- 30 Nisan 2007
- 9.109
- 59
- 55
mehalim senin pembe ışıklarını keserem haberin olsun yap bakimm yeniden :mymeka: emelimide alıpmehalim öncelikle seni çok tebrik ederim
ama beni unuttun ben de kilo verdim bissürü hem de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mehalim senin pembe ışıklarını keserem haberin olsun yap bakimm yeniden :mymeka: emelimide alıpmehalim öncelikle seni çok tebrik ederim
ama beni unuttun ben de kilo verdim bissürü hem de
ayy emelim çok özür dilerim acelemden hiç aklıma gelmedi çok utanıyorum kallisim benim mesajı gereği gibi editlermisin canım çok ama çok özür dilerim
Kallisim kilomu 60.1 olarak almanı istiyorum sabah wc çıkmamıştım ve akşam tuzlu şeyler yemiştim su tutmuşum kilom böyle olsun ok. yanii ne oluyo kısa bir hesapla 62.3-60.1=2.2 oda yüzdesi ne oluyor
%3.53 oluyor değilmi ohh be sonunda güzel bir rakam yakaldım kızlar birinci ben olursam çiçekler eve lütfen konuşmamıda yaparkende lütfen pempe ışıklar kullanılsın kallisim yönetime söyle pembede daha güzel görünüyorum :)))) kallisim bu arada buse bu hafta izinliyim ben falan diyor benim haberim yoktu yazmış buraya daha önce artık hesabını sen alırsın onun ok:))
saol canım benim ama ilk defa uçuyorum haftalardır 62-63 takılmıştım direnç kilomdu sanırım gr gr gidiyodu bu hafta neden böyle oldu anlatacam canım
canım çık bunalımdan çabukkkkmüdürüm bunalım izniniz yok muydu?yani pis bunalıma giriyom,herkes bu mazeretimi haklı buluyo.hatta insan içine çıkmamam daha hayırlıymış(insan nesli için):1shok:
kusura bakma .valla dün bile sinirlerim boşaldı,ağladım okulda.canım mehalıme sarılarak,ama haftaya bomba gibi döncem.kafamda bitirdim galiba,kendimce hikayemide yazdım,içimden geleni yazdim.geriye dönüp okumadım bile.mehalime yazdım verdim.onun klavyesi daha güçlü,sabahtan beri yeni açıldı sayfa kusura bakma.aynı geçmişsin.çok ssağol,
çok yahşi öpüyom sizi.amma kar var bu arada..uyku çöktümirmirmirmir
[
Okadar çok olayla karşılaştımki bağırdım ağladım,aynaları kırdım,Son iki haftadırhep aklımda fikrimde daha çok yer etti bu diyet olayı.Sizlerden de feyz aldığım bir gerçek."Yapacağım bu sefer "diyor içimdeki cılız kız.Şişman kızda "Benim zamanım artık doldu, beni burda bırak" diyor.
Galiba oluşuyor benim yolum... mutluluk yolum....
[/B][/COLOR]