden dolayi yarindan itibaren telafi😄

:KK19:ORTAKLAR :KK19:
04-11 Aralık​
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK4:
  • Yazılan menüler mümkün mertebe karşılıklı yorumlanmalı daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :ukala:
  • Menüde spor yok ise ortağını teşvik etmeli yüreklendirmelidir🤸
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir 🏆🏆
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır bir önceki hafta aktif olmayan ortak var ise sonraki hafta listeden çıkarılacaktır

Sonuç :

mavimli mavimli ve Pain Killer Pain Killer tebriklerr kızlar ❤️❤️

Eki Görüntüle 2738537
Pain Killer Pain Killer sonunda basardik 😂🥰🤸

X