Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

fiyatlari aldigin yere göre degisiyor galiba. benim 65 cmlik hastalik kasanin hediyesiydi
85 cm olani inanmazsin 34 euroya aldim en iyisi olsun dedim birgün kullanamafdim büyük geldi
75 cm olanida 5.99 lidlde cok ucuz buraya göre. ama ben onu kullaniyorum. kizim benzinlikten sisirdi benimkileri

çok eğlenceli görünüyor ancak çok kararsız kaldım yaaa ben step gibi oyuna benzeyen sporları çok seviyor ve onlardan sıkılmıyorum buda çok zevkliye benziyor alsammı bana bi akıl verin yahuu

mehalım bencede cok zevklı.canım eger yapabılecegını dusunduysen al.cokda pahalı degılmıs setı.bende mı alsam ne:uhm:

baktim mehalim.
ama bana 75cmlik olani uygun ne yapayim simdi?
amanin netcez sindi? amanda cillim cilli yarin olmaz simdi oooooooohhhhhh cilliiiiiii
cilli bom bom bom cilli bom bom bommm. iyi sonunda oynattinizda beni iyimi?

mehalım canım orda kıpa varmı baksana ne ucuzmus.oraya bakmadan almayalım bence.yalnız benım bıldıgım enyekın kıpa bana 1 saat uzaklıkda taaa gıselerde

Son düzenleme:
ben çıkıyorum ballı böreklerim azcık uzana cam ok kendinize çok popüler davranın okyerimseniben

çok eğlenceli görünüyor ancak çok kararsız kaldım yaaa ben step gibi oyuna benzeyen sporları çok seviyor ve onlardan sıkılmıyorum buda çok zevkliye benziyor alsammı bana bi akıl verin yahuu
al al kas yapan tek egzersiz platesmiş e-e-ee kas olduğuna görede yağlar kolay eriyecek demektir..

görünmüyorum imdaaaaaaaaaaaaaattttttttttt:tomato:
ablam bağırmaaaaa:1hug: görüyor herkes seni :roflol:

ben çıkıyorum ballı böreklerim azcık uzana cam ok kendinize çok popüler davranın okyerimseniben
bal - börek- :mymeka::mymeka: git yat hadeee:dilcikar:

belim agrimis topun üzerindeoturuyorum simdi hoplayip duruyorum. hosgeldin kallisim bir an görünmüyorum sandim gercektende delikafadulden

1-bu takımın kaptanı sensin sen ne dersen oolur de mi

2-aramızda benim gibi olan arkadaş yok muuu
onalara gideceksin bu hafta deniyo mu

3-evet kaçamagım geçmişi unut 2 haftadır bir dilim yaşpasta oğlumun doğum gününde yediğim bu muuu

4-kırıldım
kırılmana da kırıldım

5-şu anaakdar bana yaptığım uyarılara bir laf ettim mi

6-ben senin istediğin gibi gidiyorum

1- ben ne dersem olmuyor bu anlayışta olmamalısınız.. Bu güne kadar sadece takımların sekreteriyim dedim hep liderlik nedir haşa.. o lakap yarışmada belirleyici olarak kullanılmıştır sadece...ben ortaya bir fikir atarım karşı olan kabul eden belirtir bu kadar basittir.. basiti uzatmanın anlamıda yoktur..

2- aramızda kendi için çabalamayan arkadaşlarımız var evet... kimseye git demedim bugüne dek... senin hedefin bitmek üzereydi ve bir çaba ile bitirmeni istedim...
diğer takımlara göz atarsan kilo vermeyenler hemen diskalifiye oluyorlar.. kilo vermeyenlerde değil aslında çaba göstermeyenler... çünkü bende kendimi paraladığım ama veremediğim zamanlar oldu...

3- her haftasonu müthiş yemekler yiyip, pastalar börekler yiyip geldin geçmişi nasıl unuturum sadece bu oğlanın doğum günü pastası değilki her 2-3 günde bir pasta yedim diye geliyorun..

4- ben kırılmadım.. istediğin zaman gelebilirsin bu takımda seninde emeğin çok fazla var, bana yazmasanda olur diğer arkadaşlarımıza yazarsın ...

5- şu ana kadar sadece yeme kadis .. yeme kadis.. yine çok kaçırmışsın kadis diyerek uyarı yaptım bunlaramı laf edecektin anlamadım...

6- beni biraz anlamaya çalışsaydın benim istediğim gibi gitmenin bu kızarak terketme olmadığını anlayabilirdin... karnen hazırlanacaktı... püsküüte yazmıştık... sabah periye yazdım terkedişler herkesin emeğine saygısızlık diye....

bu günlük yediklerimzi yazacağız ya haftalık liste halinde topladığımız zaman hatalarımızı daha çabuk bulabileceğimizi tahmin ediyorum siz ne dersiniz.. emelimde bir gecesini ayırır bize yorum yapar..

ben şu cedricin bahsettiği günlükten aldım.. oradaki bilgileri boş olduğum bir zaman yazacağım buraya çünkü bir hafta yediklerini yazıp haftalık değerlere filan bakıyorsun ufak notlar var güzel ve toparlayıcı olmuş... ahh unuttum söylemeyi.. yediklerinizin mikratlarını mümkün olduğunca yazın.. ben bu bahsettiğim deftere günlük su miktarımı bile yazıyorum artık...sonra haftalık toplamda ortalama suya bakacağım yada çaya kahveye işte..

X