gecmise gecmden bu kizin resmi nedeymis onu bakipta okuyam gecmise be merak ettim simdi nasil bakcez
Kadisim canım çok spor yapmıyorum sadece yürüyorum. Bide haftanın bazı günleri ( hava güzel olduğunda yani ) aletlerle az hareket yapıyorum o kadar...
Bu arada hikayelerini yazan arkadaşların ellerine sağlık... Hepsi birbirinden güzel olmuş. Hırsınıza,azminize hayran kaldım. İnşallah bende sizler gibi olurum :Saruboceq: Bende yazmak istiyorum ama ben yazma özürlüyüm. Nerden başlasam neyazsam cümle düşük mü oldu diye kendimi paralamaktan stres oluyorum... Sanki okuldayım ve kompozisyon ödevim varmış gibi hissediyorum kaydirigubbakcemile3
guuuuul hosgeldin kiz nassin nasil gidiyo evde olmak sikicimi cok sevindim kiz
bana bak kac kilo verdin bu hafta
gülüm gelmiş hoşgelmiş.. çok şyler kaçırıyorsun söyleyeyim işte özetide geçtim düşün dur şimdi:roflol:
pericim kilonu yazarsan sevinirim şeker tabloya eklyeceğim
azcık aklım var onuda kaybetcem sizi düşünürken kalisimyaff -tatlicadiarzu- işbaşı yapıncada belli deil siteye girip giremyceğim büro yerleştirmekle uğraşcaz 2 hafta nasııl sabrederim yaf...hadi kaptanım bak arada hatrınızı soruyom torpil geçiver banaŞeniz özelime özetleyiver. okurum fırsat bulunca.
kallisim foto icin asada aciklamissin beni dusunerek sagol canim ggormemisim*gulum seni ozlememmi dun guul guul diye sayikladim gunduzleri takimda kimse olmuyo kiz sen tutyodun burayi cok ozledik insallh reglinden sonra bol kilo vermis olarak gelirsin canim
şaşkınım kilosunu bildirmişti mesajında kallisim kaçırmışsın sen orayı
68,8 miş kilosu
evet ben bu mesajı cidden görmedim çünkü emele cevap yzıyordum sanırım.. özürlerden bir demet dahaa.s.Günaydın arkadaşlar a.s.
yine gramda olsa bu haftada kilo vermişim68.800 çıktım tartıda. Sanırım Reyhan ablamın dediği gibi olacak ben ancak mart ayında 65'i görücem fisfisfis
Sauna eşofmanını bende kullandım 2 hafta ama bu hafta ara verdim. Çünkü ben hiç su içmiyorum. Bu hafta metabolizma hızlandırıcı karışımı kullanmaya başladım. Bugünden itibaren su içmeye gayret edicem bakalım ne kadar etkili olacak kilo vermemde...
kızlr biri bana düşündüğüm şeyin gerçek olmadığını söylesin şaşkınperi kilosunu bildirmeden gittimi şimdi yani:1shok: çok ama çok şaşırdım asıl şaşkın şimdi ben oldum...