Oy oy canlarım liste erkenden hazırlanmış bende duramadım hemen analiz edeyim dedim.Evet külahlarımızı başımızdan çıkarıp önümüze koyma zamanı geldiii haydi çıkarın takkeleri :)))
5. Takım Gururla sunar
Her ne kadar kar yağsa da giderim mersine
mehalim ( 3.53% ):lepi:-işte buu işte buuuuuuu
emel42 ( %3.07 ) ohh beee geldiğine ve eklediğime sevindim
kalliste22 ( 1.29% )Şeniz kaptanım kraliçem senle yolculuk süper olur beee
şaşkınperi ( 1.14% ):1hug:--ayy birde bunalım takılıyodu,normal olsa tozumuzu attıracak cadııııııııı
Kar yağı yollar neyim kayar aman dikkat ,yavaş!
reyhanxx54 ( 0.26% )a.s.Hey gidi ablam ya yılların tecrübesi emin emin gideyim diyosun..
zenan25 ( 0,79)a.s.ahh be canım bebeleri helede efesi paçasını bırakmıyoki:)
cedric ( 0.28% ) a.s.ah çalış çalış ders çalış çalışşşşşş
Hayat mı yordu yarış mı yordu bir anlayım başlıcam kaldığım yerden
umuts76 ( 0.00% )
kadis ( 0.00% )
buseyrem ( 0.00%)
Karar verince haber verin itelim sizikaydirigubbakcemile yok yok çekelim
Evet geçen hafta inatla tersine gidecem diyen yoktu ancak bu hafta inatlaşanlar var
honeybaby( -1.34% )senağlama ha gayret
MATEM ( -0.66% )senağlama ah şu nöbetler
İşte kısaca böyle canlar bu hafta yeni birileri gelmedi aramıza ancak aeben bizi hiç yanlız bırakmadı fahri elemanımız oldu kendisi teşekkür ediyorum.
gülcümde en kısa sürede kaldığı yerden devam edecek umarım unuttuğum kalmamıştır
Benden kaynaklanan bir hata yüzünde3n mesajımı editliyorum arkadaşlar.Ve Emel arkadaşımızdan özür diliyorum kendisşni listeye almayı unutmuşum lütfen bağışla hemen hesabını yaptım ve seni layık olduğun yere koyacağım:))
emel42 (103.9 /100.7 / 3.2 / %3.07 ) Bu durumda canım arkadaşımıı mersine gidenlere grubuna eklemekten gurur duyuyorum .