bu mesajıda arada kaçırmışım şmdi gördüm ablam yazarım sabah merak etme.. maşallah inmiş yine biraz...insallah cok güzel bir sürpriz olur sana sabaha.hicbir caba bosa gitmez canim bu hafta olmazsa haftaya sevinirsin sikm a canini. ben sabah calisiyorum. kilomu simdi yazayim. 78,1 di bu sabah yarina daha büyük bir fark olacagini sanmam. bir zahmet listeye eklersin kallisim
inanilacak gibi degil..tiroit testimi ne diyorlar kallisim baktirdinmi ona sen?
ama bir defasindada birkac haftada 18 kilo verdigini söylemistin. ilk baslangicmiydi o kallisim?
zenan bu hafta gelemedi pek. esi evdeyse firsat bulamiyordur. yarin son ondan sonra hafta sonu ohhhhhh beeee. cok bunaltti bu hafta benide. birde hergün 75 dakika mesai yaptim. kizlarin dügününde birer hafta evde kalmistimya o saatleri ödüyorum
evet söylememiştin canım sağol yakında yaparım yine.... çocuklar çok sevmişti...evet kallıstecım daha gelmedıler ınmıs olamları lazım ama anlamadım valla.yıgenım annesının karnındada olsa ılk kez teyzesını gorcek.ona mamalar yaptım.ha kallıste bugun makron yaparken aklıma geldı yumurta akını kopürtırken ıcıne krem tartar koyuyorum sanırım sana soylemeyı unuttum normalde tuz konulurya aka bı cımdık ısde o kadar.tartar hıdroksıt sanırım ama aktarlara krem tartar dıyınce bılıyolar.