- 30 Aralık 2007
- 4.514
- 73
- 46
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bennucum aramıza hoşgeldin canım.güzel sözlerin için teşekkür ederim.bu takımdaki arkadaşlarımın samimiyetine güvendiğim için ara sıra dolduğum zaman yazıyorum bişeyler ve rahatlıyorum.seninle de güzel paylaşımlarımız olacaktır mutlaka canım.merhaba henüz tanışmadık ama yazdıklarınızı okudum...hiçbirşey için üzülmeyin...gerçek dostlar hep yanımızda olmalıydı,demekki onlar arkadaş ve dost değillermiş..iyiki daha çok şey paylaşmadan gerçek yüzlerini görmüş uzaklaşmışsınız...zaten çok fazla dosta arkadaşa ihtiyacımız yok az olsun öz olsun...belki sanal alemdeyiz,birbirimizi yüzyüze görmedik belki ama inanın bu sitenin bayanlarına samimiyetlerine inanıyorum ben..dost arkadaş,kardeş sırdaş bildim ben...en basidinden gerçek kilomu annem bile bilmiyor mesela..
beni tanımıyorsun ne kadar yakın görürsün bilemem ama paylaşmak istersen seni dinlerim hiç üzme tatlı canınıa.s.
ablacım sağolasın.paylaşmaya hazır olduğunuzu hissettiğimden yazıyorum zaten.hepimizin bildiği gibi hayat bazen zorluyor insanı.yükü paylaşacak en azından derdini dinleyecek birilerini arıyor insan.selam umutum.nasil istiyorsan dök icini. seni dinlemeye dertlerini paylasmaya hazirve gönüllü 11 caniz biz.
ne cekinecek birsey var ne endiselenecek. yazinida merakla bekliyecegim.
bugün yediklerim
iki bardak cay tek sekerli birbucuk dilim beyaz ekmek. iki ince dilim peynir 5 zeytin salatalik biber iki catal sucuk.
iki portakal
yarim dilim ekmek iki kuru patlican dolmasi yogurt yesil salata. bir elma
aa mehalim şaşırdım doğrusu.o kadar az mı oldu. o pohaçalar filan baya kalorilidir diye düşünmüştüm.ama sevindim ya sağolasın mehalim.üşenmeden uğraş veriyosun.Umut canım yediklerin enfazla 750 kal ediyor canım buraya tek tek yazmadım ancak istersen yazarım canım gerginlik ve sıkıntılardan bahsetmişin kendini kasacak işlerden kaçın canım dikkat et.
)
sağolasın kallistecim.okuyup yaptığınız bir kaç yorum bile teselli oluyor insana.kazık atmak ne demek canım hiçbirinizden beklemem bu hareketi.ortak sorunlarımız var ve birbirimize destek olarak aşmaya çalışıyoruz.herkes kendini düşündüğü kadar burada paylaşımda bulunduğu arkadaşlarını da düşünüyor ve iyiliğini istiyor.akşam yazdım canım görmezsin diye yine yazayım sen direk yazabilirsin burada ben bir hata yaptım çünkü o bölümde iki gün öncesine dek yetkim yoktu mesajları düzeltip düzenleyemeyeceğimi düşündüp böyle kopyaladım hata yaptım çünkü orada yetkim açılmıştı neyse geçti artık...sen yaz gönlünden geçtiği gibi canım ... sabırsızlanıyorum yeni bir şey yazılacak diye.. bir kaç kişi özelden yazmış yazacağız diyede şutarafagitti
canım birde yediklerini ister günlük ister haftalık yaz canın nasıl isterse nasıl kolayına gelirse ben toparlarım....
paylaşım içinde sen kendini nasıl rahat hisediyorsan paylaş biz hiç bir arkadaşımızın üzülmesini istemiyoruz belki bir yardımımız dokunur... ayrıca biz burdan kazıkta atamayız sana en yakın olarak ben varım aynı şehirdeyiz ama atmayı beceremem çok güzel yerim söyliyim:roflol::roflol:
süperrrrrr...okudum şimdiiii....benimde uzun bir hikayem olacak kilo vermem bittiğinde çünkü bir zamanlar bende 103 kiloydum diyetisyen yardımıyla 83 kiloya düşmüştüm okadar sağlıklı kilo verdimki bir daha 83 üstüne hiç çıkamadım...çok kilo verdim aldım,sürekli ömrüm diyet yapmakla geçti 15-16 yaşından beri diyet yapıyorm..bu kez çok kararlıyım...
sen ip atlayacağın saati söyle de bende yapyayayım Eskişehir'de deprem oldu diye akşam tvye çıkmayalım kazayla :roflol::roflol:gelelim diyete.
devam ediyorum.
ayrıca ip atlamaya da başlıcam tekrar.200-300 le başlıcam bugün.
ve hergün tartılmaktan da vazgeçiyorum.sadece cuma sabahı tartılıcam.
kallistecim kaptanım bizi sıkıştırmaya devam et lütfen.
bence çoooooooook işe yarayacak çoooooookhihoyyyt
efenim sizide 2009 yılınıngezi kolu başkanı seçmiş bulunuyorum hayırlara vesile olsun inşallah:roflol::roflol:hadi bakalım haırlısı güzel güzel oku zaten bişeyde kalmamış az kalmış.kaydirigubbakcemile2
canlarım ben birzdan çıkarım akşam artık girermiyim bilmem gezmeye gidecemde söylmesi ayıp
ayy yarında okul var..hadi öpüldünüz byy