ben dün kaçamak yapmak zorunda kaldım hemen itiraf edeyim... ama yediklerim çok gelince ben artık aşırı derecede rahatsız olmaya başladım , saatlerce midemden kıvrandım sodada yoktu evde..
ufak kızım minnoşum elmalı-portakallı tart yaptı inanmazsınız öyle güzel oldu kikıyamadım bir parça yedim o yüzden ama bu gün biraz daha fazla spor yapmaya kendime söz verdim..
canım minicik tarttan mı yaptın kacamağı sadece o kadarcık olur miniğin yapmış yaaa
miden küçülmüş canım ii ce yaa bunu anladım
ben en yersem yeyim yok doymuyodum o yediğim zamanlar
2 gündür yemiyorum ya havaya girdim ya
a.kadıs canım banada bıkkınlık geldı temızlıkden evı kırkladım ama sebebı su kı benım annem acayıp tıtız ve ıs yapmadan duramaz.geldımı gordugu her ısı yapmaya kalkıyor.genelde yaptırmak ıstemem ve aramız gerılır.
.temızlık yaptıgım gun bı kasık alıym dedım nutelladan ama kavanozun dıbını gordum yatmadan.bı daha almıycam eve ya.
canım ya sorma bende anneme yaptırmak istemem ama yinede yapar
yaptığını bazen düzgün yapmaz bazen yatak odama kadar oy oy
çarşafımı değiştirir bende kızarım
bırak ya ben bilirim falan erim ama
birlikte yaşayınca herşey daha zor
bazen diyorum beni yetiştirenis beğenmiyorum
ben yıllarca fazla gelmedim ona o bana fazla geliyo bazen vs
çok karmaşık durumlar yaa
insan oğluyuz işte
ayyy nutella mı dedin
bende aldm ptesi yedim tamam daha yok yemedim
yememde kilo verip gitcem aranızdannn
çokkk kararlıyım çokkk
sengözlerimebaksanab
bugün kahvaltıda bir poğaça yedim çayla beraber. çok kötü miğdeme dokundu. eve geldim 10 dk sonra başladım kusmaya. şimdi biraz dinlenicem. akşamada misafirim var. iş yerinden 4-5 arkadaş gelecek.
müzik dinleyip göbet atmak istiyolarmış. yarında gündüz mesaisiyim öbür gün yine nöbetçi. erken kalksalar bari. uyanınca biraz temizlik ve hazırlık yapıcam. patates salatamı ve minik pizzamı çok seviyolar. arada uğrarım yine.
ay canım geçmiş olsun
mideni fazla yorma bence
oy oy göbecikleri atın bakalım
aman sen götürme pizzaları haaaa
günaydın kızlarr gerçi öğlen olmuş. işlerim çokdu okudum ama yazamadım. bide 2 gündür kasık ağrısı çekiyorum keyfim yok. dünde çok halsizdim kötüydüm. tansiyon yükselmiş akşam ölçtürdüm 7,30 da uyudum evde erkenden..bugünde işlerim var. gördüğüme gre herkes iyi.. sonra görüşürüz. öptüm hepinizi
ayyy caım sanada geçmiş olsun ya
kızlar hepiniz hastasınız nerdeyse yaaa
dikkat lütfen yaaa
hihoyyyt:teytey::teytey::sm_cool::sm_cool: Kızlaaaarr çok mutluyum iş başvurusunda bulundum. Benim için dua edin olur mu?Kendime güvenim geldi bian yaaa....
ay hadi bakalım şaşkınım inşallah
senin hakkında hayırlıdır bu iş ve olur canım:Saruboceq:
matemciğim bu yorucu düzende aslında arkadaşlarının seninle olması tabiki iyi ama uyku sorununuz olduğu için yıpranıyorsundur... kıyamam bensana yazık yaa... mini pizzandan benim için 2 tanecik yermisin
ayyy sen sakın kallisi dinleme yaaa
yeme haaaa pizza falan
öğlen bir kase çorba içtim bu kadar
birazdan yarım portakal yiyecem
akşamada patataes salatası var ama 4 kaşık yicem gülden çaldım bu kaşık işini de hadi bakalım
esik kadiş geri döndü
korkun yağlarım benden
2 gündür süper gitti kilolar su bile olsa benim için güzel yaaaa