Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aman aman ben geldim yine yürüdüm kahvaltimi ettim. mutfagimi topliyacagim sonrada yemek yapacagim aksama b ir ugradim yine.
mehalim harikasin biliyormusun? yaptigin listeler, analizler, saka yollu kulaklarimizi cekmeler bir tarafa.
bu haftaki basarinda inanilmaz güzel. bu düsük kiloda bir haftada bukadar büyük düsüs valla sapka cikartirim arkadas:hooray:
kallisim sende harika basari gösterdin bu hafta. zaten haftalardir ugrasiyordun demistim sana birden dökülecek kilolarin pitir pitir diye. bak hicbir caba karsiliksiz kalmiyor güzelim. candan kutluyorum kilo veren herkes. veremiyenlerede ha gayret diyorum .hagayret yaz geliyor gec kalmiyalim yetiselim incecik fistiklara

mehalım canım tebrık ederım masaallah:nazar:ben bu hafta veremedım kızlar yabancı gelınde gordum sımdı kızın tekı 6 ay onceye kadar 140 kıloymus.6 ayda 70 kusur kılo vermıs.vay be...yenı favorım bu yarısmadelikafadulden bakıyom pur dıkkat sarkmısmı dıye.neyse ben foruma gerı doneyım:kahve:ısdeveremedım bu hafta ama dondurma kurbanı oldum eve dıyet dondurma gelmısdı hergun bıraz bıraz yedım ama...ama yınede spora baslamıs olmam ıyı oldu.onumuzdekı hafta bılemedın bıdahakı hafta ıyı kılo vermıs olcam.garantı.bu sauna esofmanı bıkacgun denıycem bakalım ne olcak.kallıstecıgım zaten fazla dolasmak mumkun degıl cunku bandtan ınıpde kollarımı ındırınce sular bosalmaya basladı.bıde hergun duzenlı suyumu ıcıyorum 2 2bucuk lıtre.yururkende yarım lt ıcıyorum.sımdılık yeter heralde

ben dışarı çıkıyorum kısa bir izmir turu beni bekliyor görüşürüz

döndüğümde analiz mesajında ben de olmak istiyorum ona göre
birara 103lü bir kilo bildirmiştim ta onu arayın bulun ben karışmam ha ona görekaydirigubbakcemile

ayy emelim çok özür dilerim acelemden hiç aklıma gelmedi çok utanıyorum kallisim benim mesajı gereği gibi editlermisin canım çok ama çok özür dilerim

ayy emelim çok özür dilerim acelemden hiç aklıma gelmedi çok utanıyorum kallisim benim mesajı gereği gibi editlermisin canım çok ama çok özür dilerim

hayır editlemiycem iştesositososito cezan neyse çek yasakkelime

timam timam emelim izmiri gezene kadar yaparım ben..:1hug:

buseyremin yaşadıkları hisstttikleri

Evet gelelim bana; İlk defa yazıyorum bu konuda.Ne komik.hayatımda ki e3n büyük sorunumu hiç kağıda dökmemişim,kağıttan bile utanmışım sanırım.Ama burayı bulduğumdan beri daha rahatım.Gerçek kilomu birtek mehalim ve sizler biliyorsunuz.
10 senedir bu bela başımda.10.000 kez karar verildi kalem kırıldıAma tamamlanmadı.Lise sonda sınavlara hazırlıkta ilk kez karşılaştım 75 ve 80 lerle.Takmadım.Önce ÖSS dedim kazandım.Sonra arkadaşlarla o cafe senin bu restaurant benim gezdim.Sonra 85 lerle tanıştım.4 sene fakültede de verecem zaten günümü gün edeyim dedim.Derken kimle tanıştım dersiniz.90'larla.......
Atanmam olmadan önce sıktım biraz 80 lere düştüm.Atandım.Hazır yemekler,fastfoodlar Yeni yeni sayılarla tanıştım.Hele son 1.5 senedir nelerle tanıştım nelerle.Üç basamaklı sayılar hayatıma girdi.Şimdi çıkmak istemiyor.Obezim artık.Bütün dünya karşı çıktı ama ben başardım ve obez oldum."Şimdi ne hissediyorsun "diye sorarsanız BOŞLUK ......
Herkesin gıbta ile baktığı en güzel zamanım akıp gidiyor.Tıpkı boş yere açılmış bir musluk gibi.Küresel ısınma kapıda diyorlar,ama hala benim musluk açık.Biri kapatsın diyorum,Ne olur gücüm yetmiyor. Ama kimseden ses çıkmıyor.Herkes sadece sen yapabilirsin diyor.Biliyorum ki.....
26 yaşında ihtiyar bir kızım.Okulda bir görseniz beni,acırsınız.Bir kolum hep şalımın önünde. Öğretmenler odasına girmek istemiyorum bazen.İğrenç bir espri yaparlarsa diye.Yaparlarda zaten,sektirmiyorlar.
Gözümün önünde hayatım kararıyor.Geleceğim...Sağlığım bozuluyor.Herkesin dalga geçtiği aptal biri oldum.İşin en kötüsü ne biliyor musunuz?Millet senin üstünden espiri yaparken sende ggülüyorsun hatta fırsat vermeden sen de esprir yapıyorsun.Çünkü kendinle barışık birsisin! herkes öyle sanıyor.
Okadar çok olayla karşılaştımki bağırdım ağladım,aynaları kırdım,Son iki haftadırhep aklımda fikrimde daha çok yer etti bu diyet olayı.Sizlerden de feyz aldığım bir gerçek."Yapacağım bu sefer "diyor içimdeki cılız kız.Şişman kızda "Benim zamanım artık doldu, beni burda bırak" diyor.

Galiba oluşuyor benim yolum... mutluluk yolum....

Ayy güzel kallisim kaptanım kraliçem keten helvam kuşburnum .sen kıyaman banaa değil mi yok yok kıyaman kıyamannnn :))

emelim mesaj editlenmiş ve layık olduğun yere yazılmışındır saygı hürmet ve sevgilerle:)))))9

Kallisim kilomu 60.1 olarak almanı istiyorum sabah wc çıkmamıştım ve akşam tuzlu şeyler yemiştim su tutmuşum kilom böyle olsun ok. yanii ne oluyo kısa bir hesapla 62.3-60.1=2.2 oda yüzdesi ne oluyor
%3.53 oluyor değilmi ohh be sonunda güzel bir rakam yakaldım kızlar birinci ben olursam çiçekler eve lütfen konuşmamıda yaparkende lütfen pempe ışıklar kullanılsın kallisim yönetime söyle pembede daha güzel görünüyorum :)))) kallisim bu arada buse bu hafta izinliyim ben falan diyor benim haberim yoktu yazmış buraya daha önce artık hesabını sen alırsın onun ok:))

vayyy tebriklerrrrrrr canım yaaaa

saol canım benim ama ilk defa uçuyorum haftalardır 62-63 takılmıştım direnç kilomdu sanırım gr gr gidiyodu bu hafta neden böyle oldu anlatacam canım

cabuk anlat cabukkk duyum biiiiiiii

müdürüm bunalım izniniz yok muydu?yani pis bunalıma giriyom,herkes bu mazeretimi haklı buluyo.hatta insan içine çıkmamam daha hayırlıymış(insan nesli için):1shok:
kusura bakma .valla dün bile sinirlerim boşaldı,ağladım okulda.canım mehalıme sarılarak,ama haftaya bomba gibi döncem.kafamda bitirdim galiba,kendimce hikayemide yazdım,içimden geleni yazdim.geriye dönüp okumadım bile.mehalime yazdım verdim.onun klavyesi daha güçlü,sabahtan beri yeni açıldı sayfa kusura bakma.aynı geçmişsin.çok ssağol,
çok yahşi öpüyom sizi.amma kar var bu arada..uyku çöktümirmirmirmir
canım çık bunalımdan çabukkkk

:1hug:

gülcüm gelmiş kaçırmışım ya tüh neyse iimiş

honey ey honey gelirsen gör
ne aldın kız geri kiloyu sende bendensin
oysa ne çok sevinmiştim sen 59 kiloya innice bir an kendimi gördüm bacımmm

mehalim ya süpersin sen kaçta sonlandırcan kilo işini ya
boyun kaç

benim 1.62 kızlar emelcim 62 ideal demişti ama ben 60 olunca vınlıcam burdan haberiniz olaaaaaa

kallismi bu arad 1 kilo gitmiş gözün aydın yaaaa

[
Okadar çok olayla karşılaştımki bağırdım ağladım,aynaları kırdım,Son iki haftadırhep aklımda fikrimde daha çok yer etti bu diyet olayı.Sizlerden de feyz aldığım bir gerçek."Yapacağım bu sefer "diyor içimdeki cılız kız.Şişman kızda "Benim zamanım artık doldu, beni burda bırak" diyor.

Galiba oluşuyor benim yolum... mutluluk yolum....
[/B][/COLOR]

busecim
canım
bitanem
kilo verme işi beyinde bitiyoo bunu biliyosun tek yapman gereken elini yememen bir şeye el attığında aklına kötü şeylerg etir
mesela şişman olduğunu vs vs
ben kocamın beni beğenmediğini getirirridim ve asla yiyemezdim yaa

şimdi biraz saldım epeydir sorunlarımız çözüldü benim kilo işi durdu
kocişle kavga etsem mi demiyo değilim

ama vermek isityosan ve bunun için uğraşıyosan vereceksin canım
emin ol
a.s.

Kadisim benim boyum 1.58 bu kilo görüntü olarak fena değil ancak amacım 50 ye inmek nasılsa dengelemek için bir kaç kilo oynayacak ama yılardır 60 barajını ıramadım bu sefer kendi rekorumu kırcam inşlh .

kızlar yanlış anlamayınbusenin ve varsa diğer son mesajları okumadım okuyunca yazacağım zaten..

mehalim 50 miii naptın sen ya ideal kilon kaç çıkıyo
benim 56
ama o kadar olamam yaaa

reyhan ablacıgım ellerine ve yüreğine sağlık ablacıgım.azmine ve her bebekden sonra ideal kiloya ulasma cabana hayran kaldım.turk kadınının genel problemı bence evlılıkden ve bebekden sonra kendını salmak.ne guzel ablam sen bizlere cok guzel bı orneksın.sımdi de mucadele etmene bayıldım.bırakmaz ve ıstedıgın kıloya ınersın ınsaallah ablacıgım.annemle aynı kılolardasın sanırım abla.kendısıde bu sabah dıyete baslamıs.ac oldugunu soyledı tel de.kendısı benımle bekarken sabah rejıme baslardı.oglene dogru ortadan kaybolur arardım evın ıcınde.ve genelde lokum kutusuyla yakalardım.tek zaafı lokumlardelikafadulden.kıyamam ona ben ya canım benım.:nazar:

merhaba güzellerin takımı
işten geldim daha yemek yapmadım yapmayacağımda çok yorgunum bu aralar canım çıkıyo iş yerinde yaaa bende dışardan lahmacun söyledim sositososito
bugün nete girebilme fırsatı buldum birara ama dedimki kendi kendime ''honeybaby sen en iyisi netten değilde kallistenin cebinden yap bildirimi hem o karizmatik sesi duymuş olursun:jeyyar:'' neyse aradım kallisi dedim ben kilo aldım birden sesi değişti:1shok:
soru=çokmu aldın? korkudan yok yok dedim çok almadım sonra kilomu şaşırdım ayol kaydirigubbakcemile3kem küm falan içimden de diyorum ''keşke daha küçük bir rakam söyleseydim rezil oldum yaaa'':tomato:
ama arkadaşlar falla kullandığım ilaçlardan yoksa çok yemiyom sizde biliyorsunuz amaaaa:çok üzgünüm:zaten eğer haftaya kilo alırsam bildirimi netten yapacağım:roflol::roflol:
geçmişi okumaya şimdi vaktim yok kim vermiş? kim almış?kim birinci?bizim takım kaçıncı? ne kaynatmışlar bugün?okumam lazım dimi?geç saatte gece kuşu olur konarım buraya delikafaduldenhadi öptüüüüümmmŞeniz

buseyram canım senı cok ıyı anlıyorum.cunku aynı seylerı cok yasadım.bol seylerın ardına sakladım bedenımı.dıkkat cekmemek ıcın konusmaya bıle utandıgım anlar oldu.lutfen bırakma kendını.yas olarakda bırbırımıze cok yakınız.ıstersen ınebılırsın kolayca.kımsenın alaylarına esprılerıne aldırma.ıcınden son gulen ben olacagım de.nasıl ogretmen ınsanlar onlar anlıyamadım.gercı tanımadıgım kısıler hakkında yorum yapmam.ama cocuklar acımasız derız hep amabuyukler dahada acımasız.ve empatı yapmakdan acızler.gucsuz dusdugun konularda en buyuk destegın yanıbasında mehalım ama yınede yuksek kıloları gormus bırı olarak destege ıhtıyac duyarsan her zaman hazırım canımyerimseniben

kadis süpersin canım.ne guzel bır fıkır verdın bana bende bundan sonra esımın benı begenmıyecegını dusunucem yemek ıstediğimdekaydirigubbakcemile3.takıntılıyım bu konuda zaten cok ıse yarıyacak coook.sırnaşık şey

X