Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

honeyde aradı şimdi
mateme bakacaktım emelim iyiki aklıma getirdin aynımı geçecektik ki hastahaneye gidecekti kızcağız

kıslar özür yazılarınızın hepsini okuyamıyorum bide kendi takımınki var daha kardaş takıma bile gidemedim .. yazdıklarınıza cevap yazmak isterim inanın gözümden kaçan varsa gerçekten kusura bakmayım ...
emelim senın adına çok sevindin inan yeniden moda girmene ve inan sende olacassın incecik niye olmaysınki ister 1 sene sürsün .. ama olcak arkadaşim ...

zenanım sitede yanisin biraz galiba resimleri merak etmişin ben teklif ettim arkadaşlık sana ...

gül canım ben yeni üyeniz degilim canım misafir üyenizim ben 6. takımdanım ... ama bi yarımda burda artık tabi sizlerde kabul ederseniz ......

pilatesimide yaptım geldim .. şimdi birazda ev toplayayım . daha okumam gereken onca sayfa var ama ....
hayırlı cumalar tekrardan ....

Kallisim kilomu 60.1 olarak almanı istiyorum sabah wc çıkmamıştım ve akşam tuzlu şeyler yemiştim su tutmuşum kilom böyle olsun ok. yanii ne oluyo kısa bir hesapla 62.3-60.1=2.2 oda yüzdesi ne oluyor
%3.53 oluyor değilmi ohh be sonunda güzel bir rakam yakaldım kızlar birinci ben olursam çiçekler eve lütfen konuşmamıda yaparkende lütfen pempe ışıklar kullanılsın kallisim yönetime söyle pembede daha güzel görünüyorum :)))) kallisim bu arada buse bu hafta izinliyim ben falan diyor benim haberim yoktu yazmış buraya daha önce artık hesabını sen alırsın onun ok:))

buse bunalımdayım izinli yazın demişti ama hiç bir mazeret sunmadan ne izniki bu yani zaten izin yok aynı geçeceğim hiç olmazsa tartılıp söyleseydi ..haftaya kilo alıp dönmez umarım... yani örnek olarak kadis var yoğunum gelemiyorum diyet yapamıyorum dedi onu bu hafta dondurdum ancak 3-4 hafta için listeden çıkartıyorum...

ye bacım ye fazlalıkları daha hızlı veririm ozaman yaşınnnn hemen eklede kendimle gurur duymaya devam edeyim bu arada akıllı buse benim nickle girmiş elinden pc yi kaptım :)) ekran onda klavye bende mousu kapışıyoruz kimin elinde kalırsa artık :))))))9)

mehalim tebrikler . canım . umarın birgün o biraysel listeye kalişim ve bende girerim ben de çok istiyorum ama .. olmuyo işte ... takrar tebrikler .. artık bu hafta nettiginide paylaşım alnında görürük ...

:içelim: :1hug: a.s. Tebrikler canım... Darısı başıma inşallaaaahhhh :Saruboceq:

kalliste bir şey soracağım, gerçi paylaşım alanında konuya çok açıklık getirildi bu hafta ama olsun hata olmasın.
Kaymaklım dönmek üzere ayrılmıştı ya 69,5 ile. 72 ile döndü. Biz şimdi 69.5 olanı kullanacağız değil mi yani gitmeden önceki kilosunu, 1.300 vermiş ama tabi almış görünecek.

mehalim tebrikler . canım . umarın birgün o biraysel listeye kalişim ve bende girerim ben de çok istiyorum ama .. olmuyo işte ... takrar tebrikler .. artık bu hafta nettiginide paylaşım alnında görürük ...

ah aebenim ahhh ben bu günleri bekliyorum inşlh derece yapımda uzun uzun anlatım şekerim

:içelim: :1hug: a.s. Tebrikler canım... Darısı başıma inşallaaaahhhh :Saruboceq:

saol tatlı cadım benim

kalliste listenizi excelde kontrol ettim hatasız.
ne güzxel kilo vermişsiniz, mehalim tebrikler uçmuşsun yine.

kalliste listenizi excelde kontrol ettim hatasız.
ne güzxel kilo vermişsiniz, mehalim tebrikler uçmuşsun yine.

saol canım benim ama ilk defa uçuyorum haftalardır 62-63 takılmıştım direnç kilomdu sanırım gr gr gidiyodu bu hafta neden böyle oldu anlatacam canım

Kallistecim bu da bizim listemiz, Kaymaklım 1.300 verdim demiş çıkmış ama geri dödüğünde 72 olduğunu söylemişti ondan hesapladım. Bir bakarsan iyi olur canım excel de yaptım ama hata olmasın.

13. takım **92.etap**

ad1 (59.0 / 59.5 / -0.5 / -0.84% )
definya (77.8 / 78.2 / -0.4 / -0.51%)
nereus (66.4 / 66.0 / 0.4 / 0.60%)
sidanur (70.5 / 68.6 / 1.9 / 2.70%)
kaymaklım (69.5 / 70.7 / -1.2 / -1.72%) (eski üye)
melis08 (63.9 / 63.5 / 0.4 / 0.62%)
sevcan_201 (paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye)
nestai (80 / 79.8 / 0.2 / 0.25%)
karamanli (78.0 / 77.3 / 0.7 / 0.90% )
dosba (72.3 / 71.8 / 0.5 / 0.70%) (yeni üye)
aspettami (62.0 / 62.0 / 0.0 / 0%) (yeni üye)

13. TAKIM TOPLAM KİLO ( 699.4 / 697.4 / 2.0 / 0.29%)

Son düzenleyen: Moderatör:

müdürüm bunalım izniniz yok muydu?yani pis bunalıma giriyom,herkes bu mazeretimi haklı buluyo.hatta insan içine çıkmamam daha hayırlıymış(insan nesli için):1shok:
kusura bakma .valla dün bile sinirlerim boşaldı,ağladım okulda.canım mehalıme sarılarak,ama haftaya bomba gibi döncem.kafamda bitirdim galiba,kendimce hikayemide yazdım,içimden geleni yazdim.geriye dönüp okumadım bile.mehalime yazdım verdim.onun klavyesi daha güçlü,sabahtan beri yeni açıldı sayfa kusura bakma.aynı geçmişsin.çok ssağol,
çok yahşi öpüyom sizi.amma kar var bu arada..uyku çöktümirmirmirmir

tamam busecim sorun yok yeterki toplayın yeterki bu işkenceyi kendinize yapmayı bitirin bekleriz biz ...

Oy oy canlarım liste erkenden hazırlanmış bende duramadım hemen analiz edeyim dedim.Evet külahlarımızı başımızdan çıkarıp önümüze koyma zamanı geldiii haydi çıkarın takkeleri :)))

5. Takım Gururla sunar

Her ne kadar kar yağsa da giderim mersine

mehalim ( 3.53% ):lepi:-işte buu işte buuuuuuu
emel42 ( %3.07 ) ohh beee geldiğine ve eklediğime sevindim
kalliste22 ( 1.29% )Şeniz kaptanım kraliçem senle yolculuk süper olur beee
şaşkınperi ( 1.14% ):1hug:--ayy birde bunalım takılıyodu,normal olsa tozumuzu attıracak cadııııııııı

Kar yağı yollar neyim kayar aman dikkat ,yavaş!

reyhanxx54 ( 0.26% )a.s.Hey gidi ablam ya yılların tecrübesi emin emin gideyim diyosun..
zenan25 ( 0,79)a.s.ahh be canım bebeleri helede efesi paçasını bırakmıyoki:)
cedric ( 0.28% ) a.s.ah çalış çalış ders çalış çalışşşşşş

Hayat mı yordu yarış mı yordu bir anlayım başlıcam kaldığım yerden

umuts76 ( 0.00% )
kadis ( 0.00% )
buseyrem ( 0.00%)
Karar verince haber verin itelim sizikaydirigubbakcemile yok yok çekelim

Evet geçen hafta inatla tersine gidecem diyen yoktu ancak bu hafta inatlaşanlar var

honeybaby( -1.34% )senağlama ha gayret
MATEM ( -0.66% )senağlama ah şu nöbetler

İşte kısaca böyle canlar bu hafta yeni birileri gelmedi aramıza ancak aeben bizi hiç yanlız bırakmadı fahri elemanımız oldu kendisi teşekkür ediyorum.
gülcümde en kısa sürede kaldığı yerden devam edecek umarım unuttuğum kalmamıştır

Benden kaynaklanan bir hata yüzünde3n mesajımı editliyorum arkadaşlar.Ve Emel arkadaşımızdan özür diliyorum kendisşni listeye almayı unutmuşum lütfen bağışla hemen hesabını yaptım ve seni layık olduğun yere koyacağım:))
emel42 (103.9 /100.7 / 3.2 / %3.07 ) Bu durumda canım arkadaşımıı mersine gidenlere grubuna eklemekten gurur duyuyorum .

Son düzenleme:
mehalim öncelikle seni çok tebrik ederim

ama beni unuttun ben de kilo verdim bissürü hem de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…