Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Buse vallaha okadar özledimki bacum seni yazdıklarını okudukça yıkılıyorum burda anam beim yaımdaykende böyle esprilimiydin sen acep nede ben hatırlamıyorum benden uzak durmak sana yaramış gelme bacum sen buralara nette seni daha çok sevdim :))))

kadisim canım benim haklısın bugün okadar sinirim bozulduki dünmakarna yapmıştım ama yememiştim oturdum bir tabak yedim uzuna zamandır yemiyodum sonra spor yaptım ondan sonra 40 dk yürüyüş sonra utanarak açıklıyorumki çikolata yedim midem mahfoldu ağrıyo. bahsettiğin karışımlara gelince hiç birini rahatsızlıklarım dolayısıyla yapamıyorum anca diyet spor yapabildiğim

ayy midemin arısından bayılacam yaff yemez olaydım artık akşama azıma lokma koymam ama yarın kesin gene 64 çıkarım vuracam ozman kafama kafama

merhabaaaaaa. ben geldimmm...
hastalarimiza cok gecmis olsunnnnn.
saskin isin hayirliysa olsun canim.
biraz atistirip geliyorum

Kadis ve reyhancım çok teşekkür ederim canlarım. büyük ihtimal olmıcak bu iş ama olsun yinede kendime güven getirdi bu durum. Çünkü yeri bana uzak kalıyo evle işi bi arada götürmem zor olur.

reyhan ablam amma atıştırdın fallahi kaç saat olmuş yoksun e yedin nasıl atıştırmak bu hemen açıkla....

misafirlerimiz var hoşgelmişler...

amaninnnnn en gibim bir bkm mtfak ve dilber hatun hastası varmış burada....ŞenizŞeniz

kallisimnaniknanik
menemen corba yesil salata atistirdim iki kasik sonra bir yaat yürüdüm. geldim kimseler yok bende örgü sayfalarina bakiyordum. nasilsin tatlis

ablam tam da aynı anda mı gelmişiz :)) sana mazeret sunmaya geldim....

bu akşam kitaptan açıklama yzacağım demiştim aa eşim henüz masa bile toplanmadan kanepede sızıp kaldı tüm hobi kitaplarımda yattığı yerin altında elleyemeden geldim... aklıma bir şey geldi sabah yapabiliri büyük ihtialle.. o bahsettiğim kitap almancaydı eğer yanlış hatırlaıyorsam... ben onun açıklamasının fotolarını çekip buraya ekleyeyim olurmu bkarmısın ablacım biz de almanca bilen yok büyük kızımda var ma yetersiz ... he kesim şeklinide foto olarak eklerim daha bir raha görürsün..

cok iyi olur güzelim sevinirim zahmet olmazsa bir yapiver elimde yünler kalakaldimkaydirigubbakcemile3

iyiyim ablam saolasın... bozuk klavyeyle yazmaya uğraşıyorum okuyamayabilirsiniz...

bende şu günlerde salataya acaip takmış durumdayım nasıl düşkün oldum anlatamam... 2-3 kaşık pilav yanında kocaman bir kase yeşil salata ve haşlanmış tavuk ...yedim... çok doyuyorum pek hayra alamet değil ama bakalım.. gündüzde corn flakes yemiştim saatlerce tokluğumla gezdim hiç acıkmıyorum bu metabolizmamın çalışmadığını gösteriyor kilo vermememde undan galiba...
ben sporu ancak 40 dakika yapabildim...

geçen de sen yün aldım ice ne yapayım diye sorduğunda ben sana mesaj yazmıştım ama görmedin galiba.. açık arttıra ile aldım dedin ya ebaydan mı alıyorsun....

bu hafta kilo durumun nasil?
madem az yiyorsun gitmiyormu kilodan?
ben az yedigim hergün kilo veriyorum . su bogazimi tutabilsem

ben o mesajımdada yazmıştım bak onu da.. genelde çocuklara bir şey yaparken kullanışlı olması tüylenmemesi açısından hep makine ipi kullanırım 3 kat filan yapıp... öyle yapıncada normal kalınlığa gelmyormu ki..

kilo duruumu bilmiyorum inan ablacım çünkü diyete başlayalı nerdeyse 2 yıl olacak ben ilk defa bir hafta boyunca tatılmaım moralimi bozmayayım diye... genelde haftada iki kez tartılıyordum bu hafta kilo verirsemde sürpriz olsu dedim... aslına bakarsan inceliyorum gibi geliyor yarın göreceğim bakalım verdim mi yoksa sadece sporda mı toparlandı vücudum... ben öyle düzenli yaptığım zamanlada bile haftalarca veremediğim oldu alıştım artık.. ama şu acıkmma olayı kesinlikle metabolizmaın çalışmadığını gösteriyor...

bir de şey var şu akşam üzeri mesajımda yazdım... metabolizma hızlandırıcı çay ile ne güzel kilo vermişler bu hafta hiç ara vermeden ben de içtim bir gündüz bir fincan akşam olmak üzere.. eğer buna rağmen kıpırdanma olmadıysa dokto yolu gözükecek bana... ama hep doktora gidince sevmediğim şeylerle karşılaşıyorum şansszım b konuda ve sonuç alamaan dnüyorum.. neyse artık göreceği yarım kg da olsa razıım.. gitsin de azar azar gitsin...

insallah cok güzel bir sürpriz olur sana sabaha.hicbir caba bosa gitmez canim bu hafta olmazsa haftaya sevinirsin sikm a canini. ben sabah calisiyorum. kilomu simdi yazayim. 78,1 di bu sabah yarina daha büyük bir fark olacagini sanmam. bir zahmet listeye eklersin kallisim

hayret neden bukadar idareli kullaniyor senin metabolizman enerjiyi. sasilacak sey gercekten.

ben 5,8 km temposunda hergün bir saat yürürsem diyet yapmasamda böyle birkacyüz gram gidiyor.
ben bilmem ama tam oturtamadim daha diyeti.. eve geliyorum sofra hazir beni bekliyorlar. yani yesen bir türlü yemesen bir türlü ama abartmamaya calisiyorum orasi kesin

hayret neden bukadar idareli kullaniyor senin metabolizman enerjiyi. sasilacak sey gercekten.

galiba bir gün lazım olabilir diye depoda tutmak istiyor... geçen yıl var ya ablacım.. bir günümü özetliyeyi bak...

yemeklerime nasıl özen gösteriyorum haftalara ağzıma kaçamak diyebileceğim hiç bir şey sokmuyorum sonra akşam üzeri kızlar tenise gidiyorlardı ben de orada kendime kart çıkartmıştım yürümek için her gün gidiyorum... 2 saat boyunca başta yürüyüş sonraları koşmaya başladım .... eve geldiğimde biraz zaman geçirip aletle yapıyordum hiç yapmasam 60 dakika ettimi üç saat. eşim gelip yemek yediğimizde hep beaber dışarı çıkıyorduk her akşam da 40 dakika yle yürüyor bazen de koşuyordum ama gel gelelim kilo vermem bir kiloyu hiç geçedi hatta hep iki hafta verip 2-3 hafta veremiyordum aynen şimdi olduğu gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…