- 23 Mart 2016
- 29.599
- 90.017
- 38
Bugün takım geneli geç haberdar oldu yarın daha güzel adımlar gelecektirBugünlük bu kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün takım geneli geç haberdar oldu yarın daha güzel adımlar gelecektirBugünlük bu kadar
Biraz geç gördüm mesajı canım adım sayar kapalıydıAldım canım sağol
Gelecek cancağızım görüştüm kızının dersi varmış onları yaptırıyormuşummhnisa canimcim banin kalkmis ozledik seni
Ayy insallah cok sevindim ozledik onu da ya insallah doner listeye deGelecek cancağızım görüştüm kızının dersi varmış onları yaptırıyormuş
Kazenden bilgi almıştım banı kalıcı olacak demişti o yüzden Cuma günü yarışmadan ayrılmak istiyor yazdım kıza şimdi bahar kaptana döndüm umarım o da kabul ederde aynen listeden devam eder
İnşallah canımAyy insallah cok sevindim ozledik onu da ya insallah doner listeye de
Çok sevindim ya. Tekrar hoş geldin canım ummhnisaGelecek cancağızım görüştüm kızının dersi varmış onları yaptırıyormuş
Kazenden bilgi almıştım banı kalıcı olacak demişti o yüzden Cuma günü yarışmadan ayrılmak istiyor yazdım kıza şimdi bahar kaptana döndüm umarım o da kabul ederde aynen listeden devam eder
Hayır sanilacak ki buradan gitmek istiyoruz ama öyle değil kilo sorumluluğu olmasın yeterama mezun olayim istiyprum ya bi mezuniyet yakisir yani
Bugün herkesin böyle haftanın diğer günlerinde dengeleyeceğiz artık birşey olmazBugünlük az oldu kaptan El_Em
E yakışır tabi ama o kadar gönülsüz gibisinki karar verama mezun olayim istiyprum ya bi mezuniyet yakisir yani
Valla sanıyorumHayır sanilacak ki buradan gitmek istiyoruz ama öyle değil kilo sorumluluğu olmasın yeter
Sanma sanma kızlar o yesillik bu detoks yazılarını börekçikleri yerken okicam veee kimsenin haberi olmicaak aynı kaptancigim gibiValla sanıyorum
Merhaba yeni ortim12 Aralık Cumartesi
13.30: 1 haşlanmış yumurta, çeyrek dilim ev yapımı tahıllı ekmek, biraz beyaz peynir, 2 çatal ev yapımı domates sosu, beyaz lahana, mor lahana
16.00: 2 küçük dilim mozaik pasta (doğum günü dolayısıyla)
Su: 2 lt(daha içerim)
Spor: 45 dk leslie + 2.000 adım
El_Em @reyyanK hawar (yeni orticim selam)
Ayyy tmm bunu şimdi gördüm. Kesin biz kazanacağız deli gibi evde leslie yaparımTamam bende bildircem inşallah az da olsa
Vayyyy harikasın
Kuzu mezuniyet sonrasi 10 kilo alip baslama da gene listeye aman diyimSanma sanma kızlar o yesillik bu detoks yazılarını börekçikleri yerken okicam veee kimsenin haberi olmicaak aynı kaptancigim gibi