canım çok sağol.hep aklımda .azıcık neşelensem boom diye aklıma geliyo.ve herşey bitiyo.gerçekten istiyorum bu sefer.sizin desteğiniz çok önemli benim için.senin kavga edeceğin bi kocan var ben kimle edecem.mehalim deme.o nunla kavga edilmez.yani ben beceremiyomdelikafaduldenbusecim
canım
bitanem
kilo verme işi beyinde bitiyoo bunu biliyosun tek yapman gereken elini yememen bir şeye el attığında aklına kötü şeylerg etir
mesela şişman olduğunu vs vs
ben kocamın beni beğenmediğini getirirridim ve asla yiyemezdim yaa
şimdi biraz saldım epeydir sorunlarımız çözüldü benim kilo işi durdu
kocişle kavga etsem mi demiyo değilim
ama vermek isityosan ve bunun için uğraşıyosan vereceksin canım
emin ol
a.s.
kızlar yanlış anlamayınbusenin ve varsa diğer son mesajları okumadım okuyunca yazacağım zaten..
buseyram canım senı cok ıyı anlıyorum.cunku aynı seylerı cok yasadım.bol seylerın ardına sakladım bedenımı.dıkkat cekmemek ıcın konusmaya bıle utandıgım anlar oldu.lutfen bırakma kendını.yas olarakda bırbırımıze cok yakınız.ıstersen ınebılırsın kolayca.kımsenın alaylarına esprılerıne aldırma.ıcınden son gulen ben olacagım de.nasıl ogretmen ınsanlar onlar anlıyamadım.gercı tanımadıgım kısıler hakkında yorum yapmam.ama cocuklar acımasız derız hep amabuyukler dahada acımasız.ve empatı yapmakdan acızler.gucsuz dusdugun konularda en buyuk destegın yanıbasında mehalım ama yınede yuksek kıloları gormus bırı olarak destege ıhtıyac duyarsan her zaman hazırım canımyerimseniben
eşek gibim çalışıyom beeeeiyi akşamlar canlarım misafir bekliyorum buseyremde yanımda saolsun okuldan sonra beraber geldik yardım etti bana pasta börek falan ev işi işte hadi görüşürüz .
bu hafta nasıl böyle kilo gitti yarın açıklarım artıkın hadi byy
mehalim tebrik ederim 2.liğini.
ablam ben kafamda nasıl yemem gerektiğini çözdüm sonunda bu yüzden gidiyor sanırım ama yinede benim çok uzun bir sürecim oldu bir kaç hafta takılır diye düşünmüyor değilim aman neyse böyle iyi valla eskisi gibi takılmıyor en azından 100-300 de olsa veriyorum gr gr...kallisim sende harika basari gösterdin bu hafta. zaten haftalardir ugrasiyordun demistim sana birden dökülecek kilolarin pitir pitir diye.
valla süper vermiş anlatırsa ne yaptığını aktarırsın bize...6 ayda 70 kusur kılo vermıs.vay be...yenı favorım bu yarısmadelikafadulden bakıyom pur dıkkat sarkmısmı dıye.neyse ben foruma gerı doneyımısdeveremedım bu hafta ama dondurma kurbanı oldum eve dıyet dondurma gelmısdı hergun bıraz bıraz yedım ama...ama yınede spora baslamıs olmam ıyı oldu.
emelim izmiri tümden dolaştın diye alıntı yaptım bunu ama gelmişsin boşa gitmesin diye yazdım -tatlicadiarzu-ben dışarı çıkıyorum kısa bir izmir turu beni bekliyor görüşürüz
döndüğümde analiz mesajında ben de olmak istiyorum ona göre
birara 103lü bir kilo bildirmiştim ta onu arayın bulun ben karışmam ha ona görekaydirigubbakcemile
evet şeker isteyince ve çabalayınca eninde sonunda dağılıyor yağlar..kallismi bu arad 1 kilo gitmiş gözün aydın yaaaa
benden sana 56 ve 57 fazla vermeyeter o kadarideal kilom 52 çıkıyor canım
kıss yapma etme valla sesimi düzeltmeye çalışıyordum sana tavır yapmadım-tatlicadiarzu- senden sonra eşim aradı sesine noldu hastamısın didi hatta:1closedeyes: korktum beğenmeyeceksinde bir daha aramayacaksın diye:roflol::roflol:geçmişi okumaya şimdi vaktim yok kim vermiş? kim almış?kim birinci?bizim takım kaçıncı? ne kaynatmışlar bugün?okumam lazım dimi?geç saatte gece kuşu olur konarım buraya delikafaduldenhadi öptüüüüümmmŞeniz
:roflol::roflol::roflol: pazartesi açacak ağzını az sonra bende yazacağım artık hepimize sayar döker..yerimsenibenşimdi o bunu taaa pazartesi görecek ya ondan rahat rahat yazıyorum
buseye yedirme sakın haftaya sözü var dönüşü muhteşem olacak kaydirigubbakcemile5 sende koştur peşinden herkes gibikaydirigubbakcemileiyi akşamlar canlarım misafir bekliyorum buseyremde yanımda saolsun okuldan sonra beraber geldik yardım etti bana pasta börek falan ev işi işte hadi görüşürüz .
bencede kimse ona 2. olduğunu birdaha söylemesin cidden kızgın :jeyyar: ve küskün benim şekerim sen gönlümüzün 1. sisin:1rolleyes:Şenizetme çok sinirli bu konuda
Busem bizim mesajlarımızı tekrardan oku canım yazıcıdan çıkart tekrar oku lütfen..Başlıyorsun, bir zaman sonra çabucak bıkıyorsun geri dönüşsüz gitmek istiyorsun aynı iğrenç yola ve çok zor çıkıyorsun bu yoldan, emele bir bak geçen yıl muhteşem kişilik aylardır mücadele ediyor ama sonuç yok başarı yok toparlanamıyor evet bu hafta aramıza katıldı doğru ama öyle çok bataklıkta çabaladı ki çıkması öyle zor oldu ki bu kaybettiği zamana yazık, en güzel yıllarımızı yağların içinde saklanarak kaybettik, senin önünde bizlerin örnekleri var işte evir çevir bak, söyleyeceğini söyle soracağını sor, yardım istiyorsan çağır hepimiz canla başla yardım isteğini kabul ederiz inan buna...buseyremin yaşadıkları hisstttikleri
Okadar çok olayla karşılaştımki bağırdım ağladım,aynaları kırdım,Son iki haftadırhep aklımda fikrimde daha çok yer etti bu diyet olayı.Sizlerden de feyz aldığım bir gerçek."Yapacağım bu sefer "diyor içimdeki cılız kız.Şişman kızda "Benim zamanım artık doldu, beni burda bırak" diyor.
Galiba oluşuyor benim yolum... mutluluk yolum....
sagol kallisim canim boyle yanlis yerlere tiklaya tiklaya ogrencez artik bisiy soylimmi bende ilk ogrendigim zamanlarda o manyak videolar cikmisti bide hani her arastirdigimiz gorunuyo ya liste halinde bende esim gorcek diye bigun fisini cekmistim bu bilgi sayarin ama ben iste o ilk girdigim zamanlarda bu yag yakma 7 gunde 7 kilo diyetlerine falan bakiyodum sonra spor videosu yaziyo ben spor diye basiyom o manyak seyler cikiyo ama ilk gunlere bakarsak ben simdi bilgi sayar muhendisiyim canimcanım benim yaa ben seni yerim yerim öyle öperim tamammıbayılıyorum her anlattığına Şeniz şimdi şöyle açıkla bakayım başka sayfa açıldığı zaman bu kadınlar kulübü kapanıyormu yani aynı sayfadamı açılıyor yoksa yeni başka sayfamı açılıyor eğer buradayken üzerine aynı sayfada değişik yer açılıyorsa sol üstte yeşil bir yuvarlak var en üste bak ona tıklarsan bir sayfa geriye gidersin, dene ve olup olmadığını söyle...:
sende tatlisin balum benim ben teknolojiyi cok seviyomda teknoloji beni svmiyo galiba olsun azda olsun girebiliyomya sizleei tanidim ya bu bana yetercanlarım güzel arkadaşlarım ne güzel konuşmuşunuz zenanım çok tatlısın buseye çok benziyosun biliyomusun özellikle bu teknoloji ile olan ahbablığınız aynı yani:))
kiz kadis butun mudurler sinirlidir bosver be ben hic guler yuzlu bir mudur gormedimgünaydın ıkzlar
nasılsınız bakalım
ben iiiyim
ama aklım şaşkın işim o kadar çok ki
bugün işe geç kaldım
birde müdürüm daha sinirli oy oy
dışarda yağmur yağıyooo
hava kapalılıııı
reyhan abla gram gram olsada verelim hep yeterki durmasin artmasin tebrikedrim yazini ben cok beyendim sen dun beyenmedim dedin ama bence cok guzel ayyy duygulandim ya herkezinkini birer kere daha okudum cok guzel oldu bu anlatim birbirimizi daha cok sevdik ne guzelgünaydinnnnnnnnn.
aman erkenden gelmeside güzelmis takima. nasilsiniz sekerler?
kilom 77,2 malesef gram gram düsüyorum. bazen bunada sükür diyorumama gönül fazlasinida istiyor istea.s.:1hug:
alemsin ya seni cok sefiyom kiz delikallisim alemsin ya
sorma komşum sonra her yerde dedikodumu yapmış yaaa
bende dedim herkeze ben formumu koruyorum vs
delüü diyo millet bana napimmmmm
ama kızlar haftaya bomba gibi gelcemmmm
1 kilo haaa cok sasirdim ne guzel her zaman giy yuru bacim kir yine rekorlarini.neyse ındıgımde bantdan baskası soylese ınanmam ama kollarımdan sırıl sırıl sular akıyodu.kuvete zor attım kendımı.ve tartıda 1 kılo eksık gorunuyodum.ınanılmaz bısey ya evet normaldede terlıyorum sortumun arkası atletımın sırtı terlıyor ama aksam resmen havuzdan cııkmıs gıbıydım.ısde boyle paylasayım dedım sızınle.cunku butun marketlerde satılıyo sauna esofman ve 20 lıra gıbı bısey.yalnız ben bu kılo verısımın spesıfık oldugunu dusunuyorum.o yuzden eskısı gıbı alsak ıyı olacak.ben en ıyısı bı gecmısı okuyum geleyım.
hepsini misafire yedirin kendiniz yemeyin tadina bakin sadeceiyi akşamlar canlarım misafir bekliyorum buseyremde yanımda saolsun okuldan sonra beraber geldik yardım etti bana pasta börek falan ev işi işte hadi görüşürüz .
Günaydın takımcım nasılsınız.bende iyim netteyim ancak okuduğum kitabın özetini word da yazıyorum onla uğraşıyorum konuya sürekli ekleme yapıyorum takip edin bak.emelim nasılsın sende aynı kitabı okuyodun canım benim seninde eklemek istediklerin olursa sevinirim