Bu arada Bennu hoşgeldin aramıza :1hug:
cicim söyle bakem hangi ünvrt okuyorsun.. ah benim kızımda allah nasip ederse bu yıl başlayabilecek hazırlanıyor güzel sanatlara geçen yıl istediği bölüm olmadı bu yıl yine bir hırs bakalım artık kısmetten ötesi yok..yürümeyi seviyorum aslında,ama spor yapmayı sevmiyorum,sabahları bi spor yapıyorum suratımı görmeniz lazım,lanet olsun diye diye yapıyorum:)
nete sabahları giremeyebilirim hafta içi çünkü okulda oluyorum ama akşamları hafta sonları her fırsatta girerim,hiç sorumsuz bir insan olmadım merak etmeyin sözüm söz olmamda...burda hepimiz birbirimizi motive etmek için varız ben sizi çokda ii anlıyorum...
cedricim bu uyku düzensizliği neden oluyor ki sende... stresli olduğum zamanlar aynı olurum kafamdan atamadığım düşünceler yapar bunu sendede var galiba.. yaz istersen...bu arada mehalım ellerıne saglık sabak kıtap ozetının oldugu bolumu okudum.bu aralar sabah erkenden uyanıyorum
ohh aynı zevkleri paylaşıyoruz arkadaşım.. patlıcan eşler balık mabende severim balık tutmayı tabi burada hiç yapmadım zevk vermiyor boğazdaki fotolarımıza bakıyorum iç geçiriyorum bıraktığımız yaşanmamışlığımıza sadece.. kısmet işte herşey off bunları düşünce üzülüyorum...evet her pazar mangalımız vardır vazgeçilmez...cedric canım bizde pazarları hiç evde durmayız ahh havalar bir ısınsa iki pazardır mangalda balık yapmayı planlayoruz ancak kar yağıyor .her pazar mangal yapmak ateşte patlıcan salatası hazırlamak en büyük keyfimdir eşimde balık tutmayı çok sever.kitap için olan yorumlarına çok tşk ederim..
yapacaksın kaydirigubbakcemile2:mymeka::) sevmiyorum sporu işte ne yapayım hareketlerimde hep uyduruk
pericim senin spor nasıl gidiyor yapabiliyormusun yürüyüşün haricinde başka hareket.Bu arada Bennu hoşgeldin aramıza :1hug:
arkadaşlar beni de aranıza alırmısınız...bende bir elli boyunda 68 kilo bir bayanım...ha bu arada ben bu kiloya 71 den düştüm nerdeyse 3 aydır kendimle mücadele ediyorum bu kadar anca verdim ...benim kendime özel bir diyetim var ...uzun süredir çocuk istiyorum...
sorun olmamasına rağmen netice alamadık kendi hastanemin beslenme uzmanı bazı tahliller den sonra verdi bu listeyi ...günlük yarım saatlik yürüyüşüm var ..bunu düzenli yapmayınca
arada da tatlı cips karınça bir haftam boşa gidiyo ...sizinle konuşmanın beni rahatlatacağını ve motive edeceğini düşündüm ...yardımlarınızı bekliyorum ..iyi akşamlar
Canım haftanın 6 günü yürüyüşü kesin yapıyom. Hava güzel olursada parklardaki spor aletlerini kullanıyorum. ayrıca yarından itibaren düzenli mekik ve sopalı bel çevirme hareketinede başlıcam. onlarında sayısını yediklerimle birlikte size bildirmekten keyif duyacağım... :1hug:
Bennu gördüm aşıkmışsınCADIARZUyerimseniben
:mymeka: ekil şuradan o dua için ben sırada bekliyorum :mymeka: yeniden kocama aşık olayım diye geçen yıl rezarvasyon yaptırmıştım araya kaynama :mymeka: sıranı bekle :roflol: hem ben senden daha şişkoyum:roflol:2 hafta 7 kilo veririm ben aşık olunca ayy ne yapsamki kocacığıma yeniden mi aşık olsam nee:))