Saat kaça kadar gönderebiliyoruzOlur tabi herşey kabul ama adım sayısı ekran görüntüsü lazım bende evde yürüdüm bugün yine yürüyeceğim
Saati yok yürüyüşün bittiği zaman canım ben ertesi sabah toplayacağım tüm listeyiKaca kadar bildirim yapmak gerekiyor?
gün bitimene kadar yazarsın canım bende ertesi sabah listeye eklerimSaat kaça kadar gönderebiliyoruz
Ay iyi oldu sanki bi heyecanlandim. Farklılik gaza getirdi kalkayım da bende yuruyeyimSaati yok yürüyüşün bittiği zaman canım ben ertesi sabah toplayacağım tüm listeyi
Bi bakayım fiyatlara kaptanım, normalde ben adımlarımı önemsemediğim için hiç almayı düşünmedim aslında. Şimdi de sadece bu yarışma için bakacam ucuz ya da 2. el filan.Tabiki canım,alarmı nabız ölçümü saati herşeyi var aslında sadece pahalılara göre konuşma telefondan mesaj alma özelliği vs yoktur birde şarj ömrü kısadır dolum süresi uzadır gibi .. ama kesinlikle iş görür
Çok güzel oluyor canım. Ben üstüne çemen,ezme türü şeyler sürerek yiyorumAfiyet olsun ortimbu hafta benim diyetisyenim de yulafli omlet verdi, evde yulaf yok almam gerekiyor.
İşte yarışmayı haber alınca çıkarmadım ki tel.i taşıyabileyim. Pijamalar taşıyamıyor, aşağı iniyor tel.i koyduğum taraf.Ayrıca evde kotla mı durulur
Aaaa moral bozmak yok bende gördüm geçen hafta listelerini herkes öyle hergün yürüyemiyor belki uygun günü bugünde fırsata çevirdiAy kızlar biraz önce baktım 4 takımda biri 18000 adım atmış
Tebrikler canım aldımHadi başlayalım, siftah benden
12 aralık: 4552 adım.
Canım gayet güzel ve diyetlik bir menü olmuş bence.Selam kizlar
Kahvalti 9 da beyaz peynir, mozzarella, yarim lavas, 5 siyah zeytin, kahve
Öglen 1 de yarim kase yayla corbasi
Aksam 4te sac tava, bir lavas, bir parca kabak tatlisi
Bugün rejimlik olmadi
Yürüyüs de yok tembel bir gündü.
El_Em
@reyyanK
Pain Killer
| G gamzem23 |
|
|
|
|
A AKREPcg |
|
|
|
|
|
|
|
ORTAKLAR
04-11 Aralık
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler mümkün mertebe karşılıklı yorumlanmalı daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- Menüde spor yok ise ortağını teşvik etmeli yüreklendirmelidir
- En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir
- Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır bir önceki hafta aktif olmayan ortak var ise sonraki hafta listeden çıkarılacaktır
seyrekyagmur G gamzem23 Namaria kirmizigitar belmayne Hedef60kgolmak A AKREPcg ummhnisa mavimli Pain Killer Nikinik hawar Amor-a nnurc
Sonuç :
mavimli ve Pain Killer tebriklerr kızlar
Eki Görüntüle 2738537
Evet canım tüm takım dahilEl_Em denemede olanlarda adım sayacakmı canm
Genelde biriniz iyi öbürünüz kötü oluyordu bu hafta ikinizde iyiydiniz oldu