Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ay sabahtan beri takımıza camdan bakan biri var(misafir kullanıcı) anacım camda durma gel içeri yemeyiz kimseleri kaydirigubbakcemile2 tamam tombişiz oburuz ama vallaha daha insan yiyenimiz yok daha gözümüz okadar dönmedi:roflol:

süperrrrrr...okudum şimdiiii....benimde uzun bir hikayem olacak kilo vermem bittiğinde çünkü bir zamanlar bende 103 kiloydum diyetisyen yardımıyla 83 kiloya düşmüştüm okadar sağlıklı kilo verdimki bir daha 83 üstüne hiç çıkamadım...çok kilo verdim aldım,sürekli ömrüm diyet yapmakla geçti 15-16 yaşından beri diyet yapıyorm..bu kez çok kararlıyım...

bennucum aramıza hoşgeldin canım.güzel sözlerin için teşekkür ederim.bu takımdaki arkadaşlarımın samimiyetine güvendiğim için ara sıra dolduğum zaman yazıyorum bişeyler ve rahatlıyorum.seninle de güzel paylaşımlarımız olacaktır mutlaka canım.
ablacım sağolasın.paylaşmaya hazır olduğunuzu hissettiğimden yazıyorum zaten.hepimizin bildiği gibi hayat bazen zorluyor insanı.yükü paylaşacak en azından derdini dinleyecek birilerini arıyor insan.

Umut canım yediklerin enfazla 750 kal ediyor canım buraya tek tek yazmadım ancak istersen yazarım canım gerginlik ve sıkıntılardan bahsetmişin kendini kasacak işlerden kaçın canım dikkat et.
)
aa mehalim şaşırdım doğrusu.o kadar az mı oldu. o pohaçalar filan baya kalorilidir diye düşünmüştüm.ama sevindim ya sağolasın mehalim.üşenmeden uğraş veriyosun.

sağolasın kallistecim.okuyup yaptığınız bir kaç yorum bile teselli oluyor insana.kazık atmak ne demek canım hiçbirinizden beklemem bu hareketi.ortak sorunlarımız var ve birbirimize destek olarak aşmaya çalışıyoruz.herkes kendini düşündüğü kadar burada paylaşımda bulunduğu arkadaşlarını da düşünüyor ve iyiliğini istiyor.

bennucum sen de zamanında güzel kilo vermişsin canım.bir daha o kiloya çıkmamam da çok güzel.kalanları da beraber atacağız inşallah.

canım umutum daha öncede bahsetmiştim ya evet kalori olarak düşük olabiliyor yediklerimiz ancak içerik olrak faydalımı zararlımı inan bu daha önemli buna dikkat etmek gerekiyor ve sğlıklı ürünler seçmek daha önemmli oluyor

gelelim diyete.
devam ediyorum.
ayrıca ip atlamaya da başlıcam tekrar.200-300 le başlıcam bugün.
ve hergün tartılmaktan da vazgeçiyorum.sadece cuma sabahı tartılıcam.
kallistecim kaptanım bizi sıkıştırmaya devam et lütfen.
bence çoooooooook işe yarayacak çoooooookhihoyyyt

mehalim kesinlikle haklısın.içerik te çok önemli.ben her zaman yoğurt veya süt tüketmeye çalışırım gün içinde.bir de bol yeşillikli salata mutlaka olur.
gün gibi özel toplantılarda farklı beslenilebiliniyor ama o da ayda bir kere.o yüzden üzerinde durmuyorum.
sağolasın canım.

kızlar bugun bıkac kez geldım ama bısey yazamadan cıkmak zorunda kaldım.malum pazar yogunlugu.sımdıde esım mac ızlemeye koyuldu.bende yazayım dedım.hava cok soguk dısarı cıkmadık.pazar gunlerı kendımı alısverıs merkezlerıne kapatmayı sevmıyorum.acıkhava en guzelı ama soguk.artık bahar gelsede kendımızı dısarılara atsak.bırazdan pazara gıdıcem.bu hafta aılemın yanına gıtmeyı planlamısdım ama onlarda plan yapmıslar sehır dısında olacaklarmıs.esım yıne yurtdısında olacak.bende madem evdeyım dedım gıdıp sebze alayım hıc olmadı tamgaz dıyet yaparım.dondurucudakı engınar dısında sebzem yok.brokolıler bıtmeden almak ıstıyorum.sabah yogun bır kahvaltı yapdım.aksama kadar hıcbısey yıyemem artık ama dun yedıklerımı yazayım.ha bıde sonunda regl oldum ama ıkı gun yuruyus yapamam.tamda hergun ıkı saate yakın yururken ara vermek ıyı olmadı ama napalım
sabah 2 dılım tahıllı ekmek peynırlı yumurta ara 1 bardak greyfurt suyu
ogle ızgara tavuk 1 dılım kepek ekmegı ara 1 portakal
aksam 4 yemek kasıgı patates salatası ara 1 fıncan sekersız salep ıkı dıyet kurabıye
bu dıyet kurabıyeler sekersız ve margarınsız kucuk bır kese kagıdı ıle aldım.kadıkoye ındıgım gun.kepekden yapılmıs.kuru uzum ve havucla tatlandırılmıs ıcınde bol tarcın bırazda cevız var.bıtsın evde kendımde denıycem aynı sonucu alırsam tarıfı sızede yazarım

yediklerini günlük toplu halde yazarsan sevinirim ve yaptığın sporu yemek listenin yanında bildirirsen çünkü bu hafta bir ilk yapıp herkesin spor aktivitesini ve yediklerini tek liste halinde toparlamak niyetindeyim ..
kendinden biraz bahset ve yakın bir zamanda şaşkınperi ve buseyrem gibi bizi depresyona tercih etmeyeceğine dair söz ver
gerçi yazmışsın okuyormuşsun filan neyse bir dahaki gelişimde bir daha okurum soru çıkartırım sana ben...

ben üniversite 4.sınıf öğrencisiyim,23 yaşındayım...neşeli çok pozitif bir insanım,herzaman güleryüzlü ve canayakınımdır..insan ilişkilerimin bu yüzden iyi olduğunu düşünüyorum..okul dışındada sosyal aktivitelerde bulunmaya çalışıyorum..hareket halinde cıvıl cıvıl olmayı seviyorum..kilo almamdaki en büyük sebep araba kullanıyor olmamdı,eve bile nerdeyse arabayla çıkacaktım,ama bu sene mümkün olduğunca arabayla gitmiyorum gideceğim yerlere..yürümeyi seviyorum aslında,ama spor yapmayı sevmiyorum,sabahları bi spor yapıyorum suratımı görmeniz lazım,lanet olsun diye diye yapıyorum:)
nete sabahları giremeyebilirim hafta içi çünkü okulda oluyorum ama akşamları hafta sonları her fırsatta girerim,hiç sorumsuz bir insan olmadım merak etmeyin sözüm söz olmamda...burda hepimiz birbirimizi motive etmek için varız ben sizi çokda ii anlıyorum...

bugün iki dilim ekmekle tost yaptım kendime sucuklu kaşarlı onu yedim,şimdi lahana çorbası pişiriyorum onu yiyeceğim salatayla birlikte ama akşam tam olarak neler yediğimin listesini yaptığım hareketlerle birlikte ekler yazarım sizlere...

bu grupta olmaktan dolayı mutluyum teşekkür ederim kalliste...hihoyyyt

bu arada mehalım ellerıne saglık sabak kıtap ozetının oldugu bolumu okudum.bu aralar sabah erkenden uyanıyorum bu hafta hep 4 de kalkdım.anıden uyanıyorum bıdaha uyuyamıyorum.bugunde oyle oldu bende mutfagı toplayıp foruma takıldım.fırsatım olmamısdı senın yazdıklarını okumaya.gercekden kıtap cok merak uyandırdı bende en kısa surede almak ıstıyorum.mehmet oz un sabah gazetesındekı yazılarınıda takıp edıyorum zaten.ıkı sey cok dıkkatımı cekdı bırıncısı yeme bozuklugu olan ınsanların aynadakı goruntulerını tam fark edememe durumu.kı bılıyosunuz bunu bende yasadım.bıde tatlandıcılı gıdaların vucut tarafından yanlıs anlasılması.orda mısır surubundan bahsedılıyodu.bugunku sabah gzetesındede aynı konu var.ne kadar buyuk bır hata yapıyomusuz.bende bundan sonra tatlandırıcılı bıskuvılerı falan ıyıce azaltıcam.bıde akcaagac surubum varkı.ondan ayrılmam gerekecek.devamın beklıyorum sabırsızlıkla mehalım.

cedric canım bizde pazarları hiç evde durmayız ahh havalar bir ısınsa iki pazardır mangalda balık yapmayı planlayoruz ancak kar yağıyor .her pazar mangal yapmak ateşte patlıcan salatası hazırlamak en büyük keyfimdir eşimde balık tutmayı çok sever.kitap için olan yorumlarına çok tşk ederim..

bennu sen benmisin yoksa yazdıklarına bakerken beni yazıyor yahu diyorum spor ile benimde aramda düzelmeyen bir ilişki var .ayrıca okudun bölüm nedir merak ettim yaz bakemmmm

:) sevmiyorum sporu işte ne yapayım hareketlerimde hep uyduruk oluyor...:)
ben ingilizce işletme okuyorum ablacım:)

hadi bakalım haırlısı güzel güzel oku zaten bişeyde kalmamış az kalmış.kaydirigubbakcemile2

canlarım ben birzdan çıkarım akşam artık girermiyim bilmem gezmeye gidecemde söylmesi ayıp

ayy yarında okul var..hadi öpüldünüz byy

öğretmenimmmm...şimdiden iyi haftalar dilerim...tşk ederim ilginizden dolayı..görüşmek üzere hoşçakalın..

AMAAANIN NE COK YAZMISIM BE OKUYUCULARIM SIKILACAK hehe he yazar gibi konustum kizlar sey diycektim ben bu yaziyi bir seferde yazdim once bir deftere yazip sonra buraya gecirecektim olmadi
denedim tikandim hicbirsey yazamadim
yanlisim falan varsa affola ne nokta nede virgul falan kullanmadim galiba kucamda efe uyuyodu tek elimle yazivedim oyle
simdi cikiyom aksam ugrarim hem kendimde okurum bakim neler yazmisim

sen ip atlayacağın saati söyle de bende yapyayayım Eskişehir'de deprem oldu diye akşam tvye çıkmayalım kazayla :roflol::roflol:

efenim sizide 2009 yılınıngezi kolu başkanı seçmiş bulunuyorum hayırlara vesile olsun inşallah:roflol::roflol:

varya arkadaşlar tam zenana not bırakacaktım sen ne zaman yazacan bize hikaye diye ama ben bu mesajı alıntı yaparken yazıyormuş meğer.. zenanım şimdi çıkıyorum ilk fırsatta gelip okuyacağım ve ayrıca bir sürü mesaj var alıntı yapıp yorum yazmadığım bir dahaki sefere işallah yalappim:Saruboceq:

cedric senin ilk yapman gereken şu diyet adı altında satılan içeriğini bildiğini sandığın maddelerden uzaklaşmak olmalı inan bunu başarırsan bir büyük adım atmış olacaksın.. diyet kurabiye yada diyet çörek hamur işi her neyse bunlardan vazgeçmezsen vücudun hep yoksunluğunu duyacak ve bağımlı gibi isteyecek, yapma pişirme, alma, yeme..

3 çocuğum var evde 15 günde bir börek 15 günde bir kek yada bisküvi pastası yapılıyor dahası yok, sütlü tatlı yok, hazır tatlı yok, tadımlık yok, kaçamak yok, çünkü bunlar bizi bu hale getirdi bunu anlamamız gerekiyor.. bak sen bana hani o neydi mini tarifler fıstk veya bademle yapılan adını unuttum iyimi işte onun tarifini verdin o günden bu güne 5 kişi yaşadığımız şu evde 2 kez o tariften yaptım birinde ablam geldi diye.. iki kez kek bir kez elmalı turta bir kezde aşure yaptım eve hazır tatlı filan asla girmedi heh 3 kez filanda börek yaptım çok iyi biliyorum dahası yok yani... kendinizle bir kıyaslayın diye yazdım kaçar kez yaptığımı bu kıyaslamada reyhan ablam istetistik dışı :roflol::roflol: o her gün yapıyor kızlarına....
benim verdiğim ölçü zamanı 3ay kesin olmuştur 4 aydan gün almıştır tam bilemedim şimdi...

haydi hoşkalın yine...

Son düzenleme:
zenanım sen düşünme ben nokta virgül eklerim :))

eline sağlık yüreğine sağlık şekerciğim benim kociş köpeği gezdiriyorduda geldiler iniyorum aşağı haydi öptüm sizi..

ne kadar yürekten ve doğal yazmışın canım zenanım yaa çok ama çok saol.senin gibi insanları okadar çok seviyorumki anlatamam.yalansız riyasız samimi doğal asla kendini olduğundan başka türlü göstermeye çalışmayan çokkk teşekkürler canımsınŞeniz

zenan ağzın bal yesin...ağzına yüreğine sağlık nekadr güzel bahsetmişsin...çok etkilendim..

Zenanım canım ağzına diline ve tabiki ellerine sağlık canım. Tüm saflığın ve doğallığınla döktürmüşsün yine :1hug: a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…