Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ay gülüm özür dilerim canım hep aklıma atıyorum buraya yazmayı unutuyorum izinlisin şekerciğim sen bir alış işinede duruma bakarız söylemeden kim kimi çıkartmış bugüne dek :))

ama bennu bir kez daha gelip kilo bildirmezse çıkartılacak...

buseden özür diliyorum sanki bir anda kilosunu yazınca 200gr verdi diye gördüm az dedim kızcağızı üzdüm... şekerim affet.......

tamam kalisim saol cnm. bende okumadımya geçmşi görmedimmi acaba dedim oybirliğiyle karar alındıda.
neyse patronlar yalnız bırakmıyo hiç yazamıyorumya. ama rayına otursun bakalım bi nolcak.
sizle güzel sohbet ediyonuz imreniyom özledim sohbeti.
zenan yok nerlerde.
neyse öptüm sizi.

Bu cumalarda ne çabuk geliyor değil mi ama ben iple çekiyorum.

Gelim beklenen sonuçlarasengözlerimebaksanab

hoppi hoppi hadi bir iki Mersin"e......

mehalim ( 61.5 / 60.7 / 0,8 / 1,30% )---eferim kız bana:hooray:
umuts76 ( 77.0 / 76.0 / 1.0 / 1.30 %)---eferim kız sana:sm_cool:
cedric ( 109.0 / 107.6 / 1.4 / 1.28% )---sanada bravosırnaşık şey

ceddin deden,neslin baban...bir ileri bir geri yavaş yavaş:dance:
reyhanxx54 ( 76.9 / 76.5 / 0.4 / 0.52% )--
zenan25 ( 74.9 / 74.0 / 0.9 / 1.20 % )--
şaşkınperi ( 68.4 / 68.0 / 0.4 / 0.58% )--- sizi sevmeyen ölsün,ölsünnnnn
buseyrem ( 103.7 / 102.8 / 0.9 / 0.87% )--
emel42 ( 102.0 / 101.0 / 1.0 / 0.98% )---
kalliste22 ( 74.5 / 74.4 / 0.1 / 0.13% ) --

Bir kahve molası lütfenn

BENNUU ( 71.0 / 71.0 / 0.0 / 0.00%) --:içelim:

Anammmm yolumu şaşırdım burada nere:bbo:
honeybaby( 59.4 / 59.6 / -0.2 / -0.34% )kaydirigubbakcemilegel kız bizi takip et.

**Bu hafta şaşkıncım izin aldı ama dönecek hele gelmesin yolarım saçlarını.-tatlicadiarzu-
**Gülcümde döneceği günü iple çekiyorr :teselli:

kallistecim listemiz, kontrol edermisin.

13. takım **94.etap**

ad1 (59.2 / 58.8 / 0.4 / 0.68%)
definya diskalifiye
nereus (65.6 / 66.6 / -1.0 / -1.52%)
sidanur (68.6 / 68.6 / 0.0 / 0.0%)
kaymaklım (70.2 / 70.2 / 0.0 / 0.0%)
melis08 (63.1 / 63.0 / 0.1 / 0.16%)
nestai diskalifiye
karamanli (77.3 / 77.0 / 0.3 / 0.39%)
dosba (71.8 / 71.3 / 0.5 / 0.70%)
aspettami (61.0 / 61.0 / 0.0 / 0.0%)
melzeyit (82.2 / 80.7 / 1.5 / 1.82%)

13. TAKIM TOPLAM KİLO (619 / 617.2 / 1.8 / 0.29%)

kilo veren tüm kardeş takım arkadaşları tebrik ederim.

mehalim eline saglik seker .
evet bir ileri bir geri diyorum habire ama geri gitmiyorum ben beeeee aaaaaaa:mymeka:
nirde gördün geri gittigimi ben yavas ama emin yol alirim ay havam batsinsırnaşık şeykaydirigubbakcemile3

söyle ablam söyle valla insan annesini azıcık gözetir demi :)

mehalim bende verdim listemizi ancak bakabildim canım eline koluna sağlık şekerciğim yine çok güzel olmuş istatistikler.....

mehalim geçenlerde takım arayan bir tanıdığın vardı, eğer hala bir yer bulamadıysan yönlendirebilirsin. 2 kişilik boş yer var.

heeeee ya insan bari sakaciktanda olsa birkere kimse farketmeden mersin yolundakilere katar ben kendim giremiyorum mehalimekiziyorum hey allahim yakaydirigubbakcemile3

ah reyhan ablacıgım ne guzel yazmısın.o kadar da haklısınkı.

Son düzenleme:
reyhan ablacıgım evet bu haftakı kılonun 1 ı senın kalanı benım.saol ablam destek oldugun ıcın.aslında dun cıldırmasaydım daha da cok gıderdı ama.neyse haftaya en az ıkı kılo verıcem.sakınlesebılırsem tab. ah kadıs canım sende sakınles demısın keske mumkun olabılse dıyorumkı masajama gıtsem hatta dun gece saat 12 de kuvetı doldurup gırıp gevsemek geldı aklıma vazgecdım tabı.saclarımı mı kestırsem dıyorum boyatsam .sonra da dıyorumkı yuzunu gorsen butun bu kızgınlıgın gecıcek yumusuyacaksın.gercı bu kez o kadar kolay degıl ama

cedric? sana bir mail yazdim geldimi canim? gönderdigim anda düstüm kk dan... anlamadim gönderip gönderemedigimi

ben çıkıyorum hoşkalın ... hepinizi öpüyorum kızımı alıp dışarı çıkıcam....

emelcigim sende kocaman bir kilo vermissin canim tebrikler
umutumda cok iyi vermis darisi banabenneyaptımki

Hemen aklımdakileri yazayım öncelikle bana teşekkür eden herkese ben tşk ederim çok seviyorum sizlerii ben bu listeyi ne hallerde yaptım sormayın dersin son 5 dk yapıyordum tam yolladım derken birde baktım düşmüşüm sonra geri yapıp kopyaladımmı buraya kadar iyi sonra zil çaldı anacım kk da bir türlü açılmak bilmedi buse geldi hadi müfettişler toplantı yapacak gel dedi.bende şunu yapmadan gelmem beklesinler dedim. sonra neyse mesajı yazdım gönderdim ancak bir türlü sayfa açılmadımı bu arada bi öğretmen odasına gidiyorum bir bilgisayar sınıfına koşuyorumm ayy birtülü sayfa açılmadı buse gelip gelip hadi geldiler gel diyor yok inat ettim bekledim sonunda sayfa açılmayınca sinirlenip kapadım evde yazarım artık diyee
neyse gelelim toplantıya müfettiş bizi sinir ettimi adamla kavga ettikmi nerdeyse benim zümram yani diğer 2. sınıofın öğrtm adamı dövdü dövecek ama ortam nasıl fena oldu anlatamam bizim ş......müdürde azını açıp tek kelime etse yok adamda tık yok biz hepimiz müfettişe çıkışında adam bir kıvırmaya başlasın yok ben öyle demedim böyle demedim beni yanlış anladınız demeye başladı ama boyunun ölçücünü aldı.ayy adama neler diyor bizee yaa deli etti hepimizi gerizekalılar kendişni bilmez 3-5 kompleksliyi müfettiş yaparsan olacağı bu.
bana teftişe gelen müfettişte diyorki çok sertsiniz hocam diyor bana diyor yaa benki çocukları tepemde taşırım oyunlar oynarım nazlarına oynarım kalkmış bana sertsin diyor ee bir derste değerlendirme yaparsa olacağı ozaten

mehalim falla ne zorlukla yapmışsın istatiği eline sağlık cnm
evet kıslar sonunda beklenen 2,5 ay gecikmeli regli geldi ağrıdan kıvranıyorum. bakalım haftaya tartı ne göstercek aldımmı verdimmi.
kilo vern arkadaşları tekrar kutlarım

teşekkür ederim hepinize
işim çoktu zaman bulamadım yine
valla ben de sevindim uuzn zamandır etek bile giymiyordum bugün etek giydim hafif makyaj yaptım oje sürdüm kendimi ben de beğendim
ne yaptım ben kendime ya 11 kilo aldm ne zaman olduysa bu sanki ben bende değildim
şimdi geri verme zamanı 1 yıldan fazla zaman kaybettiğime inanamıyorum ama malesef
geçen yılki kayıtlarıma baktım 15 ay önce geçmişim bu kilolardan yine aynı yerdeyim

heyyyy ahaliiiii takımlar sıralamasında bu hafta 2. olduk be anacımm.azcık sirkelendik snırsamm ayy vallaha çok sevindim.hihoyyyt
kimsecikler yarışma önemli değil demesin bence önemli değilse neden içinde bulunduğumuz olayın adı yarışma .değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…