Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

güzelim bendede kilo heryerimde allahtan. yani bir tarafimda degil buda bizim sansimiz. zayiflayin ca heryerimiz zayifliyor.
ama madem bu ara diyet modunda degilsin ne olur dikkat etde geri alma. bir kac kiloda olsa cok mutsuz ediyor. oldugun yerde kal inmesende cikma.

benim diyet çok kötü gidiyor. bu gece nöbetlerinde ne yapabilirim? çünkü yemeden duramıyorum.
umutçum ruh hallerimiz yakın galiba

matemcim sen de moral olarak iyi değilsin sanırım.
inşallah sen kısa zamanda toplarsın kendini.
nöbetlerin belirli bir düzen oluşturmana engel gibi gözükse de yediklerini atıştırdıklarını masum yiyeceklerden meyvelerden seçersen emin ol kolay olacak diyetine devam etmen.
ablacım demek vücut yapılarımız benziyor.dediğin gibi heryerimizden zayıflama gibi bir şansımız var.
kilo almamaya gayret edicem artık başarabilirsem.
kendi sağlık sorunum da var aslında.yazmıştım ya hemoroidim var ilerledi iyice.bugün gitsem kesin ameliyat derler biliyorum.haftaya dr. a gitmeye karar vermiştim oğlumun ameliyatı acilen ortaya çıktı.önce oğlum sağlığına kavuşsun da ben biraz daha sabredicem artık gözüken o.
işte beni geren en önemli sebep bu rahatsızlık aslında itiraf etmek gerekirse.

umutcum benim kilom göbek mide ve gögüslerde bir önerin olabilirmi? özellikle mide için yapabileceğim hareketler biliyormusun

onu nasıl yapıyoruz?

çok gelmiş olsun kallistecim

şaşkıncım sanda çok geçmiş olsun. herdoktora güvenmemek gerekiyor ya paraya tamah edip dururlar yada hiç birşeyi doğru düzgün bilmezler. arada iyileride var ama onları bulmakta biraz şans işi gibi birşey bu ülkede

Sağol Matemcim evet onu çok iyi anladım. Artık diyetisyen peşinde koşmuyorum. Troidlerime ağırlık verdim. Yıllardır gittiğim dr değiştirdim adam 5 dk elle muayene edip 180 ytl para alıyordu ve bu fiyat her gittiğimde zamlanıyordu.Şimdi ünlü ama medyatik olmayan bir endikroloğa gidiyorum. Sağolsun her konuda inceliyo hastalığımı.

şaşkıncım verdiğin bilgi için saol cnm.
birçok insan var troit hastası benim ablamda aynı devamlı kontrol altında ilaç alıyo ve bebeği olmyo tüp yapcaklar ondada değeri düşmesi bekleniyo yani zor bir durum ama allah dermanı olmayan dert vermesin diye şükret cnm en azından ilaçın var kullancak daha kötü bir hastalıkda olabilirdi ilaç fayda etmeyen. o yüzden şükredip. bu halini kabullen cnm. mutlaka diyetinlede ilgili bir çözüm bulursun bizde yardımcı olmaya çalışırız.

Canım bu hastalık hamilelikte de sorun yaşamamıza sebep oluyo. İlk öğrendiğimde oturup ağlamıştım. Çünkü gazetede okuduğum habere göre troid hastalarının çocuklarında zeka geriliği ya da yarım dudak olduğu yazıyordu. Çok üzülmüştüm. Çünkü anne olmayı çok istiyorum... En azından ilacı olması ve rahatlıkla alabiliyo olmamıza hep şükretmişimdir. Allah'ım dert verip derman aratmasın yeter ki.:Saruboceq:

iyi akşamlar ben de eve gitmeden bir bakayım dedim size
bugün aç gezdim öğle yemeğinden sonra iyiydim aslında ama avukat bey adana dürüm söyletti kendine saat 4te aç geldi adliyeden o saatten beri aç kıvranıyorum dayanamadım yoğurt ve yulaf ezmesi yedim az önce eve gidene kadar tutsun beni yoksa evde ne varsa yiycek gibiyim

şaşkınım ben de haşimato tiroidiyim malesef ruhsal dengesizliğe sebep oluyor bu hastalık Allah beterinden korusun kendine hakim olmaya çalış temizlik konusunda gerekirse psikiyatriste git ben de yemek yeme olarak ortaya çıkan tepki sende temizlik olarak çıkıyor demekki
yiyemediklerin tam diyetlik ama bir çaresi vardır mutlaka yiyebilidklerinden az ye sık ye ve mutlaka spor yap başka alternatifin yok
benim kardeşimin de karnı şişiyor malesef görmeden inanılacak gibi değil hakikaten hamile gibi resmen büyüyor akşama kadar sonra sabaha geçiyor
dr tam bir teşhis koyamadı o da tiroidit hastası iki defa midesinde helgo bakteri tespit edildi tedavisini olduğu halde düzelmedi
ama bugün senin mesajı okuyunca konuştuk bu konuyu çeşme suyu içmeyi bıraktıktan sonra daha az şişiyormuş hazır damacana su kullanmaya başlamışlar hem oğlu daha az enfeksiyon oluyormuş hem de kendi daha az sıkıntı çekiyormuş

ama şükret bak ben 141 kiloya çıktım tiroidit yüzünden tabi pisboğaz bir çöp kutusu olmamın da büyük etkileri olmadı değil ama olsun atla deve yemedim herhalde dimi
düzenli test yaptır hersabah kalkar kalkmaz ilacnı çok az suyla al ve yarım saat hiçbirşey yeme hergün ilacını aynı saatte almaya özen göster mutlaka faydası olacaktır canım

kallisim kolay gelsin canım ne yağ yakmışsındır kim bilir kasların güçlenmiştir ağırlık taşımaktan ama hergün çamur deryası olmaktan iyidir dimi
güle güle kullanın yeni bahçenizi
hoşçakalın kızlar ben kalkıp toparlanayım artık efecim uyuyormuş ondan geç kaldım ben de gideyim evime artık

Emelcim benim son tiroid ultrasonum da sonuç kısmında kronik troidit yazılmış. Ne olduğunu bilmiyorum nette araştırcam dr da zaten ona göre bi açıklama yapacaktır. İstanbul'a geleli 18 yıl oldu ve geldiğimden beri önceleri arıtma sonrasında ise hep hazır su içiyorum. Canım ben genellikle sinirlendiğimde ve üzüldüğümde şişiyorum. kıyafetlerime sığmıyorum resmen. Daralmaya başlıyorum. Bir de devamlı bunalımdayım. Canım hiçbirşey yapmak istemiyor,elim kolum kalkmıyor,devamlı uyumak istiyorum... Birde canım ben ilaçlarımı saat olarak düzenli kullanmıyorum,genelde susuz içiyorum. Ve genelde kısa bi süre içersinde bişeyler yiyorum üstüne... Ha bide unutmadan ben yıllardır doğum kontrol hapı kullanıyorum regl düzensizliğinden dolayı. Düzensizliğin sebebi yine tiroidler. Zaten tiroit hastası olduğumuda jinekoloğum sayesinde öğrendim.

güzelim bendede kilo heryerimde allahtan. yani bir tarafimda degil buda bizim sansimiz. zayiflayin ca heryerimiz zayifliyor.
ama madem bu ara diyet modunda degilsin ne olur dikkat etde geri alma. bir kac kiloda olsa cok mutsuz ediyor. oldugun yerde kal inmesende cikma.

Ayıp olmuyo mu Reyhancım ne demek Allahtan bir tarafımızda değil?hıı söle bakim? Benim tüm kilom göbekte nolcak şimdi? gidip atım mi kendimi köprüden hıı ? :jeyyar: atarım bak senağlama arkamdan da ölümümden reyhan sorumlu yazarım :jeyyar:

iyi akşamlar hepinize
geçmişi okumadan yazayım önce dedim.
hepiniz iyisinizdir inşallah.
ben bugün hep dr.lardaydım.oğlum haftaya cuma sünnet ve hidrosel ameliyatı olacak.kasığında bir açıklık var doğuştan bilenleriniz bilir belki.
sıkıntıları artmıştı iyice.inşallah iyi olur.şimdiden düşünmeye başladım neyse yine de Allah dermansız dert vermesin diyorum.

Canım çok geçmiş olsun... Bian önce hepsini atlatır ve iyileşir inşallah canım... :Saruboceq:

selam millet baktımda okuya okuya bitmez bu yazılanlar ben sporu yaptım yürüyüşümü yaptım ancak benimkilomda gr oynamayok inşl cumaya kadar ilerleme olur.şaşkınım bu arada bahsettiğin tüm şikayetler toir kaynaklı ayrıca üzülme öyle anne olamam yada çocuğumda bir noksanlık olur diye bak ben annede oldum aslan gibide evladım var.senin yaşadığın regl düzensizlikerlrini tüm şikayetleri yaşadım.benim hipotroid olduğum öğrenildi 3 ay içinde ameliyata alındım ben sintigrafi sonuçlarına göre soğuk nodüllerim old anlaşıldı ve doktorum hiç ilaç tedavisine başlamadan (kanser riski taşıdığı için ) ameliyata aldı.bende inandım güvendim başka dok. gitmedim troidim yarıdan fazlası alındı.kan tahlillerim hep normal çıkıyor(gerçi ameliyat olmadanda normal çıkıyodu bana troid teşhisini ulstrason) sonucunda koymuşlardı bazı insanların kan değerleri normal çıkarmış benimde öyle şimdide allaha şükür ameliyattan bu yana hiç sorunum olmadı 3 yıl geçti.kilomu kontrol edebilirsem regl dede sorun olmuyor ayrıcada polikistik overim .ooo yani anlatmakla bitmez işte.bu arada ameliyattan sonrada hiç bir ilaç tedavisi görmedim

iyi akşamlar ben de eve gitmeden bir bakayım dedim size
bugün aç gezdim öğle yemeğinden sonra iyiydim aslında ama avukat bey adana dürüm söyletti kendine saat 4te aç geldi adliyeden o saatten beri aç kıvranıyorum dayanamadım yoğurt ve yulaf ezmesi yedim az önce eve gidene kadar tutsun beni yoksa evde ne varsa yiycek gibiyim

kallisim kolay gelsin canım ne yağ yakmışsındır kim bilir kasların güçlenmiştir ağırlık taşımaktan ama hergün çamur deryası olmaktan iyidir dimi
güle güle kullanın yeni bahçenizi
hoşçakalın kızlar ben kalkıp toparlanayım artık efecim uyuyormuş ondan geç kaldım ben de gideyim evime artık
şöyle dürüm döner vs ben bunlara hiç dayanmam etcilim biraz ama bu tür işte ızgara olacak döner olacak kebap olacak amanin... görünce asla dayanamıyorum... ufaklık bu günlerde gezmek istiyor gerçi aybaşına dek adım atamayız bir yere ama çıkarsak ta karnımı iyice doyurmalıyım evdeyken sonra dayanammazlık edip sokakta n bulursam yemeyeyim.. emelim sen iyi dayanmışsın vallahi.. yahu benimde yulaf ezmem olacaktı bir yerlerde bende yesem ama yoğurtla hiç yemedim sütle yiyorum yoğurtla nasıl olur ki deneyeyim bu gün bir...
artık kalorimi yaktım naptım emelim bilmiyorum ama kollarımda derman kalmadı.. ama görmeniz lazımdı sanki iş yapmaya bayılırmışım gibi :nazar: atladım hemen ... hani faydası olacak ya eşimde şaşırdı bu hevesli atlamama... eve girer girmezde yarım kalan sporumu yaptım üç beş dakika içim rahat uyudum gece...

bu iş yoğunluğumun arasında eşimlede aramız biraz limoni. yani iyiden iyiceye canım sıkılıyor.
pek uğrayamama sebeplerimden biride bu. yarında çalışıyorum. allahım böyle çalışırken ne kafa kalıyor ne vücut ne uyku. iyice bıkmış durumdayım. ne diyeyim allah yardımcımız olsun.
off matemim ya senin şartlarını düşününce zor geliyor yaşadıkların.. sosyalitenin olmaması- yani gerçi bunu yaşıyoruz bir çoğumuz ama henüz çocuğun yokken bu tür imkanların olmalıydı ki sonra iyice bunalıma düşmeyesin... eşinin çalışma durumu nasıl.. genelde iletişim problemimizden kaynaklanıyor eşlerle sorunlarımız ama sizinkini bilemiyoruz tabiki:1no2: umarım düzeltirsiniz kısa zamanda...

iyi akşamlar hepinize
ben bugün hep dr.lardaydım.oğlum haftaya cuma sünnet ve hidrosel ameliyatı olacak.kasığında bir açıklık var doğuştan bilenleriniz bilir belki.
sıkıntıları artmıştı iyice.inşallah iyi olur.şimdiden düşünmeye başladım neyse yine de Allah dermansız dert vermesin diyorum.
oyy umutum canım o minnacık oğluş rahatsızmı olmuş canım benim kıyamam.. geçmişler olsun bitanem buradaki her teyzesi için bir öpücük kondur...inşallah en çabuk şekilde en acısız ağrısız şekilde biter sorunlarınız...
çocuklarda yolunda gitmeyen bir şeyler olunca bize sıra gelmiyor ki umutum sende bak işte aylardır çekiyorsun anlatıyorsun...ama senin sorununda çözüm ameliyat olur mu bilemedim iyice araştırman lazım galiba çünkü tekrarlıyor diyorlar ama ben yaşamadığım için bilmiyorum canım...

herşey batıyo bana. allahtan bunu hastalarıma yansıtmıyorum onlarda beni seviyorlar. nöbette onlarla şakalaşıp gülmeyide seviyorum.
birde burada kürtçe çok konuşulduğundan onlar bana kürtçe öğretmeye çalışıyor ben de onlara türkçe öğretmeye çalışıyorum.
canım ya ddim ya ciddi zor işin senin... 6,5 yıl da az bir zaman dilimi değil, dediğin gibi ya sabır bakalım.. bende ilk geldiğimde burayı hiç sevmiyordum ve istemiyordum aylarca ağladım sızladım çocuklarımda bunalıma girdiler kabul edilir bir ortam değildi bizim için ama burası çok modern bir yer cidden.. yani insanın isteyebileceği her imkana sahip, bu yüzden alışmamız zor olmadı... hastalara ynsıttığın anlayış senin için dua olarak dönüyordur emin ol... ben özellikle doğumda ki hemşilerelerime ne dualar etmiştim ama hepside cidden melek gibiydi, suratsız insan normal yaşamdada çekilmez ki bir de doğum gibiinsanın başına sayılı gelebilecek bir mıcizede hemşirenin ya da doktorunun suratsız, anlayışsız olduğunu düşünsene off tam bir bunalım... sen doğrusunu yapıyorsun şeker, er ya da geç verdiğinin karşılığı sana dönecektir buna emin ol...

kallistecim mesaj sayılarımız niye azalıyo.silinen mesajlardan dolayı mı.her baktığımda azalmış gibi geliy.gözümden kaçmadı yaniiii:))
umutum bizim diyet bölümünde ayda bir kez yapılıyor temizlik, aybaşlarından itibaren oluyor... ama püsküüt arada boş kaldıkça kırpıyordur ben ellemedim :)) ya da başka bölümlere yazdığınız mesajlar o bölümlerden silindiğinde eksiliyordur.. bir de şey var mesela bir konuya yazdın ve o konu bir sorundan ötürü silindi hoppps diye mesajlarda gidiyor tabiki... çok büyük fark mı oldu senin mesaj sayında ve ne zamandan ne zamana farkettin bu durumu bazen sitedeki sorunlardanda olabiliyor sanırım karışıklık....

benim diyet çok kötü gidiyor. bu gece nöbetlerinde ne yapabilirim? çünkü yemeden duramıyorum.
hiç gece atıştırmam olmadığı için bir çözüm öneremeyeceğim... örgü ördelikafadulden ben öyle yapıyorum :nazar: iki meyveyi bile zor yerim böyle olunca...

Günaydın hepinize.. sonunda ben de hasta oldum kızlar gibi.. faranjit ... boğazlarım çok berbat... kızların ilaçlarından alsam ne olur ki şimdi doktora gitmek çok zor geliyor ama korktum onlar öyle kötü geçiriyorlar ki alev ateş yandı hepsi öksürük off yaa...

büyük kızım normalde sabah çok erken atölyeye kursa gider çok geç saatte de eve gelir.. böyle olunca pek karşılaşamıyoruz bazen kapıdan girer odasına kapanır ödev hazırlar yatmaya bile vakti kalmadığı anlar oluyor... kaç gündür de hasta yatıyordu gözü bir şey görmedi.. dün kanepede uzanmış tv izliyor bende buradan kahvaltıya indim.. anne sen son günlerde yine kilo vermişsin dedi çok farkediliyormuş... amaninn çok sefindim...:dance: belki vermedim ama sporun faydası sanırım bu gözlem..

mehalim geldiğinde bi anlatıver teyzenin olayı nasıl karşıladığını ciddi merak ettim.. inşallah çok üzülmemiştir... off nasıl üzülmeyebilir ki benimkide aptalca bir dua oldu işte...

kadisim hoş geldin şekerciğim.. ya sana ne sorucam ama kaçırmışsam affet beni.. senin doktor tahlil için örnek almıştı hani ne oldu sonuç çıkmadımı yada çıktı söyledin de ben kaçırdım..

kızlar günaydın nasılısınıs bakalım
geçmişe az bakayım ben
canım kallisim geçmiş olsun ama ii spor olmuş sana haaa
ben akşamları düzenli yapıyorum çok şükür

ya kızlar ya benim kilom arıtyo düzenli dikkat ettigim halde ya
sabah kalktığımda elim falan uyuşuk oluyo yüzüm balon gibi şiş oluyo
hamileyken böyleydim en son
ödem mi var acabaya

ben nasıl inecem ya
regli sonrası mı daha iii gider bu şişlik regli dönemindeyken mi ya

iyi akşamlar hepinize

umutcum canım geçmiş olsun bitanem yavrucuguna sünnet olcak ama oh ne güzel
benim ki 1,5 aylıkken oldu yaa çok şekerdi ya
bezli olunca rahat geçti ama ana yüregi nasıl dayanır ya
offf
bizim babaımz daha hassas gelmem kesilene kadar dedi zorla getirdim çoçuk videoya bakacak babam nerde demicek mi korkak demicek mi dedim de öyle geldi yaaaahihoyyyt

kadisim regl dönemi başlar başlamaz ertesi gün bir çoğu gider ödemin aslında ama sende neden hala var piki anlamadım.. bitmedimi reglin hııı.. nasıl bu kadar ödem toplayabiliyorsunuz bende ayda yılda bir kez oluyor... su da içtiğini söyledin halbuki..

. ama mahremiyet bölgesi olduğundan evde oturmaktan başka yyapıcak hiçbirşey yok,böylede zaman geçmiyor.3,5 yıldır burdayım en az 6,5 yıl daha burda kalmam gerekiyor.hep ya sabır diyorum. YA SABIR
oyy canım 6.5 sene dile kolay geçer inşallah sayalı gün nasılsa
ama bak senin yaşıtın meslektaşına rakdaşyların var asnırım şehirdesinde
ben bir köydeyim yaşıtım yok
hepsi 50lil yaşlarda ve sonucta hiç bir aktiviteleri olamyan insanlar
diziler ve köyün dedikodusu dışıda
bak arakdaşların var de miii

birde 40 mesaj okumayı sormuşsun kontrol panelinden profil ayarlaır var oraya girip altlara doğru mesaj görünümü mü ne diyodu ordan 40 ı seçebilirsin canım
aklımda bu kadar kalmış kaptanım doğrumudur

ablacım diyetim iyi gitmiyor.malesef yine dağıttım.
üzerimde yoğun sıkıntı ve stres var.kafam rahat değil.sinirlerim hep gergin.
diyetten kaçmak için bahane çok.
kilo almadım ama veremiyorum da:KK43:(

ama vücut yapılarımızın farklı olması kilolarımızı da farklı gösteriyor.o ince kemikli ben iri kemikliyim.onun basenlerde acayip toplanmış kilolar benim her tarafım kalın:))
işte insandan insana değişiyor:))
umutcum
bak bende yedim yedim ama almıyorum oh dedim yedim de yedim
noldu bak arıtk alamya başladım
canım tartıda arrtmayan rakamları görüpte diyetinden çok kaçma
bak en canlı urneğiyim canım

evet kemik yapısına göre çok farklı oluyo insanlar
ben mesela zayıf görünürüm kilom dağılmıştır ayva göbeğim dışında
kemiklerim iri ama etim sıkıı benim
nasıl bir tabir neyi ifade eder bilmem ama etim sıkı iştee yahihoyyyt

kallisim örgü ör demişşş
ay bende mi başlasam ya
ama ben arıtk meyv dışı akşam bişe yemiyorum ya çok mutluyum ama kilo niyeee arıtyo yaaaa
canım yeşillik ye bol bol
birde tok tutan bişeler bulmalısın
sigaarada varıd demi sende
oda acıktırır seni sigara altlığı sürekli çünkü :1shok:

kendi sağlık sorunum da var aslında.yazmıştım ya hemoroidim var ilerledi iyice.bugün gitsem kesin ameliyat derler biliyorum.haftaya dr. a gitmeye karar vermiştim oğlumun ameliyatı acilen ortaya çıktı.önce oğlum sağlığına kavuşsun da ben biraz daha sabredicem artık gözüken o.
işte beni geren en önemli sebep bu rahatsızlık aslında itiraf etmek gerekirse.
canım bu sorununn ne zamandır var
doktor ilaç verir rahatlarsın
ameliyat en son aşama sanırım birde şimdi lazerle oluyomuş 5 dk da falan
ama bence ii ce bir kontrol en önemlisi ya
kabızlık var mı sende ilaç kullanıyomusun
bana doktorum bir ilaç verdi 2 güne bir içiyorum ama müshil etkiili sanırım ya çok zorlanıyorum sonra sürekli wcdeyim ya

umutcum benim kilom göbek mide ve gögüslerde bir önerin olabilirmi? özellikle mide için yapabileceğim hareketler biliyormusun
canım kelin ilacı olsa başına sürermiş ya benimde göbegimde ama ne mekik ne başka bişe fayda etmiyo
o değilde ben 59 kende göbeğim 85 di şimdide öyle yani kilo aldığım halde ölçü aynı buda tabi enteresan
ama ögüsler için üzülme ben 95 takıyodum şimdi 75-80 ve çok güzelleştiler ama sütyen yokken ııııııı iğrenç tabiki sarkık yani

sana önerim soğuk etkisi
duşa girince önce soğuk su tutup sonra duş alıp ardından sonra yine soğuk su
bunu her yerimize jygulayabiliriz canım
spor olarakta
ellerini yukarı kaldır kollarını gögüslerinin önünde birleştir açıp açıp kapa
tam anlatamadı ya
en iyisi sen netten araştır çok daha güzel hareketler bulacaksındır
birde mekik gisbi hareketler var bunlarda işe yaarra göbüşün için canım

Günaydın hepinize.. sonunda ben de hasta oldum kızlar gibi.. faranjit ... boğazlarım çok berbat... kızların ilaçlarından alsam ne olur ki şimdi doktora gitmek çok zor geliyor ama korktum onlar öyle kötü geçiriyorlar ki alev ateş yandı hepsi öksürük off yaa...

büyük kızım normalde sabah çok erken atölyeye kursa gider çok geç saatte de eve gelir.. böyle olunca pek karşılaşamıyoruz bazen kapıdan girer odasına kapanır ödev hazırlar yatmaya bile vakti kalmadığı anlar oluyor... kaç gündür de hasta yatıyordu gözü bir şey görmedi.. dün kanepede uzanmış tv izliyor bende buradan kahvaltıya indim.. anne sen son günlerde yine kilo vermişsin dedi çok farkediliyormuş... amaninn çok sefindim...:dance: belki vermedim ama sporun faydası sanırım bu gözlem..

ay kallisim geçmiş olsun aman dikkat et hayatım ya ii ce dinlen yorma kendini
ayy kızının seni incelmiş görmeinni tek nedeni spor canım buna emin olabilirsin
her gün evde olanların fark etmesi çok büyük bir olaydır canım delikafadulden
kadisim hoş geldin şekerciğim.. ya sana ne sorucam ama kaçırmışsam affet beni.. senin doktor tahlil için örnek almıştı hani ne oldu sonuç çıkmadımı yada çıktı söyledin de ben kaçırdım..

ayy kallisim sende çokkk dikkatlisin canım yaaa
evet bu hafta sonu eşim gidipp almıştı yazmayı unutmuşum
temiz çıkmış şükür
sorma bu tahlil sonucunu ctesi aldı pazar günü regli oldum beynim öyle düşünmüş demekki stres oratdan kalkınca ben regli oldum yaaa
:nazar:

yok canım ya pazar günü başladı
ve enteresandır ki ben 2 gündür şişiyorum ya
yeşil çaya başladım suyumu çok içerim evet
ki bu günlerde dahada arttırdım
aman bilmiyorum ama
sorma kahvaltı yapasım gelmedi benim
öğlene lapamı yapsam ya
şu lapadan nefret ediyorum ama
ne bileyim bu zor zamanlarımda mlapa geliyo hemen aklıma
en azzından motivemi düzeltiyo iden kilo lar yaaa

canlarım merhabalar... bir kaç saat öncde buradaydım tam yazıyorum msajımı kapatmak zorunda kaldım şimdide hemen gidiyorum özürler dilerim... eşim bugün erken çıkacağım demişti, işlerimi hallettim sporumu yaptım tam buraya geldim o anda geldi hemde nasıl geldi... köpeğin bahçeye çıktığında sürekli çamur olmasından şikayet edip duruyordum hem ona eziyet oluyordu hemde bana adamcağızda bahçeye bir kamyon çakıl almış amaninn bende spor olsun diye bahçeye taşımaya yardım ettim ama mahvoldum 2 ton çakılı hallettik beraber... şimdi o kızların ilaçlarını almaya gitti eczaneye bu arada üyük kızımhastalanmıştı ya ufaktan sonra bu günde ortanca hastalandı ama çok ağır geçiriyorlar sabah doktora gittiler ilaçlar yokmuş eşim alıp gelecek... bende bir kahve içimliği kaçtım neden yazmadığımı haber vereyim diye haydi öptüm hepinizi şu an zenanım burada....

kalisim falla zayıflama uğruna yapmıycağımız şey yokk helal sana ben olsam ellemezdim elleyemesdim fıtığım hemen kudururdu. kıızına geçmiş olsun evde bir kşi hasta oldumu herkese bulaşır artık cnm. dikkat edin bol meyva yiyin. inşallah kısa zamanda atlatır. kocan çok düşünceliymişş seni çamurdan kurtardı.

iyi akşamlar hepinize
ay ayy:emir_bebek: oluşunda eykek oluverrcekmişş allah askerliğinide göstersinn kıyamam minnacık şimdi ameliyatmı olcakk canımm çook geçmiş olsun umarım az hasarla atlatır çabuk iyileşir. akşam benim yiğenimde çıktı hastaneden.. allahım yardımcınız olsun
ırım bu gözlem..

ayy kalisimm hasta omuşşş canım ee evde bulaşır herkesee bol istiharat et dinlen öyle iyileşir bu hastalık.hepinize geçmiş olsun bol c vitamini alında çabuk iyileşin.

mehalim geldiğinde bi anlatıver teyzenin olayı nasıl karşıladığını ciddi merak ettim.. inşallah çok üzülmemiştir... off nasıl üzülmeyebilir ki benimkide aptalca bir dua oldu işte...

evt mehalim dün okudum sorunu ama cevaplamak fırsatım olmadı işde analar babalar büyütüyo besliyo ama kaderini yazamıyo. annem hep der ben doğurdum sizi ama kaderinizi ben yazmadım der..inşallah mutlu olurlar yuvalarında. allah mesut etsin teyzenede bundan sonra büyüklük yapmak düşer. üzülmekde yok çare.
kadisim sevindim tahlilinin temiz çıkmasına..:Saruboceq:

buarada kismeler yok burdaa ama yazim yinede okursunuz gelince..
dün ne yaramaslıklar yaptım benn:çok üzgünüm: dövün beni:eek:klava: ah edin bana..
dün hava güsel diye dolmuşla gittim işlerimi halletmeye tabi öğlene buraya yemek getiremedim. sabah dan başlim hemen ayaküstü çeyrekden az ekmek arasına peynir koydum durağa kadar yedimcokacimcoook
öğlen e kadar baya yürüdüm işlerimi halletim işe geldim kii acıkmışımdelikafadulden gözümün önünde köfteler uçuyo:eek: kendimce didimki bugünde ben kaçamak yapim kaptanımdan azar yemek nasılmış öğrenimÇok üzgünüm çoook dürüm köfte yedim:mymeka: sonaaaa akşama bebişimiz hastaneden çıktığından anemlere gittim oyyy kokladım kokladım bebişi öptümm yedim resmen ilaçlardan kilo almış diyete sokucam bebişi kaydirigubbakcemile3 neyse yemek yok tabi hastanelerde uğraşmışlar sucuklu yumurta yapmışlar yicekler bendeee :tomato: yine yarımdan az ekmeğin arasına koydum yedim:mymeka: sonaaaaa bitmedi halam aşure yapmısss 1 kase yedim bukadarr cezama razıyım çok sa yediklerim eleştirilere hazırım damak zevkime uyanları yedimm delikafadulden efet çok suçluyum bilomm senağlama

X