ya şekerciğim onu ben diyordum durmadan ama sebebi ne? emel ikide bir çıkacağım benim gitmem geek dereceyi düşürüyorum diyip duruyordu ne demem gerekti ki evet çıkmalısın derece önemli... olmazdı tabiki ve aynı şeyleri tekrarladım durdum ama bunu herkes için söyleyemem emelin ne gibi zorlukla ne yollar aştığına şahit oldum ve başaracağına inandığım için hep bunları söyledim yanımızda bizimle olmasını istedim... derece tabiki insanı şevklendiriyor mutlu ediyor ama haftaya 1. yiz değil mikaydirigubbakcemile5heyyyy ahaliiiii takımlar sıralamasında bu hafta 2. olduk be anacımm.azcık sirkelendik snırsamm ayy vallaha çok sevindim.hihoyyyt
kimsecikler yarışma önemli değil demesin bence önemli değilse neden içinde bulunduğumuz olayın adı yarışma .değil mi?
evet emelim bulmuşsun teşekkürler......bahsettiğimiz yazı buydu buldum sonunda
ay gülüm özür dilerim canım hep aklıma atıyorum buraya yazmayı unutuyorum izinlisin şekerciğim sen bir alış işinede duruma bakarız söylemeden kim kimi çıkartmış bugüne dek :))
ama bennu bir kez daha gelip kilo bildirmezse çıkartılacak...
buseden özür diliyorum sanki bir anda kilosunu yazınca 200gr verdi diye gördüm az dedim kızcağızı üzdüm... şekerim affet.......
ay arkadaşlar müjdemi istemeye geldim... mehalim yeşillendiiiii:sm_cool: mehalim görevli olduuuuusırnaşık şey ay çok sevinçliyim delikafadulden süpürgeyi eline tutuşturabileceğim biri çıktı naniknanik diyecem ama yok çok ama çok sevindim hayırlı olsun canımın içiiiiiia.s.
saol canım benimtebrikler, başarılarınızın devamını diliyorum...
mehalim seni aşağıda yeşil gördüm, çok sevindim, yeni görevinde başarılar.