Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ay reyhan ablaaa gldürdün beni yahu... derdine bak yaz sen yaz ne çok para verdim ben onun gelmesi için biliyonmu temizlik artık dert değil :))))))))))) maaşını benden alıyolar......

ben cok sevindim aynen kizim kariyer yapmis. aslanim benim:icecream:
ayy utandımm

sirtim artik yere gelmez:teytey: bol bol gevezelik edebilirim.
durup durup yaziyorum hehe
konuş annem konuş sen kim tutar seni sabah akşam temizlerimkaydirigubbakcemile5

ay reyhan ablaaa gldürdün beni yahu... derdine bak yaz sen yaz ne çok para verdim ben onun gelmesi için biliyonmu temizlik artık dert değil :))))))))))) maaşını benden alıyolar......

evet benim için çok paralar döktü kaptanım kraliçem pahalıya mal oldum onaaaakaydirigubbakcemile3

mehalimmmm seni çok tebrik ederim bu işi başarıyla yapacağından eminim...çok sevindim..a.s.

simdiye kadar okudum oh be bitti simdi birazda ben yazayim
mehalim cok tebrik edrim seni cooook seviyom canim gardasim benimŞeniz
takimimizada coooook tebrik ederim 2. olmusuz ne guzel epeydir derece yapmadiydik iyi geldi valla
kacamaksiz atlattik haftayi nihayet
kallisim resminiz harika kizinda cok tatli masllah benim esin de 9 yas olduya oda kilolu canim 47 kilo su an dr a goturduk evet kilolu ama buyume yasinda olan cocuklara diyet verilmez dedi sadece abur cuburu cok az yesinler dedi bende hata yaptim once cocuk kilolu olmaya baslayinca bir iki hafta kizim az ye falan demeye basladim oda cok uzuldu halbuki ablasindan az yiyo ama yinede kilolu simdi bosver daha kucuksun diyorum takma sen diyorum simdi rahat neyse allah acilarini gostermesinde butun evlatlarimizin saglikla buyusunler
butun kizimin dogum gununu kutlayan canlarima tesekurler ediyorum esimin dogum gunu oldugunu anlayanlar vardi ama kallisim duzeltmis cok sagolsun
cedric cim biraz uzulmus galiba canim neye uzulduysen insallah cabuk duzelir isler yoluna girer insallah ayrica kolay gelsin yeni evinize tasinma telasi baslamis cok sevindim ayyyy en guzel sey insanin kendi evi icin bisiyler yapmasi allah herkeze once saglik huzur sonra sicak bir yuva nasip etsin
reyhan abla kizin mehal yesillige terfii etmis gozunaydin olsun kilolarda verilmis masallah
kadisim burayi ihmal etmiyor onu cok seviyorum ismini burda gordugum zamnda cok mutlu oluyom
matemcim gecmis olsun kiz ben sana kendine dikkat et demedimmi enfeksiyon falan noluyo aaa neyse tekrar gecmis olsun canim
umutum supersin devamini dilerim bu kilo vermelerin ayrica sen bu isi cozdun canim yediklerini yazinca seni takip edecem artik bende ara ogunlerimi atlamiycam yediklerimi duzene sokucam
emelcim zaten biliyo bu isi bizede yol gosterecek canim benim bunca yogunlugun arasinda bizlerede destekliyo allah ona guc kuvvet efesinin o guzel yanaklarindan opuyom ne yakisikli ya gitmiyo gozumun onunden gulumseyisi valla
busecim bende sana mektup gibi mesaj yazmistim kallisimin sozunu dinle gecmise goz at canim tebrikler verdigin kilo icin
bennnuuuuuuuu tatli kiz ablalrin sozunu dinle kallis bu kiz asik biliyosun ondan unutmustur demek ask adami herseyi unutturuyo yaw ne genclikte nede evlilikte tatmadikki bu duyguyu nasil bisiy anlamadim hem ask adami zayiflatir diyolar bennnnnnu sen :asigim: olduguna eminmisin canim
kallis hani bir seyimiz vardi nasil asik olunur biz oldukmu yoksa daha yenimi asik olacaz bunlari yazacaktik o plan ne zaman zayiflayincamiydi be cunku ben hic asik olmadim oldum sandim bi defa ama olmamisim bunu anladim neyse
gul zenan yok ortalarda demis ben burdayim gulum sen yoksun ortalarda ozledik seni coook
mehalim mufettislere iyi dayanmissin bacim ben olsaydim coktan kafasinin pekmezini akitirdim valla
siddete karsi bir insanim ben cokta sabirliyimdir ama damarima basildimi dagitrim ortaligi
birgun bir festivalde dagitmistim butun insanlari cunku iki tane minik kizimla beni ezmeye kalktilar uzerimize yurudu butun serseri genclik birgun anlatirim cok komik ve aci bir hikaye msn de saskina anlatmistim sizede anlatirim bigun mehalim az yapmissiniz bilecanim
honeyim hastaniza acil sifalar sen yineden burayida zaman ayircanim kendin icin insallah birinci olursun canim hadi gorelim seni
saskinimda geri donmek uzere gitti simdilik tez zamanda doner insallah kilo almamis sadece vermis olarak simdilik bu kadar kizlar hepinizi cooooook opuyom guzeeeeel enerji dolu bir hafta sonu diliyom pazartesi bomba gibi bir baslangic yapalim diyom saglikla kalin hoscakalin:sm_cool::sm_coolsm_cool:

günaydın takımcım,,
öncelikle mehalim tebrik ederim yeşillenmişsin terfi etmişsin..
ikinci olmuşuz aranızda ben olmasamda çok sevindim takımımımız yılmıyor tebrikler herkesi.
zenancım bende seni özledimya rastlaşamadık birtürlü.. işlerimin yoğunluğundan kafamı kızdırıyolar borcum bitsin leptop alıcam eve sizle konuşmak için.
neyse dünden beri çok kötüyüm nasıl ağrım var anlatamam. karnımı kesiyorlar sanki gece hiç uyumadım ağrıdan kıvrandım durdum.gecikmeli olduğundan herhalde ağrı normalde aağrım olmazdı benim.
evet emelcim gelcek bugün bana ama ağrıdan kıyamam fazla hizmet edemicem ona o bana bakıcak artık.::::))
neyse kendinize iyi bakın girmeye çalışırım arada.

günaydın canlarım bayağdır burdayım ama yazılanlarada cevap vermye zamanım kalmadı ki.

az sonra hazırlanıp spora gideceğim..

emelim sen varsın aşağıda günaydın canım bak aklıma geldi spor deyince hani geçen belediyeye git dedimde saati uymuyor dedin bu belediyeler zaten paralel gibi çalışıyor biliyorsun bizim burada havaların değişmesiyle talep arttığı için çalışanlara akşam saatlerindede başlamış kayıtlar seninde srmanda fayda var canım haydi öpüyorum hoşkalın...

günaydın takımcım

mehalim tebrikler bir ara ben de düşündüm evdeyken de şimdi hiç zamanım kalmadı sorumluluk altına girmeye korkar oldum söz verir de yapamazsam hasta oluyorum kendimi paralıyorum napıyım bu da benim huyum

gülüm çok geçmiş olsun bakarım kardeşim ben sana sen hiç merak etme

zenancım teşekkürler canım efecim çok tatlı ama şişko oluyor çocuğun psikolojisini bozdum boşanma kararıyla doymak bilmiyor eksik kalan duygularını yemekle tamamlıyor sanki sonundan çok endişeliyim inşallah bir çözüm bulurum kısa zamanda

matemcim çok geçmiş olsun canım Allaha emanet ol

honecim hastanızın Allah yardımcısı olsun
ayrıca birinci ben olucam bu hafta haberin olsun hıh

buralardayım bir çay demliyim büroda kahvaltı var birazdan gelirler

kallisim akşam 20:00 den önce evde olduğum günler çok azaldı dün 22:30du eve girdiğim sence hangi saat aralığı bana uygun bitanem bir önerin varmı bişey anlatıcam sana müsaitsen msni açarsan sevinirim

Günaydın canlar evimi az toparladım yeşil çayımıda demledim buraya koştumm.emelim gülüm çok teşekkür ederim ikinizede saolun canım benim.Emelim bende aynen senin gibiyim söz veripte tutamazsamdeli olurum helede sorumluluğu aksatırsam aklım kaçar( aksatmamda) bakalım inşl beceririm kallisinde yardımıyla yoksa arkama bakmadan kaçmam lazımki buda imkansız sizi bırakıp bir yerlere gidemem işin açığı.

hafta sonu diye kimsecikler yok sanırım.
mehalcim yeni görevin hayırlı olsun,kallistecimizin yükü hafifleyecek sanırım böylece.
ya kızlar kaç gün oldu banyo yapamıyorum. valla kendimden tiksinir oldum. geçmiş olsuna gelen arkadaşlar oluyo valla karşılarına çıkmaya utanıyorum. banyo yapmanın yerini hiçbişey tutmuyo ya
evet emelcim gelcek bugün bana ama ağrıdan kıyamam fazla hizmet edemicem ona o bana bakıcak artık.::::))
neyse kendinize iyi bakın girmeye çalışırım arada.
off ne pis bir ağrı oluyo dimi? benimki de bu ay geçikti. ameliyat stresinden falan galiba. çok şiştim davul gibi oldum.
merak etme emelcim bakar sana.
emelcim allah yardımcın olsun çok uzun çalışıyorsun galiba? bende evde miskinliğe alıştım 15 gün sonra işe başlamak zor gelcek bana. aman bi iyileşeyimde tek çalışayım.

saol matem canım.. aboowwww nasıl zorumuş be kallis gelene kadar şöyle takımları az temizleyim dedim daha bir takımın içinden çıkamadım:1shok:.ayrıca kallisnasıl biliyor herşeyi diyordum anacım tüm mesajları okursan herşeydende haberin oluyormuşş.şakkıdımaaşıma zam istiyorummmmmkaydirigubbakcemile3

canım benim çok özür diliyorum yazıp hemen çıkmıştım şimdide alişi bekliyorum sporun oldu yerdeyim alişide sosyal gruplara yazdırdım..

:roflol::roflol:Şeniz

kallistecim benim kilom 77.7 idi. dünkü sizin listelerde 76 gözüküyo.ben mi yanlış yazdım diyecem ama ben doğru yazdım.bu 76 nerden çıktı.şaşırdım ben:))ayrıca tartı değişikliğinde düzeltme yapılabiliyosa ne iyi olur gerçekten.
şimdi baktım orda da 76 geçmişsiniz.bi yanlışlık olmasın diye mesajı da detaylı yazmıştım oysaki.yeni aldığım tartıda pazar günkü kilom 78.8 idi.cuma sabahı 77.7 ydi.eski tartı bozuldu malesef ver baya farklı tarttığı da ortaya çıktı.kallistecim bi el atsan şu işe.:))

Son düzenleme:
selam canlarimmmm. umut merhaba birtanem görüyorum isigini asagida nasilsin?
bici bici yaptim giyinip disari cikacagim bugün kar durmus. gelirim yinea.s.

sağolasın ablacım.,sıhhatler olsun.
ben iyiyim sen de iyisindir inşallah.
sadece şu kilo bildirimindeki hata canımı sıktı o kadarcık.

duygucum selam canım.yeni üyesin sanırım.önerdiğin liste pek sağlıklı gelmedi bana canım.yanı sağlıklı ve dengeli beslenme şartlarına uymuyor.genelde bizler 6 öğün dengeli beslenmeye çalışıyoruz.yine de kendin bilirsin tabiki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…