- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Ayaklarini hissedebilecekmisin sonraGamzemm en favori yarışmacım sensin ne yaptınn boş geçirme günleri vay arkdaş bugün patladık anlaşılan hepinizin yerine bi 50.000 yüreyeyim
Valla bu dis beni tembellestirdi disari çıkmadım hiç sauk hava ağrıya sebep oluyor ama ptesi normale dönerimGamzemm en favori yarışmacım sensin ne yaptınn boş geçirme günleri vay arkdaş bugün patladık anlaşılan hepinizin yerine bi 50.000 yüreyeyim
Nasıl kaptanımmDuet kaptansin
Nasıl kaptanımmanlamadım da
Arada a kaynaştı e ile birleşti mi
O benim sorunumAyaklarini hissedebilecekmisin sonra
Yap yap yap ozamanO benim sorunum
Bugün bu saate kadar kotla durdum yarışma haberini görünce tel.i cebime koyup yürüdüm evde. Ama şimdi artık günlük kıyafete geçicem ve maalesef telefon taşıyamam, çünkü ağır geliyor pijamamı aşağı çekiyorValla canım olabildiğince alabilirsen takım için kâr olacaktır :)) cebinde flanda adım sayıyor sanıyorum o şekilde olabilir ama tabi olmuyor dersen sadece aktif yürüyüş zamanlarında alırsın akıllı saat gibi rahat olmaz haklısın
Evde tayt giyiyorum ondan hic yanimda tasimiyorum acikcasi. Ama yarisma icin yarin cepli bisey giyeyim bariValla canım olabildiğince alabilirsen takım için kâr olacaktır :)) cebinde flanda adım sayıyor sanıyorum o şekilde olabilir ama tabi olmuyor dersen sadece aktif yürüyüş zamanlarında alırsın akıllı saat gibi rahat olmaz haklısın
Ben cok gec gördüm yaBugün bu saate kadar kotla durdum yarışma haberini görünce tel.i cebime koyup yürüdüm evde. Ama şimdi artık günlük kıyafete geçicem ve maalesef telefon taşıyamam, çünkü ağır geliyor pijamamı aşağı çekiyor
o kola takılanlar saati de gösteriyor mu?
Ucuz olanları kastediyorum
Ben de aslında akşam yemeği yapmak için kalkacaktım ki gördüm. Yemek yaparken yürüdüm.Ben cok gec gördüm ya
Tabiki canım,alarmı nabız ölçümü saati herşeyi var aslında sadece pahalılara göre konuşma telefondan mesaj alma özelliği vs yoktur birde şarj ömrü kısadır dolum süresi uzadır gibi .. ama kesinlikle iş görürBugün bu saate kadar kotla durdum yarışma haberini görünce tel.i cebime koyup yürüdüm evde. Ama şimdi artık günlük kıyafete geçicem ve maalesef telefon taşıyamam, çünkü ağır geliyor pijamamı aşağı çekiyor
Afiyet olsun ortim9.40
Yulaflı omlet
Antep ezmesi
1 kk peynir
17.30
salata
Mantar sote
Ayran
ara: kahve ve hurma düşünüyorum.
su: 2 ye tamamlanacak
Spor: 6km bisiklet, 4552 adım
mavimli
Valla diğer takımlar bugünden başladığı için başladık öbür hafta mı başlayalım ? Bir gün için tüm haftayı silmeyelim benceKeske pazartesi baslasaydik, gerekli önlemleri alirdik böyle cok ani oldu kaptan
Yarışma varmış evde odadan odaya koşsam olur mu
Herkes basladiysa baslayalim tabiValla diğer takımlar bugünden başladığı için başladık öbür hafta mı başlayalım ? Bir gün için tüm haftayı silmeyelim bence
Ayrıca evde kotla mı durulurBugün bu saate kadar kotla durdum yarışma haberini görünce tel.i cebime koyup yürüdüm evde. Ama şimdi artık günlük kıyafete geçicem ve maalesef telefon taşıyamam, çünkü ağır geliyor pijamamı aşağı çekiyor
Ay ben simdi gittim üsenmedim üstümü degistim cepli bisey giydimOlur tabi herşey kabul ama adım sayısı ekran görüntüsü lazım bende evde yürüdüm bugün yine yürüyeceğim