Matemcim çok geçmiş olsun canım en kısa sürede sağlığına kavuşmanı diliyorum sağlık herşeyden önemli ne kadar süre ayrı kalmayı düşünüyosun acaba
matemcim geçmiş olsun canım ya.en kısa zamanda sağlığına kavuşmanı dilerim.
matemcim cok gecmis olsun insallah cabuk atlatirsin canim kendine dikkat et
matemcim geçmiş olsun canım umarım çabucak atlatırsın rahatsızlığını... bende çok yaşadım safrakesesi sancısı taşlarlada yaşıyorum benartık her türlü ameliyattan korkuyorum çünkü narkoza karşı alerjim var allah yazdıysa bozsun inşallah en son göğüs ameliyatımda zor döndüm tekrardan dünyaya.... narkozsuzlarda nedense yapılamıyor bende var yani türlü bahanelerim.. umarım sen hemen atlatırsın sorunlarını ve rahatsızlığını...
ameliyat için iki ay sonrasından bahsetmişsin neden böyle bir karar verdin bilemedim çünkü iki ayda burada daha sıkı paylaşımda bulunup kendini kontrol edip ameliyatına daha yağsız ve risksiz girebilirdim sağlık açısından daha iyi olurdu ama öyle istedin ayıralım izine fakat bir şartla.. şimdi iki ay ameliyat süresi daha sonrasıda bir ay iyileşme sireci dersin en iyi ihtimal ile üç ay sonra buradasın.. döndüğünde 5-10 kilo almış olursan alamam şimdiden söyleyeyim üzgünüm çünkü yetersiz paylaşımın ile idare etmeye çalışıyoruz darılma gücenme yok takımı ayakta tutmak için hepimiz çabalıyoruz ve sen bir çoğunu paylaşamadığın için kaçırıyorsun döndüğünde kilo almış olarak dönersen aynı süreci yaşamaya, haydi matem gayret matem demeye benim çabam ve isteğim kalmayacaktır şimdiden söyleyeyim.. Ahhh allah ne gösterir bilinmez üç aya kadar ben burada mı olurum, yaşarmıyım bilemem tabiki o zaman geldiğinde konuşuruz tekrardan....
Merhaba,
Özel mesajlarda yapılan güncellemeden dolayı bir süre kapalı kalacaktır. Çalışma tamamlandığında özel mesajlar aktif edilecektir.
bilginize
Herkese mutlu pazarlar diiyorum öncelikle...
Elimden geldiği kadar burda paylaşım yapmaya çalışıyorum fakat görüyorumki grup için yeterli değilmiş. Evet bu hafta eskiye nazaran çok fazla bişeyler yazamadım bunun sebebi hem içinde bulunduğum psikoloji hemde netle ilgili yaşdığım sorunlar. Gerçi kendimi savunma gibi bi durumum yok. Elimden geldiği kadar bu hafta paylaşımda bulunmaya çalışacağım ama yine yeterli bulunmazsa takımdan çıkarabilirsiniz. Hiç olmazsa boşuna yer kaplamamış olurum. Artık arada müsait oldukça misafir olarak gelir sizlerle görüşürüm... Takım anlayışını bozduğum içinde hepinizden ayrı ayrı özür diliyorum...
canım sen hayırlısıyla ameliyatıı bir ol idare ederiz birbirimizi...kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
kallistecim iki ay sonra demiştim ama ağrılarım dayanılmaz oldu. dün ilaçlarla ağrımı dindiremeyince uyuttular beni. yani çok şiddetli allahım kimseye çektirmesin. internette araştırdım biraz ağrısı doğum ağrısından daha ağırdır diyo yani berbat bişey.
canım benim seni pe çok sevdiğimi saydığımı bilirsin neden gelip yazışmıyorsun bizimle sositososito oğluşlardan bahset neler yapıyorlar merak ediyorum.. benim ortanca deli divane gibi ders çalışıyor tüm öğretmenlerin güvenini ve sevgisini daha ilk yılında kazandı ne gurur verici değil mi.. büyük serserimde naniknanik canını dişine takmış vaziyette kusr çalışmalarına dvam ediyor ne yemek yemeye vakit ayırabiliyorlar nede sosyal yaşamları kaldı çokta zayıfladı 5-6 kg düştü neredeyse.. ama sınav stresi şimdidedn sardı ... senin büyük nasıl okulu nasıl...:uhm:Kallisim verdiğin linki bende okudum.Hepiniz harikasınız,valla okudukça hırslandım,yeniden kendimi toparlamama sebep oldunuz.Teşekkür ederim.Ben bu ara hormon ilaçları ve kan ilaçları sayesinde 68,5 oldum.Şİmdi tekrar 66,5 a indim.Vermem gereken 5 kilom var.Hormonu bıraktım çok fazla yan etki yaptı maalesef.5 gün hastanede bile yatmama sebep oldu..:1no2:
Ohh be seninle yazışmak hoşuma gitti.Umarım kızların iyidir.Seni kocaman öpüyorum...
sanada mutlu pazarlar şekerciğim.. böyle küsmüş alınmış bir halde ortalıkta dolaşmayınız senağlamaArtık arada müsait oldukça misafir olarak gelir sizlerle görüşürüm... Takım anlayışını bozduğum içinde hepinizden ayrı ayrı özür diliyorum...
ohohohoooo emelim hani örgü ne oldu bugün örgü yapacaktın takıya geçmişsin... nasıl bir takı yapıyorsun anlat yahu yeni modelleri unuttum ben artık 2 yıldır elime almaya almaya...selamlar iyi pazarlar hepinize
ben takı yapıyorum şimdi model bakmaya gelmiştim bir de size uğrıyayım dedim
matemcim çok geçmiş olsun canım ben de 15 ay önce safra kesemi aldırdım boşuna beklemişim ameliyat için dedim sonra ağrılardan kurtulunca
inşallah sen de çarçabuk iyileşirsin bitanem anamazsın bile nasıl olup bittiğini
hadi sonra görüşürüz ben kaçıyım işim çok
canım sitede bazen özel mesaj temizliği gerekebiliyor yani özelden sürekli linkler reklamlar satışlar yapılıyor ve başa çıkılamıyor şikayet gelincede böyl toptan kaldırılıyor kaydirigubbakcemile3 gelir yakında.. bir açıklama yapılmışsa bulur haber vririm ben...Kallisim bir sorunum var anlayamadım çözemedimde gelince okuyup yardımcı olursun sanırım.aeben bana özel mesaj yollamış mesajın üstüne tıklamamla siteden mesajını var yazısı çıkması bir oldu "özel mesajlar forumda etkisiz "diye şimdi kendi sayfamda ne mesaj bölümü gözüyor ne mesaj atabiliyorum nede alabiliyorum çok şaşkınım sorun nedir acaba
bennucum lahanayı ben denedim geçen yıl bir haftada akşamları normal yemeğimi yedim böyle yaptım bir haftada 1.7 vermiştim ama sonra benim abuk metabolizma durmayı tercih etti bir daha korkup yapmadım...oley oley oleyy..
kilom şuanda 72,bu haftaya 74 le başlamıştım...boyum 1-76 iri kemikliyim bu yüzden bu halimle kendimi çok kilolu buluyorum...
üniversite son sınıftayım,bu sene mezuniyetim var ve ben artık zayıf olmak istediğim gibi giyinmek istiyorum...inşallah olabilirim...
mehalim senin şu cümlenden başka bir anlam çıkartacağım hemen yazıyorum kaydirigubbakcemile3hangi konuda yardım istersen yanındayım yanındayız:teselli:
bennucum bizlerin özel olarak uyguladığımız diyetler yok aslında biz takım olarak diyete değilde sağlıklı beslenmeye inanan kişileriz buda bizim farkımız daha önceleri bahsettiğin diyeti deneyen varmı takımda bilgim yok ancak ben denemedim.böyle diyetleri denemeden önce metabolizman hakkında fikrin olmalı ayrıca rahatsızlığın varsa deneme
Kahve suyu koymuştum kaynaya kaynaya bitecek :)) gidip kahvemi içeyim kızımda beni bekliyor o da ders çalışıyor beraber keyif yapacağız... kociş kahvaltıdan sonra tam az uyuyayım çok uykusuzum diyerek kanepeye uzandı adamı telefonla rahat bırakmadılar zaten sabahın 5 inde gitmişti işe yeni gelmişti tekrar gitmek zorunda kaldı valla söylene söylene gitti acıdım haline dinlenemedi bir te pazarı var zaten..
mehalim ya senin eşin esnaftı öyle demiştin galiba merak ettim ne yapıyor diye öel değilse tabeke :)) benimki paşabahçe şişecamda teknisyen. ben eşimle çok gurur duyarım iş konusunda işçilikten kademe kademe yükselip teknisyen oldu ufak kızımın deyimiyle teskinyen:roflol::roflol: hani bardakşarın üzerinde renkli baskılar var ya işte onları yapıyor....:1rolleyes:
gelcem yineşakkıdışakkıdı
tşk ederim canım benimde çok hayranlık duyduğum kişiler var mesela emel 100 küsür kilolardan indi kallis ha keza.anlıyorum,bende size hayranım kilo çizelgeniz gözüme okadar güzel görünüyorki,onca kiloyu nasıl vermişsiniz,iyi bir örneksiniz...yaptıklarınızdan bahsedermisiniz?
Kahve suyu koymuştum kaynaya kaynaya bitecek :)) gidip kahvemi içeyim kızımda beni bekliyor o da ders çalışıyor beraber keyif yapacağız... kociş kahvaltıdan sonra tam az uyuyayım çok uykusuzum diyerek kanepeye uzandı adamı telefonla rahat bırakmadılar zaten sabahın 5 inde gitmişti işe yeni gelmişti tekrar gitmek zorunda kaldı valla söylene söylene gitti acıdım haline dinlenemedi bir te pazarı var zaten..
mehalim ya senin eşin esnaftı öyle demiştin galiba merak ettim ne yapıyor diye öel değilse tabeke :)) benimki paşabahçe şişecamda teknisyen. ben eşimle çok gurur duyarım iş konusunda işçilikten kademe kademe yükselip teknisyen oldu ufak kızımın deyimiyle teskinyen:roflol::roflol: hani bardakşarın üzerinde renkli baskılar var ya işte onları yapıyor....:1rolleyes:
gelcem yineşakkıdışakkıdı