- 13 Kasım 2007
- 4.374
- 0
- 46
gecmise gecmden bu kizin resmi nedeymis onu bakipta okuyam gecmise be merak ettim simdi nasil bakcez
amann zenancımmm :1hug: canım arkadaşım kilo vermiş kıs en son gördüğümde 73 dün 2 kg daha gitmiş. tebrik ederim. bak herşeyden az az yiyerek kilo verindeiğini öğrendin sonunda. devamını bekleriz cnm. sen niye beni sormuyon hiçsenağlama öslemedinmi.
Kadisim canım çok spor yapmıyorum sadece yürüyorum. Bide haftanın bazı günleri ( hava güzel olduğunda yani ) aletlerle az hareket yapıyorum o kadar...
Bu arada hikayelerini yazan arkadaşların ellerine sağlık... Hepsi birbirinden güzel olmuş. Hırsınıza,azminize hayran kaldım. İnşallah bende sizler gibi olurum :Saruboceq: Bende yazmak istiyorum ama ben yazma özürlüyüm. Nerden başlasam neyazsam cümle düşük mü oldu diye kendimi paralamaktan stres oluyorum... Sanki okuldayım ve kompozisyon ödevim varmış gibi hissediyorum kaydirigubbakcemile3
şaşkınım aklına geldiği gibi yaz hikayeni devrik cümleli fln okuruz biz. karşında profosörler not vermicek sana içinden geldiği gibi anlar hikayeni. ben gelince yaz da okuma imkanım olsun.şakkıdı