Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

mehalim ellerine sağlık

kallisim sana da teşekkürler
oldu işte yine burdayım bir süreliğine listeye girmeden sadece takım içindeki istatistiklerde idare ederim artık şu kadis cadısı nefsine hakim olup mezun olana kadar en azından
şimdi o bunu taaa pazartesi görecek ya ondan rahat rahat yazıyorum

akşama kadar dışarılardaydım demin girdim sonra görüşürüz ben yarın da burdayım

iyi akşamlar canlarım misafir bekliyorum buseyremde yanımda saolsun okuldan sonra beraber geldik yardım etti bana pasta börek falan ev işi işte hadi görüşürüz .

bu hafta nasıl böyle kilo gitti yarın açıklarım artıkın hadi byy

canım çok sağol.hep aklımda .azıcık neşelensem boom diye aklıma geliyo.ve herşey bitiyo.gerçekten istiyorum bu sefer.sizin desteğiniz çok önemli benim için.senin kavga edeceğin bi kocan var ben kimle edecem.mehalim deme.o nunla kavga edilmez.yani ben beceremiyomdelikafadulden

kızlar yanlış anlamayınbusenin ve varsa diğer son mesajları okumadım okuyunca yazacağım zaten..

canım çok sa

eşek gibim çalışıyom beeee

mehalim tebrik ederim 2.liğini.

etme çok sinirli bu konuda

kallisim sende harika basari gösterdin bu hafta. zaten haftalardir ugrasiyordun demistim sana birden dökülecek kilolarin pitir pitir diye.
ablam ben kafamda nasıl yemem gerektiğini çözdüm sonunda bu yüzden gidiyor sanırım ama yinede benim çok uzun bir sürecim oldu bir kaç hafta takılır diye düşünmüyor değilim aman neyse böyle iyi valla eskisi gibi takılmıyor en azından 100-300 de olsa veriyorum gr gr...
valla süper vermiş anlatırsa ne yaptığını aktarırsın bize...
dondurmaya atma kabahati bak emele sor püsküüt her gün dondurma yemiyomuydu diye evet yiyordu ama çatalın ucu ile, ve her hafta düzenli verdi ... yani bak yanlış anlama ama ben birazdan bir şey yazacağım aklım orada kısa keseyim bu yüzden..

emelim izmiri tümden dolaştın diye alıntı yaptım bunu ama gelmişsin boşa gitmesin diye yazdım -tatlicadiarzu-

kallismi bu arad 1 kilo gitmiş gözün aydın yaaaa
evet şeker isteyince ve çabalayınca eninde sonunda dağılıyor yağlar..

ideal kilom 52 çıkıyor canım
benden sana 56 ve 57 fazla vermeyeter o kadar

kıss yapma etme valla sesimi düzeltmeye çalışıyordum sana tavır yapmadım-tatlicadiarzu- senden sonra eşim aradı sesine noldu hastamısın didi hatta:1closedeyes: korktum beğenmeyeceksinde bir daha aramayacaksın diye:roflol::roflol:

şimdi o bunu taaa pazartesi görecek ya ondan rahat rahat yazıyorum
:roflol::roflol::roflol: pazartesi açacak ağzını az sonra bende yazacağım artık hepimize sayar döker..yerimseniben

buseye yedirme sakın haftaya sözü var dönüşü muhteşem olacak kaydirigubbakcemile5 sende koştur peşinden herkes gibikaydirigubbakcemile

etme çok sinirli bu konuda
bencede kimse ona 2. olduğunu birdaha söylemesin cidden kızgın :jeyyar: ve küskün benim şekerim sen gönlümüzün 1. sisin:1rolleyes:Şeniz

Busem bizim mesajlarımızı tekrardan oku canım yazıcıdan çıkart tekrar oku lütfen..Başlıyorsun, bir zaman sonra çabucak bıkıyorsun geri dönüşsüz gitmek istiyorsun aynı iğrenç yola ve çok zor çıkıyorsun bu yoldan, emele bir bak geçen yıl muhteşem kişilik aylardır mücadele ediyor ama sonuç yok başarı yok toparlanamıyor evet bu hafta aramıza katıldı doğru ama öyle çok bataklıkta çabaladı ki çıkması öyle zor oldu ki bu kaybettiği zamana yazık, en güzel yıllarımızı yağların içinde saklanarak kaybettik, senin önünde bizlerin örnekleri var işte evir çevir bak, söyleyeceğini söyle soracağını sor, yardım istiyorsan çağır hepimiz canla başla yardım isteğini kabul ederiz inan buna...
diyet filan yok bunu bir kere çıkart aklından diyet yok ölçülü ye canın her istediğinde ye.. ne yapıyorsan burada paylaş ne yiyorsan yaz hatalarını bulalım yeterki aramıza dön...

sen bu yola baş koy ben sana en güzel şaldan yapacağım söz ama bu kez vücudunu saklaman için olmayacak, güzelliğini ortaya çıkartması için takacaksın inan bun.. seni aramıza bekliyoruz en kısa sürede ve benim sürem dolmak üzere söylemedi deme...

duyguların için bizimle paylaştığın için ve açıksözlülüğün için binlerce teşekküra.s.a.s.a.s.

herkesin bir hikayesi var benim olmamı benimde varsüprizzzzz
çocukluğumda ve genç kızlığımda hep çok zayıf oldum hatta annem çok çekti benim iştahsızlığımdan herkesin kilo almışsın güzelleşmişsin dediği üniversite döneminde en fazla 50 kilo olmuşumdur sürekli spor yapan bir kızdım yürüyüş yapardım aerobik kurslarına giderdim kendi kendime müzik çalar dans ederdim ne zamanki nişanlandım düğün yaklaşmaya başladı spor yapmayı bıraktım strestten kendimi yemek yemeye verdim düğünde 55 kiloydum düğünden sonra bilmediğim tanımadığım bir şehirde yaşamaya başladım ve1 tane arkadaşım yada akrabam yoktu can sıkıntısından yemek tarifleri denemeye çeşit çeşit pasta yapmaya başladım dolayısıyla kiloda almaya başladım ama komik olan kilo almakdan çok mutluydum kendimi hiç şişko görmemiştim sonra yedikçe yemeye başladım eşimle ve ailesiyle sıkıntılar arttıkça kilomda doğru orantılı arttı sonunda kıyafetlerim olmamaya başladı çevremdeki herkes çok aldın yeter dur falan diyordu ben hala farkında değildim hiç kısmadan yiyerek mutlu oluyordum birgün annemlere gittim annem dediki sen hiç tartılmıyormusun yooo dedim kızım benden fazlasın güldüm anneme ne diyorsun yaa ben senin kadar şişkomuyum annem elimden tuttu beni tartıya çıkarttı aman allahım 69 kiloyum annem çıktı tartıya 70 o anda beynimde şimşekler çaktı annemle benim boyumuz hemen hemen aynı annem kadardım sonra spor yapmaya karar verim biraz gittim ve geri bıraktım diyet yapacam dedim ertesi güne kadar bile yapamadım forumda genellikle bebekle ilgili paylaşımda bulunuyordum sonra diyet listesi ararken cuma yaarışmasını gördüm hoşuma gitti ne olur benide alın diye yalvardım canım kallistem beni kabul etti eğer sizler olmasaydınız tek başıma asla başaramazdım 8 kilo verdim buraya başladıktan sonra daha da vereceğim inşallah desteklerinizle hepinizi çok seviyorum canım takımım

honey 60.5 - 60.0 - 59.6 - 60.4
kadis 62.5 - 62.1 - 61.9
reyhan 78.5 - 78.1 - 77.7 - 77.4 - 77.2
matem 92.0 - 91.8 - 91.4 - 92.0
zenan 76.0 - 75.8 - 75.6 - 75.0
cedric 109.8 - 108.7 - 108.2 - 109.7 - 109.4
mehalim 63.6 - 63.2 - 62.3 - 60.1
şaşkınperi 71.4 - 69.9 - 69.6 - 68.8
kalliste 78.1 - 78.6 - 78.3 - 78.0 - 77.0

Arkadaşlar bu tablo bir aylık süreci gösteriyor gül ve umutu almadım çünkü hayatlarında yolunda gitmeyen olaylar var iş değişikliği ve sağlık problemi gibi.. En kısa zamanda kendilerini toplayacaklarını tahmin ediyorum...daha doğrusu umut ediyorumsengözlerimebaksanab

kırmızı ile belirttiğim rakamlar bir ayda bir kiloyu vermeyi başaramayanlar...Bu arkadaşlarımızdanda takımlarına karşı sorumluluğu bir kez daha gözden geçirmelerini rica ediyorum, takım sorumluluğundan önce kendiniz için toparlanın lütfen haftaya tekrar bu analizi ortaya koymak istiyorum itirazı olanlar söylesin... yardıma ihtiyacı olanlar yardım istesin hep berabr düşünelim ne yapabilir diye... ama artık toparlanma vakti geldide geçiyor kaçamak kaçamak neye nereye kadar göz yumacağız çok gevşedik.... her kes kendini şöyle bir gözden geçirsin sporumu yapmıyor spora başlasın vakitmi bulamıyor vakit ayırsın, çalışanların bile yürüyüşe nasıl vakit ayırdığını görmek istiyorsanız yürüyüş grubuna bir göz atmanızı tavsiye ederim...
zenanın ufak çocuğu olduğunu biliyorsunuz ve yürüyüşe nasıl zaman ayırmaya çalıştığını, karda kışta usanmadan çıktığına hep şahidiz...
kendimizi kandırmaya bir son verelim son bir ayda neye ne kadar çabaladık gözden geçirelim...
cedricim kaçamak yapmaya lütfen bir son vermeni şu günlüğü bir an önce temin etmeni her yediğini kaydetmeni ve düzenli spor yapmanı arzu ediyorum, yazın yine ağlamak istemiyorsak çaba göstermeliyiz...
matemim senden diyetine uyup uymadığı kontrol etmeni istiyorum, cidden bizimlemisin diyet yapıyormusun bilmiyoruz...
kadisim seninde gelecek hafta mezun olmanı istiyorum canım dönüp durmanın kimseye bir yararı yok, tatlı yeme diyoruz asla tatlıyı pastayı kesmiyorsun, iniyorsun ama anında boşlayıp çıkıyorsun yine eski kilona hatta daha fazlasına.. Bu kilon senin ideal kilon olduğunda ısrar ediyor bu duvarı kıramayacağını tahmin ediyorum çünkü çabalamıyorsun...biliyorum çok fazla çalışıyorsun yetişemiyorsun çocuğunda var ama ya pastalardan vazgeçeceksin yada göbeksiz olma hayalinden... bir hafta vaktin var yarım kilo versen haftaya mezunsun veremesende mezunsun ....
honeyim seninde mart sonuna dek hedefine yaklaşabildiğin kadar yaklaşman için çaba göstermeni diliyorum, haftada yarım kg olsun vermek için çaba harca ne kadar streste bunalımdada olsan çaba gösterirsen sen bunu başarabilirsin inanıyorum...
Hiç bir söylediğim söz kişisel değildir herkesin aklının başına gelmesi için bir çabadır sadece...
kaçamaksız kaçıncı haftam inanın hatırlamıyorum bile 2 hafta önce kızımın yaptığı ufacık bir elmalı turtayı sayarsak tek kaçamak ve ölçülü yiyorum ama diyette 2. yılım doluyor artık ben gayret etsemde vücudum usandı fakat pesetmek kaybetmek istemiyorum bu yüzden 2 aya yakındır asla kaçamak namına bir şey yemiyorum...ama sizin her gün kaçamak yaptım sözleriniz bana batmaya beni etkilemeye başladı, bunu bende geçen yıl yapıyordum ve emel bağırıyordu yazmayın buraya ne yediniz yazmayın diyordu kendisi öyle gayret ediyordu ki biz onu köreltiyorduk şimdi ben yalvarıyorum size kaçamak yapmayı unutun ben şimdiki çabamı gösterseydim çoktan mezun olurdum lütfen siz aynı yanılgıya düşmeyin...
Bu önümüzdeki hafta arsı her üye her gün ne yedi yazacak gelecek hafta sonu her üye için o hafta ne yediğini birleştirip toparlayacağım her gün yazamayan eline kağıt kalemi alsın toptan yazsın.... söyleyeceklerim bu kadar...

iyi akşamlar arkadaşlar
geçmişi hafta sonunda ayrıntılı bir biçimde okuyacağım.
kallisteciğimin son mesajını görünce hemen yorum yapmak istedim.öncelikle cesurca düşüncelerini yazdığın için seni tebrik ediyorum kallistecim.son zamanlarda tam olarak liderlik yapma gayretindesin takımına.yukarıda yaptığın yorumlarda da çok haklısın.ben de dahilim aslında kızılması gerekenlerin arasına.:))sen nezaket göstermişsin sağlık sorunlarım olduğunu atlamamışsın.bu düşünceli hareketinden dolayı mutlu oldum aslında ama uzun zamandır yerimde saydığım için de derin bir sızı hissediyorum.
bugün iyi değilim pek.malesef rahatsızlığım tekrar edecek gibi.bugün biraz sinyal verdi.sinirimden ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.kilo vermeye çalışmak bu şartlar altında çok yoruyor beni.ama bunlar mazeret olmamalı.bunları aşabilecek gücü bulmalıyım.aslında son iki güne kadar ben de kaçamaksız devam ediyorum ama kilom direnç gösteriyor sanırım.
herşeye rağmen pes etmek niyetinde değilim.bonlarca sebebim var zayıflamak için.gün içerisinde herbirini defalarca aklımdan geçiriyorum ki amacımı unutmayayım.tek isteğim sağlık sorunum olmaması.inşallah sabaha daha iyice uyanırım da güzelce diyetime devam edebilirim.
sen takımın kaptanı olarak üzerine düşeni yapmışsın canım
ben de takımdaki çoğu arkadaşımın çok yavaş ilerlediğini hatta yerinde saydığını düşünüyorum.haddimi aşmak istemem ama zaman kaybediyoruz arkadaşlar uyanalım lütfen.kendimi de sizlerden ayırmadan hepimizin biraz daha gayretli davranmamız gerektiğini düşünüyorum.
kandırmayın kendinizi gerçekci olun.diyetteyim diyorsak hakkını verelim.imkanı olanlar mutlaka sporunu da yapsın.
kallistecim sadece sana hak verdiğimi belirtmek adına karaladım bişeyler canım.
kulaklarımızın çekilme zamanı geçiyordu bile
sağolasın....

allaaaaaahhh kallistem çok kızmış
ayyy kallisim valla uzun zamandır böyle hissetmemiştim yaramazlık yapıp öğretmenden azar işitmiş çocuk gibi oldum söylediklerinin hepsinde haklısın canım her kelimende boynumu buktüm oturdum valla sen tam bir kaptansın teşekkür ediyorum bana inandığın için seni utandırırmıyım ben hiç kaptanım söz haftaya 1 kilo vereceğim ve şu anda hepinizin huzurunda kendime bir tarih belirliyorum bana bu tarihi ara sıra hatırlatın olurmu?
mayıs ayının ilk haftası en fazla 55 en az 52 kilo olmak istiyorum arkadaşlar kayda geçsin lütfen
eğer benim başarısızlığımdan kötü etkilenen varsa nolur hakkınızı helal edin yaaa çok utandım çok:çok üzgünüm:

selam sekerler.
evet kallisim cok hakli bu bir... birdeee hafif birduraklama yasasak yada arada simarsak isi askiya alsak valla hemen farkediyorsun ve mutlaka bizi harekete gecirecek birseyler buluyorsun.varya kallisim senin baskanliginda kilo veremeyen hicbir tarihte kilo veremez.kaydirigubbakcemile5

selam güzeller .kallisim açık yüreklilikle yazdıkların için tşk ederim.banada iki çift laf etseydin beee :))

Ben buralardaydım ama yazılanları okuyamadım konu açıyordum şimdide kızlardan birine lazım bilgisayar çıkmak zorundayım.. Huzurlu geceler dilerim hoşkalın........

sagol kallisim canim boyle yanlis yerlere tiklaya tiklaya ogrencez artik bisiy soylimmi bende ilk ogrendigim zamanlarda o manyak videolar cikmisti bide hani her arastirdigimiz gorunuyo ya liste halinde bende esim gorcek diye bigun fisini cekmistim bu bilgi sayarin ama ben iste o ilk girdigim zamanlarda bu yag yakma 7 gunde 7 kilo diyetlerine falan bakiyodum sonra spor videosu yaziyo ben spor diye basiyom o manyak seyler cikiyo ama ilk gunlere bakarsak ben simdi bilgi sayar muhendisiyim canim
birde birgun bir arkadasa msn diye mail adressimi verdim kizcaz eklemis boyle bir adres yok bende bekliyom cam i taktim simdi cikcak kizi gorcem diye butun sistemi cokerttim valaa sonra beyin tamire gitti de halloldu esim bunu kimsye anlatma diye tembih ediyo bende herkeze anlatiim napim guluyoz iste ne guzel
canlarım güzel arkadaşlarım ne güzel konuşmuşunuz zenanım çok tatlısın buseye çok benziyosun biliyomusun özellikle bu teknoloji ile olan ahbablığınız aynı yani:))
sende tatlisin balum benim ben teknolojiyi cok seviyomda teknoloji beni svmiyo galiba olsun azda olsun girebiliyomya sizleei tanidim ya bu bana yeter

kiz kadis butun mudurler sinirlidir bosver be ben hic guler yuzlu bir mudur gormedim

günaydinnnnnnnnn.
aman erkenden gelmeside güzelmis takima. nasilsiniz sekerler?
kilom 77,2 malesef gram gram düsüyorum. bazen bunada sükür diyorumama gönül fazlasinida istiyor istea.s.:1hug:
reyhan abla gram gram olsada verelim hep yeterki durmasin artmasin tebrikedrim yazini ben cok beyendim sen dun beyenmedim dedin ama bence cok guzel ayyy duygulandim ya herkezinkini birer kere daha okudum cok guzel oldu bu anlatim birbirimizi daha cok sevdik ne guzel

kallisim alemsin ya
sorma komşum sonra her yerde dedikodumu yapmış yaaa
bende dedim herkeze ben formumu koruyorum vs
delüü diyo millet bana napimmmmm

ama kızlar haftaya bomba gibi gelcemmmm
alemsin ya seni cok sefiyom kiz deli

1 kilo haaa cok sasirdim ne guzel her zaman giy yuru bacim kir yine rekorlarini

hepsini misafire yedirin kendiniz yemeyin tadina bakin sadece
kizlar uykum geldi yatacam birazda yarin cevapliyayimsaat 3 olmus burda opuyom hepinizi

kallıste canım cok cok haklısın.gerceklerle benı yuzlesdırdıgın ıcın tesekkur ederım.kendı adıma yazdıkların son derecemotıve edıcı.ya sana kızmam kırılmam mumkunmu.haklı olana ne denır sonucde.canım haklısın suc dondurmanın degıl mıktar olarak cok yedım yarımsar kılo gıbı yanıbıdaha eve sokmıycam soz kacamak adına bısey.valla dun esıme paket yolladılar.bı acdım 4 cesıt sutlu tatlıdan kocaman paket yapmıslar.bırını o yedı 3 paket duruyor .yemedım tabıkı.sabahda verıym elıne yollayım sırkete en ıyısı.evde durursa ılk zayıf anımda yerım ben onu.bıde bende gunluk var zaten.soz bundan sonra yazıcam yedıklerımınısenağlama

günaydın kızlar,
insanın küçük bir cadısı olunca hafta sonu dinlemiyor 7.30 da kalkıyor
mehalim gönlümüzün birincisi anlat da duyalım ne yaptın, paylaşım alanında da merajla bekleniyorsun ama bize özel olarak yazacağın şeyler varsa buradan da iletebilirsin, bütün takımlar öğrenmesin değil mi ama

Günaydın takımcım nasılsınız.bende iyim netteyim ancak okuduğum kitabın özetini word da yazıyorum onla uğraşıyorum konuya sürekli ekleme yapıyorum takip edin bak.emelim nasılsın sende aynı kitabı okuyodun canım benim seninde eklemek istediklerin olursa sevinirim

mehallim tebrik ediyorum şekerim..bu hafta süper gitmişsin naptın bakalım neler yedin bu hafta
bende 63,5 dan 62 ye terfi ettim bu hafta
hadi bakalım eriticez yağları azimle ve sabırla şeker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…