Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dörtnala kosuyomKoşuyor musun artık
Canim ben de bununla ilgili soracagim sana. Diyetisyenim 69 hedefi koydu bana yasimi ve boyumu hesaba katarak. Ben buraya 65 demistim. Onu degistirebilir miyim burdaki hedefim diyetisyenimkiyle bir olsun.Son dakikaya gelince olmuyor canım öyle sana söyleyeyim yol yakınken herkes duysun kızlar hedef kilonuza 3 4 kg kala hedefinizde yükseltme yapamıyoruz kural var ancak öncesinde yapabiliriz.
En fazla 1 kg yükseltebiliriz Aysun o da tabi cuma günkü kilona bakıp tekrar hesaplarız
13 çok geç sayılmaz kimileri o saatte güne başlıyorBenimde kızım telefondan derse katılıyor ancak 13 ten sonra alabiliyorum telefonu
Değiştirebiliriz canım cuma günü bana hatırlayabilir misin unutursamCanim ben de bununla ilgili soracagim sana. Diyetisyenim 69 hedefi koydu bana yasimi ve boyumu hesaba katarak. Ben buraya 65 demistim. Onu degistirebilir miyim burdaki hedefim diyetisyenimkiyle bir olsun.
Benim dun aksam 22.30 da 3200 adimim vardi 12 ye kadar 10.000 e tamamladim ama sonrasında bittim13 çok geç sayılmaz kimileri o saatte güne başlıyor
Buhafta biraz dinlenmem lazim canimya üStüste zorlandim sanirimSağlık sorunu mu var yoksa E Elif_Eylul
Bence gına gelmiştir :)Sağlık sorunu mu var yoksa E Elif_Eylul
Ee ben telefonumu hic yanimda tasimiyorum ki. Sadece disari cikinca hizli yürüyüste yanimda oluyor. Zaten hep yanimda olsa adimlar ikiye katlar yani.Tablomuz hazır
Yürüyüşü bitenin adım ekran görüntüsü paylaşmasını rica ederim bende hergün tabloyu işler ertesi sabah paylaşırım.
Bu hafta bu yarışı devam ettirelim walk Challengelara haftaya devam ederiz iki ayrı yarış giib olmasın :)
Tabloyu lütfen boş bırakmayalım 1000 2000 fark etmez dolduralım
12 - 18 Aralik Adim Yarismasi
Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma El_Em Mehfam @kirmizigitar mavimli @belmayne @Namaria @AKREPcg @amatordiyetci G gamzem23 @seyrekyagmur @hawar @Pain Killer @Amor-a @Nikinik @nnurc @bahayk @Smr3535
Tamam dinlen sen bol bol. Yorma kendiniBuhafta biraz dinlenmem lazim canimya üStüste zorlandim sanirim
Duet kaptansinBence gına gelmiştir :)
Hahahah ne yaptın sende ya ama umut oldun bizeBenim dun aksam 22.30 da 3200 adimim vardi 12 ye kadar 10.000 e tamamladim ama sonrasında bittim
25binimdenmi korktun yoksamTamam dinlen sen bol bol. Yorma kendini
Bugün benim hiç yok malesef ev içindeki hareketlerinde sayısını bilmiyorum çünkü saatimi takmadımDuydukkk duymadıkkkk demeyinnn
Büyük adım yarışması başlıyorrrrrr
4. 5 ve 6.takım adımlarda yarışıyor
bugünden cumaya kadar hergün Total adım sayısı en fazla olan takım kazanacak
Haydi bakalım canlar
Adımlarda hergün gün sonunda adım ekran görüntüsünü ( zorunlu ) sayfamız üzerinden beni etiketleyerk paylaşabilirsiniz
günlük 1000 adım dahi bile olsa kızlar Total haftalık adımlar olacağı için tüm adımlar önemli
@kirmizigitar
mavimli
@seyrekyagmur
@Namaria
@belmayne
@Pain Killer
@AKREPcg
G gamzem23
@amatordiyetci
@hawar
@Nikinik
@nnurc
@bahayk
@Smr3535
@Amor-a
@Naz03
Valla canım olabildiğince alabilirsen takım için kâr olacaktır :)) cebinde flanda adım sayıyor sanıyorum o şekilde olabilir ama tabi olmuyor dersen sadece aktif yürüyüş zamanlarında alırsın akıllı saat gibi rahat olmaz haklısınEe ben telefonumu hic yanimda tasimiyorum ki. Sadece disari cikinca hizli yürüyüste yanimda oluyor. Zaten hep yanimda olsa adimlar ikiye katlar yani.
Bosver bosver dinlen canim.sen bugün tatil nasilsaBugün benim hiç yok malesef ev içindeki hareketlerinde sayısını bilmiyorum çünkü saatimi takmadım
Gamzemm en favori yarışmacım sensin ne yaptınn boş geçirme günleri vay arkdaş bugün patladık anlaşılan hepinizin yerine bi 50.000 yüreyeyimBugün benim hiç yok malesef ev içindeki hareketlerinde sayısını bilmiyorum çünkü saatimi takmadım
25 bin miii25binimdenmi korktun yoksam
Sen 35binmi yapiyon yoksa25 bin miii