Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

reyhan ablacıgım aldım msj nı canımsın bıtanesın ablacıgım.aa mehalım ıkıncımı olmusuz unutmusdum ben ne guzel evet yarısma pesınde degılız ama hepımıze moral motıvasyon olu.ne guzel sılkelendık kızlar.benden sıze soz haftaya ıyı bır yuzde yapıcam.acıldım yıne.haftaya da bırıncı oluruz umarım.kızlar bu gece evde olmuycam arkadslarla dısarı cıkıcaz sonra da onlarda kalırım.yarın da dedım ya mımar arkadsımı eve goturucem.aksamına da o arkadasımda kalırım.yanı pazartasıte kadar olmuyabılırım.bıl yanımda belkı gırerım ama sımdıden hepınıze ıyı hafta sonları opuyorum hepınızı

iyi eğlenceler cedriccim

ben de birazdan çıkıcam ama önce yaş-boy-kilo bilgilerinizi yazıcam defterime hesaplarınızı yapıcam

heyyyy ahaliiiii takımlar sıralamasında bu hafta 2. olduk be anacımm.azcık sirkelendik snırsamm ayy vallaha çok sevindim.hihoyyyt
kimsecikler yarışma önemli değil demesin bence önemli değilse neden içinde bulunduğumuz olayın adı yarışma .değil mi?
ya şekerciğim onu ben diyordum durmadan ama sebebi ne? emel ikide bir çıkacağım benim gitmem geek dereceyi düşürüyorum diyip duruyordu ne demem gerekti ki evet çıkmalısın derece önemli... olmazdı tabiki ve aynı şeyleri tekrarladım durdum ama bunu herkes için söyleyemem emelin ne gibi zorlukla ne yollar aştığına şahit oldum ve başaracağına inandığım için hep bunları söyledim yanımızda bizimle olmasını istedim... derece tabiki insanı şevklendiriyor mutlu ediyor ama haftaya 1. yiz değil mikaydirigubbakcemile5

bahsettiğimiz yazı buydu buldum sonunda
evet emelim bulmuşsun teşekkürler......

KALLİSİM sen birtanesin bir insanın bu kadar anlayışlı ve özverili olabileceğine seni tanımasam inanamazdım galiba asla hem de

haftaya birinciyiz kaçarı yok kızlar sıkı durun cuma yarışması biz geliyoruuuuuz

ben çıkıcam çıkıcam diyorum işten bir türlü çıkıp zamanında evime gidemiyorum
erkes burda çalışmaya devam ediyor ben de mecburen burdayım yarın güle gidicem gece orda kalıcam hem efeyi de götürücem bebişi de görmeye gidicem resim ekleriz sanırım size de

merhabaaa
ikinci olmamıza bende çok sevindim ama bu hafta sadece 200 gr aldım diye sonuncu olmuşum şahsen pek ağrıma gitti ama haftaya birinci olmayı planlıyorum haberiniz olsun
kızlar benim bugün hiç keyfim yok hastamızın durumu ağır içimden birşey yazmak gelmiyor hepinizi öpüyorum
iyi geceler şekerler

selam kızlar. biraz iyi ve oturabiliyorken yavaş yavaş katılıma başlayabilirim diiye düşündüm.
sormayın başıma neler geldi? yara yerim ne yazıkki enfeksiyon kaptı ve bu gün dikişlerimi söküp yeniden diktiler. çok canım yandı ve moralim bozuldu. ara ara ağrılarım artıyor ama genelde iyiyim.
şimdi en azından bu günkü sohbetlerinize bir göz atmaya gidiyorum.

ay gülüm özür dilerim canım hep aklıma atıyorum buraya yazmayı unutuyorum izinlisin şekerciğim sen bir alış işinede duruma bakarız söylemeden kim kimi çıkartmış bugüne dek :))

ama bennu bir kez daha gelip kilo bildirmezse çıkartılacak...

buseden özür diliyorum sanki bir anda kilosunu yazınca 200gr verdi diye gördüm az dedim kızcağızı üzdüm... şekerim affet.......

kalliste abla bana kızmışsın...:KK43: özür dilerim ama ben kaç gündür söylüyorum 69.5 kilo olduğumu hep söyledimmm...gece de geldim kimse yoktu,kafam dağınık hatırlatma olsaydı keşke kilo bildirimi yapılacak diye yine söylerdim çok özür dilerim....

geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum.
aşağıda emelim ve honeycimi görüyorum. sizde iyisinizdir inşallah.
ha bu arada diyet yapmam artık zorunlu hale geldi. doktor taburcu olurken 6 ay yarım porsiyon ve yağsız besleneceğimi söyledi. zaten fazla yiyemiyorum. şimdi 89,5 kg ım. bide mens olucam onun şişkinliğide var.
bu gidişle yaza defolu bir manken gibim olucam...

ay arkadaşlar müjdemi istemeye geldim... mehalim yeşillendiiiii:sm_cool: mehalim görevli olduuuuusırnaşık şey ay çok sevinçliyim delikafadulden süpürgeyi eline tutuşturabileceğim biri çıktı naniknanik diyecem ama yok çok ama çok sevindim hayırlı olsun canımın içiiiiiia.s.

ay arkadaşlar müjdemi istemeye geldim... mehalim yeşillendiiiii:sm_cool: mehalim görevli olduuuuusırnaşık şey ay çok sevinçliyim delikafadulden süpürgeyi eline tutuşturabileceğim biri çıktı naniknanik diyecem ama yok çok ama çok sevindim hayırlı olsun canımın içiiiiiia.s.

saol kaptanım kraliçem sen sevin sevin temizlik yaptıracam diyee...başına bela aldın haberin yok canından bezmede anacımsengözlerimebaksanab

tebrikler, başarılarınızın devamını diliyorum...
saol canım benim
mehalim seni aşağıda yeşil gördüm, çok sevindim, yeni görevinde başarılar.

teşekkür ederm tekrardan efendimmmm

Mehalim anneciğin pek bir gurur duyacak kızım kariyer yapmış diye:roflol::roflol:

Son düzenleyen: Moderatör:
oyyyyyyy canima yesillerde ne yakismis. aman aman allah nazarlardan saklasin.
nasil güzel yesil yesil bakiyor. tebrikler tatlim cok sevindim. kocamanda öptüm
en büyük besinci takim:hooray::hooray::hooray:

X