Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

şimdi bugün yediklerimi yazıyorum...
sabah çok erken uyandım elma sirkeli suyumu içtim,canım çıkana kadar mekik çektim sonra iki dilim ekmekle sucuklu kaşarlı tost yedim...benim kilom vücuduma eşit şekilde dağılmış durumda yani heryerm bir:) sadece basenim kilolu olmama rağmen hiç yok..göbeğim var bacaklarım kollarım kalın...
kahvaltıdan sonra kelebek hareketi yaptım saymıyorum ben kaç tane yaptığımı sıkılana kadar yapıyorum...bugün hiç dışarıda çıkmadım hep evdeydim...
öğleden sonra lahana çorbasını yaptım tadını kötü bulmadım ben belki içtikçe bıkarım bilmiyorum ama bol limonla onu içtim ve salata yedim...
2 tane çikolatalı bisküvi yedim...
2 soda ve çok fazlada su içtim...
birazdan meyve yerim elma ve portakal..lahana çorbası acayip tok tutuyor...
yatmadanda biraz hareket yapar elma sirkeli suyumu içer uyurum...
uyku bana çok kilo aldırıyor bu arada,geceleri geç yatıyorum derslerimde hep sabahtan az uyku uyumak işimi kolaylaştırıyor..

cicim söyle bakem hangi ünvrt okuyorsun.. ah benim kızımda allah nasip ederse bu yıl başlayabilecek hazırlanıyor güzel sanatlara geçen yıl istediği bölüm olmadı bu yıl yine bir hırs bakalım artık kısmetten ötesi yok..
spor yapacaksın lami cimi yok bu işin sen şu yaştaki metabolizmanla spor yaptığında haftada 1.5 kilodan az vermemen gerekir bu yüzden hırslanmalısın spora zaman ayırmalısın nerede oturuyorsun deniz kenarına yakınmısın çık yürü..diyordum ki profiline baktım Ankaradaymışsın-tatlicadiarzu- olsun yinede yürüyebilirsin..
bu arada mehalım ellerıne saglık sabak kıtap ozetının oldugu bolumu okudum.bu aralar sabah erkenden uyanıyorum
cedricim bu uyku düzensizliği neden oluyor ki sende... stresli olduğum zamanlar aynı olurum kafamdan atamadığım düşünceler yapar bunu sendede var galiba.. yaz istersen...
bensana diyet ürünlerden yazmıştım diğer mesajları okumamıştım sende aynı konuya değinmişsin inan bundan vazgeçersen faydasını göreceksin.. mısır şurubu ile bir yazım vardı benim biri soru sormuştu zaman bulunca bakacağım sanada veririm okuman için..

ohh aynı zevkleri paylaşıyoruz arkadaşım.. patlıcan eşler balık mabende severim balık tutmayı tabi burada hiç yapmadım zevk vermiyor boğazdaki fotolarımıza bakıyorum iç geçiriyorum bıraktığımız yaşanmamışlığımıza sadece.. kısmet işte herşey off bunları düşünce üzülüyorum...evet her pazar mangalımız vardır vazgeçilmez...

:) sevmiyorum sporu işte ne yapayım hareketlerimde hep uyduruk
yapacaksın kaydirigubbakcemile2:mymeka:

Bu arada Bennu hoşgeldin aramıza :1hug:
pericim senin spor nasıl gidiyor yapabiliyormusun yürüyüşün haricinde başka hareket.

arkadaşlar beni de aranıza alırmısınız...bende bir elli boyunda 68 kilo bir bayanım...ha bu arada ben bu kiloya 71 den düştüm nerdeyse 3 aydır kendimle mücadele ediyorum bu kadar anca verdim ...benim kendime özel bir diyetim var ...uzun süredir çocuk istiyorum...
sorun olmamasına rağmen netice alamadık kendi hastanemin beslenme uzmanı bazı tahliller den sonra verdi bu listeyi ...günlük yarım saatlik yürüyüşüm var ..bunu düzenli yapmayınca
arada da tatlı cips karınça bir haftam boşa gidiyo ...sizinle konuşmanın beni rahatlatacağını ve motive edeceğini düşündüm ...yardımlarınızı bekliyorum ..iyi akşamlar

canım üzgünüm ama grubumzda yer sıkıntısı şu an gündemde inan bekleyen arkadaşlarımız var.. ama..buraya yada diğer linkide bir incele hangisine istersen başvuru yap cevao gelecektir mutlaka.. bir sıkıntın olursa bu gruba gelip istediğini sorup paylaşabilirsin...
.http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...iflama-yarismasina-katilmak-isteyenler-5.html

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...kilo-araligindakiler-birlikte-zayifliyor.html

selammmmm. aman yarimgün gelmedim güzellerim bir saatte okudum gecmis sohbetlerinizi. allah artirsin diyecegim ama kallisime kiyamiyorum. biz yaziyoruz kallisim siliyor.
kallis canim ya gercekten cok börek cörek yapiliyor bizde ama ben yemiyorum. sofrada sicak börek ben ekmek kizartip yiyorumsenağlama ama olsun bir sekle semale gireyim sonra yerim ama ucundan accikkaydirigubbakcemile2
bennu takimimiza hos geldin canim .insallah hayirli olur.saskinim zenanim sizin hikayelerinizi okuyacagim simdi.

Bennu gördüm aşıkmışsınCADIARZUyerimseniben

evet hemde gözüm ondan başka birşey görmüyor zaten bu yüzdende zayıflamayı aklıma koydum canım ablam...tamam spor yapacağım,inş daha iyi yapacağım..ben bu hafta zaten 2 kilo verdim inşallah daha iyi kilolar vereceğim...

kalliste abla inşallah kızın istediği üniversiteye girebilir...hakkında herşeyin hayırlısı olsun onunda bende 3.yılımda girmiştim zaten çokda çalışkandım ama işte o sınav heyecanının çalışkanlıkla alakası yok okulda bi yıl hazırlık okudum ve hiç kalmadan da geçtim bu sene mezun oluyorum...inş istediği yer olur bu sene...:1hug:

zenancigim cok güzel anlatmissin birtanem emegine yüregine saglik.
saskinim hikayen insani sarsiyor canim. allah gönlünüzün muradini versin insallah.
herzaman söylüyorum.. ne kadar güzel bir gurubumuz var. ben gurur duyuyorum gurubumuzla.
ne kadar icten samimi sicacik üyelerimiz varŞeniz

merhaba mehalim seni bekledim birtanemŞeniz uykun kacmasin diye
severim ben senin canini delikafadulden

ohh bizim hatunlar hepsi aşağıda dizi dizi ama kalamayacağım ((
bir konuya bakmak için gelmiştim...hemen çıkmam gerek...

benim perimde yazmış maşallah diyeyim :)) sabah okuyacağım şeker...

hımmmmm söylemek istediğim okadar sözcük varki ama tıkanıp çok şey söyleyemiyeceğim sanırsam .şaşkınım bu hafta hani canın sıkkındıya hikayeni okuyunca kafamda bazı şeyler daha iyi oturdu ancakk yapacak tek şeyin var seçme hakkın yok biliyormusun.herşeye rağmen herkese inat varım diyeceksin.canını sıkan her olaya inat ben varım diyeceksin.biliyorum sende bunu söyleyecek güç var.Eğer ben insanları azıcık tanıdıysam hislerimde bu kadar kuvvetliyse telefonda duyduğum sesin shibi bunu yapacak güçte ve sen o sun.

birileri aşıkmıı ayyyyyy ben çok heyecanlandım aşk aşk ne güzel ne çarpıcı bir duygu bu aşk banada çok yarar 2 hafta 7 kilo veririm ben aşık olunca ayy ne yapsamki kocacığıma yeniden mi aşık olsam nee:))

ayyy canım ablam vallaha seni görünce iyi oluyorum yaa zaten bir kızın benle yaşıt sanırım ay senle ana kız olsak ne kokoş olurmuşuz yarın benimde okul var saçlarımda bugidiler ssüslenmeler falan ayyy :))

2 hafta 7 kilo veririm ben aşık olunca ayy ne yapsamki kocacığıma yeniden mi aşık olsam nee:))
:mymeka: ekil şuradan o dua için ben sırada bekliyorum :mymeka: yeniden kocama aşık olayım diye geçen yıl rezarvasyon yaptırmıştım araya kaynama :mymeka: sıranı bekle :roflol: hem ben senden daha şişkoyum:roflol:

heheheheh ay ne güldüm aksam aksam mehalim. valla iyi kokos olurduk. hangi kizimla yasitsin bakayim? kac dogumlusun

hepimiz siskoyuz bikeremkaydirigubbakcemile2 demek bizim hayatimizda ask eksikligi oldugu icin siskoyuz öylemiiii. buda baska bir bakis acisi :)

ablacım ben 78 liyim. aşk eksikliğine gelince bak okuduğum kitapla ilgili yeni bi bölüm ekledim bugun diyorki orday tatmmin çok önemli ahayatımızda ki bazı eksiklikleri iştah tatmini ile kapatmaya çalışıyomuşuz ayy ben anlatamadım en iyisi siz okuyun orayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…