Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canim ben de bununla ilgili soracagim sana. Diyetisyenim 69 hedefi koydu bana yasimi ve boyumu hesaba katarak. Ben buraya 65 demistim. Onu degistirebilir miyim burdaki hedefim diyetisyenimkiyle bir olsun.

Canim ben de bununla ilgili soracagim sana. Diyetisyenim 69 hedefi koydu bana yasimi ve boyumu hesaba katarak. Ben buraya 65 demistim. Onu degistirebilir miyim burdaki hedefim diyetisyenimkiyle bir olsun.
Değiştirebiliriz canım cuma günü bana hatırlayabilir misin unutursam

Ee ben telefonumu hic yanimda tasimiyorum ki. Sadece disari cikinca hizli yürüyüste yanimda oluyor. Zaten hep yanimda olsa adimlar ikiye katlar yani.

Bugün benim hiç yok malesef ev içindeki hareketlerinde sayısını bilmiyorum çünkü saatimi takmadım

Ee ben telefonumu hic yanimda tasimiyorum ki. Sadece disari cikinca hizli yürüyüste yanimda oluyor. Zaten hep yanimda olsa adimlar ikiye katlar yani.
Valla canım olabildiğince alabilirsen takım için kâr olacaktır :)) cebinde flanda adım sayıyor sanıyorum o şekilde olabilir ama tabi olmuyor dersen sadece aktif yürüyüş zamanlarında alırsın akıllı saat gibi rahat olmaz haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…