Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Son dakikaya gelince olmuyor canım öyle sana söyleyeyim yol yakınken herkes duysun kızlar hedef kilonuza 3 4 kg kala hedefinizde yükseltme yapamıyoruz kural var ancak öncesinde yapabiliriz.
En fazla 1 kg yükseltebiliriz Aysun o da tabi cuma günkü kilona bakıp tekrar hesaplarız ☺️
Canim ben de bununla ilgili soracagim sana. Diyetisyenim 69 hedefi koydu bana yasimi ve boyumu hesaba katarak. Ben buraya 65 demistim. Onu degistirebilir miyim burdaki hedefim diyetisyenimkiyle bir olsun.

Canim ben de bununla ilgili soracagim sana. Diyetisyenim 69 hedefi koydu bana yasimi ve boyumu hesaba katarak. Ben buraya 65 demistim. Onu degistirebilir miyim burdaki hedefim diyetisyenimkiyle bir olsun.
Değiştirebiliriz canım cuma günü bana hatırlayabilir misin unutursam 🤗

Tablomuz hazır 🏃🏾‍♀️
Yürüyüşü bitenin adım ekran görüntüsü paylaşmasını rica ederim bende hergün tabloyu işler ertesi sabah paylaşırım.
Bu hafta bu yarışı devam ettirelim walk Challengelara haftaya devam ederiz iki ayrı yarış giib olmasın :)
Tabloyu lütfen boş bırakmayalım 1000 2000 fark etmez dolduralım ✌️✌️

12 - 18 Aralik Adim Yarismasi
Ee ben telefonumu hic yanimda tasimiyorum ki. Sadece disari cikinca hizli yürüyüste yanimda oluyor. Zaten hep yanimda olsa adimlar ikiye katlar yani.

Duydukkk duymadıkkkk demeyinnn
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Büyük adım yarışması başlıyorrrrrr
4. 5 ve 6.takım adımlarda yarışıyor
bugünden cumaya kadar hergün Total adım sayısı en fazla olan takım kazanacak
Haydi bakalım canlar

Adımlarda hergün gün sonunda adım ekran görüntüsünü ( zorunlu ) sayfamız üzerinden beni etiketleyerk paylaşabilirsiniz
günlük 1000 adım dahi bile olsa kızlar ✌️ Total haftalık adımlar olacağı için tüm adımlar önemli 🤩

@kirmizigitar
mavimli mavimli
@seyrekyagmur
@Namaria
@belmayne
@Pain Killer
@AKREPcg
G gamzem23
@amatordiyetci
@hawar
@Nikinik
@nnurc
@bahayk
@Smr3535
@Amor-a
@Naz03

🏃🏾‍♀️🏃🏾‍♀️🏃🏾‍♀️🏃🏾‍♀️

Bugün benim hiç yok malesef 😃ev içindeki hareketlerinde sayısını bilmiyorum çünkü saatimi takmadım 🤗

Ee ben telefonumu hic yanimda tasimiyorum ki. Sadece disari cikinca hizli yürüyüste yanimda oluyor. Zaten hep yanimda olsa adimlar ikiye katlar yani.
Valla canım olabildiğince alabilirsen takım için kâr olacaktır :)) cebinde flanda adım sayıyor sanıyorum o şekilde olabilir ama tabi olmuyor dersen sadece aktif yürüyüş zamanlarında alırsın akıllı saat gibi rahat olmaz haklısın

X