Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Biz de bugün kurabiye yaptık oğlumla. Tam bir kurabiye canavarı o yüzden sık sık yapıyorum. Ama yemeyeli iki ay oldu sanırım 🥴
Canım lahana çorbasını nasıl yapıyorsun. Beyaz lahana mı
Canim ben 1 tane yedim dayanamadim😄
1 sogan cok az yag biber salcasini kavuruyorum. Sonra 1 kirmizi biber, yarim su bardagi yesil mercimek, 6-7 yaprak beyaz lahana. Ustunu gecene kadar su koyuyorum yumusayinca blenderdan geciriyorum.
ben aciyi sevdigim icin aci biber salcasiyla yapiyorum cok guzel oluyor😊

Canim ben 1 tane yedim dayanamadim😄
1 sogan cok az yag biber salcasini kavuruyorum. Sonra 1 kirmizi biber, yarim su bardagi yesil mercimek, 6-7 yaprak beyaz lahana. Ustunu gecene kadar su koyuyorum yumusayinca blenderdan geciriyorum.
ben aciyi sevdigim icin aci biber salcasiyla yapiyorum cok guzel oluyor😊
Çok güzel görünüyor canım. Teşekkür edrim.
Deneyeceğim bunu 💞

Bu arada kızlar dün @bahayk dediği açlık otundan aldım akşam 2 kupa içtim sabah etkisini gösterdi ama tavsim şu eğer çalışıyorsanız çalıştığınız gün içmeyin aksi takdirde işe gitmek eziyet olabilir :halay: çok fena sıkıştırıyor bu arada 4 günde bir içilmesini önerdi aktar o_O sen nasıl kullanıyorsun @bahayk
Sadece açlık otumu ictin canım.

Yap yap cnm işte hayat nasıl gidiyor? evde ısınabiliyor musun artık :)
tatil de yaklaştı di mi :rolleyes:
İsten bunaldim askim haftayi iple cekiyorum izne ayrilicam sonunda 😊 tatil de sansimiza havuzlar kapali otelde ama olsun dinlenmek icin bile olsa gidicem 🤭
Evde cok sukur sicak su sorunu cozuldu ara ara sıkıntı oluyo ama duzeliyo sonra annem de gelcek cuma insallah guzel olcak canim bunaldim cunku..
Senin calismalar nasi gidiyo bomba gibi hazirlaniyo musun 💞

İsten bunaldim askim haftayi iple cekiyorum izne ayrilicam sonunda 😊 tatil de sansimiza havuzlar kapali otelde ama olsun dinlenmek icin bile olsa gidicem 🤭
Evde cok sukur sicak su sorunu cozuldu ara ara sıkıntı oluyo ama duzeliyo sonra annem de gelcek cuma insallah guzel olcak canim bunaldim cunku..
Senin calismalar nasi gidiyo bomba gibi hazirlaniyo musun 💞
yavaş yavaş hazırlanıyorum cnm:deli: össyi de 2. yıl kazandım zaten bunun da 2 yılı var kafadan :KK70: ama sonra zor bir sınav kalmıyor Allahtan :)
çok sevindim kuşum annen de özlemiştir ana kız keyif yapın oh :KK200::anne:

yavaş yavaş hazırlanıyorum cnm:deli: össyi de 2. yıl kazandım zaten bunun da 2 yılı var kafadan :KK70: ama sonra zor bir sınav kalmıyor Allahtan :)
çok sevindim kuşum annen de özlemiştir ana kız keyif yapın oh :KK200::anne:
Aynen canim mezuniyet sonrasi son adimin insallah tus 💞 hadi gorelim seni aile hekimi olarak insallah 😍
Cok sagol canim annem de yoruldu ablamin yanindaydi 3 haftadir yegenimle her gun ders yapiyolar online ilkokul 1 daha ama artik yasi ilerledi yorgunluk oluyor kaynanasi gelcek bi sure zaten tatilimiz var diye bastan soyledi ablamlara gelsin bi stres atariz beraber insallah 🥰

Aynen canim mezuniyet sonrasi son adimin insallah tus 💞 hadi gorelim seni aile hekimi olarak insallah 😍
Cok sagol canim annem de yoruldu ablamin yanindaydi 3 haftadir yegenimle her gun ders yapiyolar online ilkokul 1 daha ama artik yasi ilerledi yorgunluk oluyor kaynanasi gelcek bi sure zaten tatilimiz var diye bastan soyledi ablamlara gelsin bi stres atariz beraber insallah 🥰
oh çok iyi olmuş cnm biraz da o baksın tabii :hamarat:

X