- 4 Ekim 2008
- 3.638
- 7
kallistecim benim kilom 77.7 idi. dünkü sizin listelerde 76 gözüküyo.ben mi yanlış yazdım diyecem ama ben doğru yazdım.bu 76 nerden çıktı.şaşırdım ben:))ayrıca tartı değişikliğinde düzeltme yapılabiliyosa ne iyi olur gerçekten.
şimdi baktım orda da 76 geçmişsiniz.bi yanlışlık olmasın diye mesajı da detaylı yazmıştım oysaki.yeni aldığım tartıda pazar günkü kilom 78.8 idi.cuma sabahı 77.7 ydi.eski tartı bozuldu malesef ver baya farklı tarttığı da ortaya çıktı.kallistecim bi el atsan şu işe.:))
günaydın canlarım.hiç bu kadar erken saatte gelmemiştim takıma.
birazdan işe çıkıcam çıkmadan kilomu bildirmek ve nedenini açıklamak istedimm.geçen pazar tartım bozuldu ve eşim yenisini aldı.tartıda 78.8 rakamını okudum. o günden beri de tartılmamıştım.az önce ise 77.7 okudum.bu tartıya göre kilo verdim ama son bildirdiğim kiloya göre bu hafta eksideyim.
bu haftalık böyle olacak mecburen.tartılar arası azizliğe uğradım ama ben kilo verdiğimi biliyorum.pazardan beri 1 kilodan fazla gitmiş.göbekten de fark ediyorum buna çok seviniyorum doğrusu.bu haftayı da en ufak kaçamaksız devam ettirdim.pazar yazacağım listeleri zaten görürsünüz.
hepinizin güzel sonuçlar almış olduğunuzu düşünüyorum şimdiden.
iyi günler deyip kaçıyorum.kaydirigubbakcemile
heheheee umutum reyhan ablamın dediği gibi o kiloya gelene dek çabalıycan artık:smiley-cool:
canım benim ya neden canını sıktın ki yani değmez kendini üzmene.. burada benim eşşekliğim olmuş sana açıklamamışım.şöyle anlatayım... ev adresimi vereyim gel vur beni :roflol: önümüzdeki haftaki listelerde düzeltelim durumu olurmu bunda bir yöntem uyguluyoruz dün yazdım unuttum diye hani... not yazıyorum tamammı haftaya verdiğin kiloya göre düzeltiriz... dün püsküüte soracaktım ama kardeşi geldi onun gözü dünyayı görmez bir kaç gün.......
şimdi sen bana şunu söyle eski tartında geçen hafta 77.0 idin tamam sonra o bozuldu yeni tartında 78.8 çıktın ve dün tartıldığındada 77.7 çıktın yani 1.1 vermiş oldun demekki 77.0 - 1.1 = 75.9 bu benim yaptığım hesabı doğruluyor yani başka yanlış anlama olmadıysa.......buraya kadar doğru anladıysam porblem yok vurmasanda olur gelirsen kahve yaparım.))) bu mesajı onaylarsan haftaki çizelgede düzelecektir durumun...biz şu ana dek eski tartıdan gitmiş olduk düzeltemediğim için yani.......
emelim bende nedenini bilmeden kaç gündür ara ara ağladım iyi olurdu dertleşirdik üzüldüm o anında ulaşamadığın için..
matemim gülüm bennum da gelmişler ama ben öyle vakit harcadımki şurda başka bir şey yazmaya dermanım kalmadı...
bu arada belirtmem gerek bennu özelden bir mesaj yazdı bana şu hasta kızımızdn dolayı bası şeylere vakit ayıramadığını dünkü kilo bildiriminide bu yüzden atladığını söylemiş ve ben yine eşşeğimki telefon numaramı verdim sanıyordum kızcağız dolayısıyla açıklamasını makul buldum..
off tamam yaa bennu ve kallis melek olan benimmmkaydirigubbakcemile3
oyy annem gelmişş.sen baş meleksin annecimhihoyyyt: kallis yığdı dosylaarı önüme başımı kaldıramıyorummmsana kaç para saydım çalış kölee diyor banaa:1shok:
kallisim mesaj silmek ne zorumuş hakkaten yaaaa
:)))
bende melekimlaelaelaelaelae
canım benim yaa adama dünyasını şaşırtırıyor hakkaten :))
reyhan ablam öperim seni iyi akşamlar.......
mehalim yeni iş listesini çıkartmaya gidiyorum şakkıdı akşam çıkarken yerleri paspaslamayı unutmaçamaşır suyu kullanma kokusu rahatsız ediyor beni
kaçtım ben hoşkalın.....
valla ben de sevindim uuzn zamandır etek bile giymiyordum bugün etek giydim hafif makyaj yaptım oje sürdüm kendimi ben de beğendim
ne yaptım ben kendime ya 11 kilo aldm ne zaman olduysa bu sanki ben bende değildim
şimdi geri verme zamanı 1 yıldan fazla zaman kaybettiğime inanamıyorum ama malesef
geçen yılki kayıtlarıma baktım 15 ay önce geçmişim bu kilolardan yine aynı yerdeyim