Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

5, takım cıtırları günaydın Şeniz

bide yarın sonuc listeleri hazırlama sırası bizim takımda
velhasıl senden istediğim
4. ve 7. takımın listelerini onaylarmısın :1hug:

tabiki şekerciğim ne demek yaparmısın... zevkle yaparım...aklın kalmasınŞeniz

herkese günaydın işten geldim. uyumadan önce bi bakayım dedim napıyonuz.
bugün kahvaltıda bir poğaça yedim çayla beraber. çok kötü miğdeme dokundu. eve geldim 10 dk sonra başladım kusmaya. şimdi biraz dinlenicem. akşamada misafirim var. iş yerinden 4-5 arkadaş gelecek.
müzik dinleyip göbet atmak istiyolarmış. yarında gündüz mesaisiyim öbür gün yine nöbetçi. erken kalksalar bari. uyanınca biraz temizlik ve hazırlık yapıcam. patates salatamı ve minik pizzamı çok seviyolar. arada uğrarım yine.

günaydın takımcım herkes biryerlerde galiba sonra görüşürüz yorgun ve halsizim galiba grip oluyorum gözüm açılmıyor

Günayadın takımcım nasılsınız ben daha yei kalktım bir bardak süt ve bir dilim kepek ekmekle peyir yedim yok yok grm oynama yok aksie hala 64 çıkıyorum sıyıracam az kaldı offff:nazar:

günaydın kallistecim günün güzel geçsin emi

OOOOo akrep hanım bize yokmu günaydın aacım biz kıskancızşakkıdı. hadi eyse sanada günaydın mirmirmirmirsırnaşık şey

.cok ısım vardı cok.mutfak raflarını bosalttım yıkadım sıldım yerlesdırdım.buzdolabımı temızledım.vee asure pısırdım.bıde aksama yemeklı mısafırım vardı.yoruldum cok ama dıyetımın gayet ıyı durumda.asure henuz ıcmedım.cuma tartıldıkdan sonra ıns.kendıme seker koymadan once bıraz ayırdım.tatlandırıcı koyucam ıcıne.dun o telasda tatlandırıcıyı bulamadam cantamdaymıs meger sıvı olanda bıtmıs.dun yedıklerımıde yazayım gıdıp gecmıse bakayım.
sabah 1dılım tb ekmek koy peynırı ıkı zeytın bol yesıllık ara 1 elma
ogle haslanmıs brokolı lıght yogurt ara 3 kuru kayısı
aksam 3 kofte kadar et 2 kasık kestanelı pılav 2 kasık patates puresı salata ara 1 portakal
Helal olosun be arkadaşım tebrikler aşureye kurban gitmemişinkaydirigubbakcemile5 bende temizliğe başlayacam ama hiç canım istemiyor yaaaa

5, takım cıtırları günaydın Şeniz

günaydın canaım hg

günaydın kızlarr gerçi öğlen olmuş. işlerim çokdu okudum ama yazamadım. bide 2 gündür kasık ağrısı çekiyorum keyfim yok. dünde çok halsizdim kötüydüm. tansiyon yükselmiş akşam ölçtürdüm 7,30 da uyudum evde erkenden..bugünde işlerim var. gördüğüme gre herkes iyi.. sonra görüşürüz. öptüm hepinizi

sorma mehalım hala asure yemedım.yarını sabırsızlıkla beklıyorum.bende de bu hafta cok bı degısıkılık olmayacak kılo olarak sanırım.hıc spor yapamadım bı tek salı yurudum.onumuzdekı haftada yuruyemem sanırım yada sabah erkenden kalkıp yurumem lazım bakalım artık.ne guzel ya yogunlugumuz grupca baslıyo grupcada bıter umarım.

hihoyyyt:teytey::teytey::sm_cool::sm_cool: Kızlaaaarr çok mutluyum iş başvurusunda bulundum. Benim için dua edin olur mu?Kendime güvenim geldi bian yaaa....

emelim geçmiş olsun canım, inşallah hafiften uğrayarak çeker gider cidden kötü off ben hala darmadağınıkım çocuklar bayağı toparladılar ama benimki ağırlaşmadan süründürüyor inşallah sen hafif atlatırsın ama vitamin ya da grip çin hafif bir tablet alsan da başlamadan savsan başından nasıl olur...

mehalim mehalim temizlik sözünü duyunca benimde içim gidiyor ama off halim yok ki.. bu gün zaten bir siparişimi yapacağım birazdan oturmam gerek... kurdeleden yapılmış güllerle bir buket hazırlayacağım... güzel olursa size de foto eklerim..

pericim seni kocamannöperim tatlişkom, inşallah istediğin gibi olur her şey umarım işinde kabul olur ama olmasa da üzme kendini hayırlısı değilmiş de geç...

günaydın kızlarr gerçi öğlen olmuş. işlerim çokdu okudum ama yazamadım. bide 2 gündür kasık ağrısı çekiyorum keyfim yok. dünde çok halsizdim kötüydüm. tansiyon yükselmiş akşam ölçtürdüm 7,30 da uyudum evde erkenden..bugünde işlerim var. gördüğüme gre herkes iyi.. sonra görüşürüz. öptüm hepinizi

gülümede geçmiş olsun.. tansiyonun oynar mı böyle aman dikkat et çok korkarım tansiyondan ben... benimki hep düşüktür bazen kontrl filan olurken doktorlar o an düştüğünü sanır ama değil aynı düzen değişmedi yıllardır.. 5-9 yada 6-10 hiç yükselmez..

matemciğim bu yorucu düzende aslında arkadaşlarının seninle olması tabiki iyi ama uyku sorununuz olduğu için yıpranıyorsundur... kıyamam bensana yazık yaa... mini pizzandan benim için 2 tanecik yermisin:nazar:

arkadaşlar hani şu elma tarçın karanfil limon ve karabiber karışımı var ya bir arkadaşın konu başlığı vardı bende her gün takip ediyorum o bölmleri.. bakın size güzel bir sonuç getirdim ...

kaynadıktnsonra süzüyorum evet. yok tekrar tekrar ısıtmıyorum zaten soğukken içimi daha rahat oluyo :) yemeklerden öncede sonrada içiyorum hemde aradada içiyorum.
1,5 aydan fzla oldu galiba 75tim 64e kadar indim ama ben birde düzenli spor yaptım.(ayrıca yürürken bacaklarıma ve göbek bölgeme ince poşetlerden geçirdim daha çok ter atıyorum ve daha çok yağ gidiyo) ve tatlıyı çok seven bir insan olarak (özellikle çikolatayı) diğer tatlıları azaltsamda çikolatamı yinede yedim

pericim seni kocamannöperim tatlişkom, inşallah istediğin gibi olur her şey umarım işinde kabul olur ama olmasa da üzme kendini hayırlısı değilmiş de geç...

:1hug: sağol canım. tabiki hayırlıysa olsun isterim. Gerçi yer bana uzak ama napalım bu kriz ortamında iş lazım. Hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun. a.s.

Canım çok geçmiş olsun kendine dikkat et olur mu?:1hug:

Ah ah bir içebilsem kallisim onu ne zaman içsem akşama acilde buluyorum kendimi mideme çok dokunuyor.sabahleyinde Seda Sayan ın programında elme krom kapsülü hakınnda konuşuldu Seda Hanım öve öve bitiremedimedi kendisi kulanıyomuşlta bu arada programda bir doktorda vardı adını unuttum oda uyguladı programlarda buna elmeye ve kroma ağırlık veriyormuş bak gene kandırdılar beni şimdi gene düşünmeye başladım alsammı almasamı anacam ne bu böyle yaaa.
perim perim perim inşlh hayırlısıyla olur be güzelim çalışmak iyidir.bak diyet spora rağmen bu hafta tık yok üstüne birde kilo aldım iyimi tatilde olsa ben okula gitsem şöyle okulu mu silsem süpürsem acaba:))

Ah ah bir içebilsem kallisim onu ne zaman içsem akşama acilde buluyorum kendimi mideme çok dokunuyor.sabahleyinde Seda Sayan ın programında elme krom kapsülü hakınnda konuşuldu Seda Hanım öve öve bitiremedimedi kendisi kulanıyomuşlta bu arada programda bir doktorda vardı adını unuttum oda uyguladı programlarda buna elmeye ve kroma ağırlık veriyormuş bak gene kandırdılar beni şimdi gene düşünmeye başladım alsammı almasamı anacam ne bu böyle yaaa.
perim perim perim inşlh hayırlısıyla olur be güzelim çalışmak iyidir.bak diyet spora rağmen bu hafta tık yok üstüne birde kilo aldım iyimi tatilde olsa ben okula gitsem şöyle okulu mu silsem süpürsem acaba:))

Mehalim kusura bakma msn de cvp veremedim iş görüşmesiyle ilgili konuşuyordum. Sağol canım güzel dileğin için. Canım tv deki doktrun ismi kubilay. Bu bahsedileni kullanmadım ama sırf krom tableti olarak kullanmıştım. Tiroid içinde faydalı olduğunu duymuştum. Özellikle yemek sonrası şekeri düzenlemede etkili canım.

hımm teşekkürler pericim kallisimde kullanmıştı bu ürünü gelince o kesin bişiler yazar.Ama moralim okadar bozukki anlatamam ya ilk defa ümitsizliğe kapıldım ben bu hafta çok umutluydum spor ve diyet güzel olacak diyodum ancak şimdi tartıya çıkıpta 64 görünce nevrim dönüyor ya.direnç noktasınamı geldim yoksa anlamıyorum.ama okadar moralim bozulduki bütün hırsımı yemeklerden çıkarmak istiyorum madem vermiyosun al ozman al ozman diye Salakça biliyorum ancak çok kızgınım ya off offf

hımm teşekkürler pericim kallisimde kullanmıştı bu ürünü gelince o kesin bişiler yazar.Ama moralim okadar bozukki anlatamam ya ilk defa ümitsizliğe kapıldım ben bu hafta çok umutluydum spor ve diyet güzel olacak diyodum ancak şimdi tartıya çıkıpta 64 görünce nevrim dönüyor ya.direnç noktasınamı geldim yoksa anlamıyorum.ama okadar moralim bozulduki bütün hırsımı yemeklerden çıkarmak istiyorum madem vermiyosun al ozman al ozman diye Salakça biliyorum ancak çok kızgınım ya off offf

vay gülüm vay.yavru ceylanım 1 seneden fazla rejimdesin.20 kilodan sonra vücudunda bi direnç gösterecek tabi.şimdi vücudun diyodur ki (bu kadın topumuzu eritecek olum,erimiyomuş gibi yapalım o da vazgeçsin )sakın bu bizans oyunlarına gelme .tecrübe konuşuyo !!!!!:dance:KK43:içinden yemişim o tecrübeni dime ben duyuyom :eek:)

canım sakın moralini bozup diyetinden çıkma
bana tecrübelerimden faydalanarak şunu söyleyebilirim ki
bir iki gün ekstra bişeler ye
kalorisi fazla olmasın ama her zaman yemediğin bişeler olsn
vücudunu şaşırt yanı
sporuda azıcık artırr
ve mesela yeşil çay iç yada lahana kaynat
yada kallisimn bahsettiği karışımı yap
bir kaç gün sonra diyetine sadık kaldıkça kilo verdiğini göreceksin
sen yemiyosun demi yine aynı diyet düzenindesin bu ara de mi
eğer öyleyse böle yap

yok benim gibi yeyip yeyip almşsan
dicek bişe yok tabeeee
vay gülüm vay.yavru ceylanım 1 seneden fazla rejimdesin.20 kilodan sonra vücudunda bi direnç gösterecek tabi.şimdi vücudun diyodur ki (bu kadın topumuzu eritecek olum,erimiyomuş gibi yapalım o da vazgeçsin )sakın bu bizans oyunlarına gelme .tecrübe konuşuyo !!!!!:dance:KK43:içinden yemişim o tecrübeni dime ben duyuyom :eek:)

ay buse güldürdün beni ne diyim sana
gerçekten yağlar ölee diyooodurrr

bu arada geçmiş sayfadan o kadar alıntı yapmıştım öğleden sora pat gitti elektirik kaldı hepsi şimdi tekrar bakayım da yazayım çatlarım sonraaa

ya elma krom ii de
maya da tatlı isteğini azaltıyomuş
ama etkisi olmadı bende
gerçi 2 gün yaptım da

ben dün kaçamak yapmak zorunda kaldım hemen itiraf edeyim... ama yediklerim çok gelince ben artık aşırı derecede rahatsız olmaya başladım , saatlerce midemden kıvrandım sodada yoktu evde..

ufak kızım minnoşum elmalı-portakallı tart yaptı inanmazsınız öyle güzel oldu kikıyamadım bir parça yedim o yüzden ama bu gün biraz daha fazla spor yapmaya kendime söz verdim..
canım minicik tarttan mı yaptın kacamağı sadece o kadarcık olur miniğin yapmış yaaa
miden küçülmüş canım ii ce yaa bunu anladım
ben en yersem yeyim yok doymuyodum o yediğim zamanlar
2 gündür yemiyorum ya havaya girdim ya

a.kadıs canım banada bıkkınlık geldı temızlıkden evı kırkladım ama sebebı su kı benım annem acayıp tıtız ve ıs yapmadan duramaz.geldımı gordugu her ısı yapmaya kalkıyor.genelde yaptırmak ıstemem ve aramız gerılır.

.temızlık yaptıgım gun bı kasık alıym dedım nutelladan ama kavanozun dıbını gordum yatmadan.bı daha almıycam eve ya.
canım ya sorma bende anneme yaptırmak istemem ama yinede yapar
yaptığını bazen düzgün yapmaz bazen yatak odama kadar oy oy
çarşafımı değiştirir bende kızarım
bırak ya ben bilirim falan erim ama
birlikte yaşayınca herşey daha zor
bazen diyorum beni yetiştirenis beğenmiyorum
ben yıllarca fazla gelmedim ona o bana fazla geliyo bazen vs
çok karmaşık durumlar yaa
insan oğluyuz işte

ayyy nutella mı dedin
bende aldm ptesi yedim tamam daha yok yemedim
yememde kilo verip gitcem aranızdannn
çokkk kararlıyım çokkk
sengözlerimebaksanab

bugün kahvaltıda bir poğaça yedim çayla beraber. çok kötü miğdeme dokundu. eve geldim 10 dk sonra başladım kusmaya. şimdi biraz dinlenicem. akşamada misafirim var. iş yerinden 4-5 arkadaş gelecek.
müzik dinleyip göbet atmak istiyolarmış. yarında gündüz mesaisiyim öbür gün yine nöbetçi. erken kalksalar bari. uyanınca biraz temizlik ve hazırlık yapıcam. patates salatamı ve minik pizzamı çok seviyolar. arada uğrarım yine.

ay canım geçmiş olsun
mideni fazla yorma bence

oy oy göbecikleri atın bakalım
aman sen götürme pizzaları haaaa
:nazar:

ayyy caım sanada geçmiş olsun ya
kızlar hepiniz hastasınız nerdeyse yaaa
dikkat lütfen yaaa
hihoyyyt:teytey::teytey::sm_cool::sm_cool: Kızlaaaarr çok mutluyum iş başvurusunda bulundum. Benim için dua edin olur mu?Kendime güvenim geldi bian yaaa....
ay hadi bakalım şaşkınım inşallah
senin hakkında hayırlıdır bu iş ve olur canım:Saruboceq:

matemciğim bu yorucu düzende aslında arkadaşlarının seninle olması tabiki iyi ama uyku sorununuz olduğu için yıpranıyorsundur... kıyamam bensana yazık yaa... mini pizzandan benim için 2 tanecik yermisin:nazar:

ayyy sen sakın kallisi dinleme yaaa
yeme haaaa pizza falan
:eek:

öğlen bir kase çorba içtim bu kadar
birazdan yarım portakal yiyecem
akşamada patataes salatası var ama 4 kaşık yicem gülden çaldım bu kaşık işini de hadi bakalım
esik kadiş geri döndü
korkun yağlarım benden
2 gündür süper gitti kilolar su bile olsa benim için güzel yaaaa

X