Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ummhnisa ummhnisa canimcim banin kalkmis ozledik seni 😍
Gelecek cancağızım görüştüm kızının dersi varmış onları yaptırıyormuş
Kazenden bilgi almıştım banı kalıcı olacak demişti o yüzden Cuma günü yarışmadan ayrılmak istiyor yazdım kıza şimdi bahar kaptana döndüm umarım o da kabul ederde aynen listeden devam eder 🤩🤩

Kazenden bilgi almıştım banı kalıcı olacak demişti o yüzden Cuma günü yarışmadan ayrılmak istiyor yazdım kıza şimdi bahar kaptana döndüm umarım o da kabul ederde aynen listeden devam eder 🤩🤩
Ayy insallah cok sevindim ozledik onu da ya insallah doner listeye de 🥰😍

Çok sevindim ya. Tekrar hoş geldin canım ummhnisa ummhnisa 🥰

Bugünlük az oldu kaptan 🙈 El_Em El_Em

Eklentiler

• IMG_20201212_202601.jpg
    IMG_20201212_202601.jpg
    38,2 KB · Görüntüleme: 20
12 Aralık Cumartesi

13.30: 1 haşlanmış yumurta, çeyrek dilim ev yapımı tahıllı ekmek, biraz beyaz peynir, 2 çatal ev yapımı domates sosu, beyaz lahana, mor lahana

16.00: 2 küçük dilim mozaik pasta (doğum günü dolayısıyla)

Su: 2 lt(daha içerim)
Spor: 45 dk leslie + 2.000 adım

El_Em El_Em @reyyanK hawar hawar (yeni orticim selam🥰)
Merhaba yeni ortim
Doğum gününü hafif atlatmışsın tebrikler
Ben olsaydım çok yerdim 😁

yıllardır kk ya bakarım öbür başlıktan alıp nasıl yazıyorduk unutmuşum geçen haftalarda yapamamıştım
O yüzden önceki örtülerinden özür dilerim

2 gündür saldım, reglime 6 gün var ve acayip Bi yeme isteği var. Ve 2 gundur yiyiyorum ve acayip şişlik var. Adım atma gunu olduğu bilmiyordum. Pazartesi çarşamba cuma olarak aklımda kalmis. Nasıl aklımda tutacağım bilmiyoru. Ve sanırım forumu da kullanmayı bilmiyorum. Spor ve menü SAYFASina asıl gidiyoruz

Kaptanim telefon bu kadar kaydetmis leslie yaptim ip atladim ama tekefon uzerimde degildi malesef ve telefonla o is zor gercekten

Eklentiler

• Screenshot_20201212-231906_Samsung Health.jpg
    Screenshot_20201212-231906_Samsung Health.jpg
    43,7 KB · Görüntüleme: 11
X