1-bu takımın kaptanı sensin sen ne dersen oolur de mi
2-aramızda benim gibi olan arkadaş yok muuu
onalara gideceksin bu hafta deniyo mu
3-evet kaçamagım geçmişi unut 2 haftadır bir dilim yaşpasta oğlumun doğum gününde yediğim bu muuu
4-kırıldım
kırılmana da kırıldım
5-şu anaakdar bana yaptığım uyarılara bir laf ettim mi
6-ben senin istediğin gibi gidiyorum
1- ben ne dersem olmuyor bu anlayışta olmamalısınız.. Bu güne kadar sadece takımların sekreteriyim dedim hep liderlik nedir haşa.. o lakap yarışmada belirleyici olarak kullanılmıştır sadece...ben ortaya bir fikir atarım karşı olan kabul eden belirtir bu kadar basittir.. basiti uzatmanın anlamıda yoktur..
2- aramızda kendi için çabalamayan arkadaşlarımız var evet... kimseye git demedim bugüne dek... senin hedefin bitmek üzereydi ve bir çaba ile bitirmeni istedim...
diğer takımlara göz atarsan kilo vermeyenler hemen diskalifiye oluyorlar.. kilo vermeyenlerde değil aslında çaba göstermeyenler... çünkü bende kendimi paraladığım ama veremediğim zamanlar oldu...
3- her haftasonu müthiş yemekler yiyip, pastalar börekler yiyip geldin geçmişi nasıl unuturum sadece bu oğlanın doğum günü pastası değilki her 2-3 günde bir pasta yedim diye geliyorun..
4- ben kırılmadım.. istediğin zaman gelebilirsin bu takımda seninde emeğin çok fazla var, bana yazmasanda olur diğer arkadaşlarımıza yazarsın ...
5- şu ana kadar sadece yeme kadis .. yeme kadis.. yine çok kaçırmışsın kadis diyerek uyarı yaptım bunlaramı laf edecektin anlamadım...
6- beni biraz anlamaya çalışsaydın benim istediğim gibi gitmenin bu kızarak terketme olmadığını anlayabilirdin... karnen hazırlanacaktı... püsküüte yazmıştık... sabah periye yazdım terkedişler herkesin emeğine saygısızlık diye....