Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

gecmise gecmden bu kizin resmi nedeymis onu bakipta okuyam gecmise be merak ettim simdi nasil bakcez

amann zenancımmm :1hug: canım arkadaşım kilo vermiş kıs en son gördüğümde 73 dün 2 kg daha gitmiş. tebrik ederim. bak herşeyden az az yiyerek kilo verindeiğini öğrendin sonunda. devamını bekleriz cnm. sen niye beni sormuyon hiçsenağlama öslemedinmi.

şaşkınım aklına geldiği gibi yaz hikayeni devrik cümleli fln okuruz biz. karşında profosörler not vermicek sana içinden geldiği gibi anlar hikayeni. ben gelince yaz da okuma imkanım olsun.şakkıdı

gülüm gelmiş hoşgelmiş.. çok şyler kaçırıyorsun söyleyeyim işte özetide geçtim düşün dur şimdi:roflol:

pericim kilonu yazarsan sevinirim şeker tabloya eklyeceğim

guuuuul hosgeldin kiz nassin nasil gidiyo evde olmak sikicimi cok sevindim kiz
bana bak kac kilo verdin bu hafta

güselimm iyim sen nasılsın evde olmak güzelyaa bol bol ev işi yapıyom geziyom hiç yerimde durmuyom. sanki beni yıllardır bağlamışlarda ipimi kopardım kaçıyom kaydirigubbakcemile eşim elekçi karısı gibi geziyon diyo.
cnm demin yazdımya yaklaşık 2 ay olcak regli olamadım onun şişkinliği ile 1 kilo fazla gösteriyom. diyetime inanım sadığım bozmuyom.. almamışımdır kilo ama içim dolufisfisfis

gülüm gelmiş hoşgelmiş.. çok şyler kaçırıyorsun söyleyeyim işte özetide geçtim düşün dur şimdi:roflol:

pericim kilonu yazarsan sevinirim şeker tabloya eklyeceğim

azcık aklım var onuda kaybetcem sizi düşünürken kalisimyaff -tatlicadiarzu- işbaşı yapıncada belli deil siteye girip giremyceğim büro yerleştirmekle uğraşcaz 2 hafta nasııl sabrederim yaf...hadi kaptanım bak arada hatrınızı soruyom torpil geçiver banaŞeniz özelime özetleyiver. okurum fırsat bulunca.

tamam canım tamam atarım önemli sayacaklarımızı üzülme

gülüm hoşgeldin
benim de kontörüm yok be güzelim ondan arayamıyorum sabit bir numara verirsen ararım seni
bizim evde de senin konun çok geçiyor hatta bu sabah kırmızı senin arabana benzer bişey geçti yanımdan eğilip baktım acaba sen misin diye değilmiş ben ne biliyim senin oralarda olduğunu tabi
bir de migrosun yanından geçerken hep içeriye bakıyorum kocanı görüp sorarım seni diye ama o da görünmüyordu orda

tatil ha maşallah diyim bol bol gez oraları gelirken kendine güllü bişeyler almayı unutma ben bayılırım oranın gül ürünlerine özellikle kremlerine
ama böyle dedim diye bana krem almaya kalkma sakın
sen kendine getir

ben de kilo vermeye başladım kafamdaki yemek fikrinden kurtuldum sonunda ne yesem ne yesem diye düşünüp durmuyorum artık sabah kahvaltı yapıyorum evde çok kısmadan özgür bir kahvaltı
arada 1 elma yiyorum bir de kahve içiyorum
öğlen herzamanki gibi tavuk ızgara var akşam üstü yine meyve ve eve giidnce akşam yemeği bir düzen oldu zaten ayın 26sında diyetisyen randevum var o zamana kadar dikkatli gidicem yani

kallisim aabenin resmlerine bakmışsınız ya onu merak etmiştim onlara baktım ben de
maşallah aabencim harika olmuşsun ne zaman olcam ben de öyle ince ince yaaa en az 1 yılımı alcak o hale gelmek ama olsun ne acelem var nereye yetişiyorum ki dimi

reyhan ablam okudum yazdıklarını gönlüne sağlık başaracaksın sen bu işi ben sana çok güveniyorum bu konuda

cerdicim benim hangi yazdığımdan etkilendin bilmiyorum ama kırılma demişsin kırılcak ne var ki olan bunlar işte
şişkoydum şişko biriyle evlendim daha çok şişko olduk şimdi ayrılıyoruz herkes kendi yoluna
yaşadıklarımızı anlatıcaz ki birileri tecrübelerimizden faydalansın
neymiş tecrübe hayatta yediğimiz kazıkların bileşkesiymiş
ben kazık yedim siz yemeyin diye anlatıyorum işte

kallisim foto icin asada aciklamissin beni dusunerek sagol canim ggormemisim*gulum seni ozlememmi dun guul guul diye sayikladim gunduzleri takimda kimse olmuyo kiz sen tutyodun burayi cok ozledik insallh reglinden sonra bol kilo vermis olarak gelirsin canim

saol kalisimm merakla bekliyom zevkle okuycam yazdıklarını cnm.
emelcim kocamda yanımda şimdi selamı varr. gelince ayıklşacakmışız bitlerimizi . zaten aklımdaydı sana gül kremi almak sen söylemeden düşünüyodum cnm..
kıslar ben çıkıyorum eşim başımda bekliyo sıkıldı o. kendinize çoooook iyi bakın hepinizi çok seviyorumŞeniz kendinize iyi bakın.öptüm hepinizi ayrılmak zor ama kocişim hadi diyip duruyo.

ayy canım zenanım şaka yaptım cnm geçmişi okuyamamıştım biliyorum özlemişinizdir hepiniz beni. sonuçta hepimiz kardeşiz.
kendine iyi bak cnm bye

ne yapayımzenanım ya bende ilk zamanlar çok zorluk çekiyordum takımımı bile bulamıyordum bu forum çok büyük çünkü-tatlicadiarzu-

kızlr biri bana düşündüğüm şeyin gerçek olmadığını söylesin şaşkınperi kilosunu bildirmeden gittimi şimdi yani:1shok: çok ama çok şaşırdım asıl şaşkın şimdi ben oldum...

kizlar ne guzel boyle kalabalik benim cok hosuma gidiyo fakat efecik rahat vermiyo yaramaz cikmak istemiyom fakat cikmak zorundayim tam okumayi bitiremedim daha bakalim yine ugrarim oglende oluyo biraz hazirlik yapam cooook opuyom herkezi

şaşkınım kilosunu bildirmişti mesajında kallisim kaçırmışsın sen orayı
68,8 miş kilosu

canim benim gülümde gelmis hosgelmis ya aman tatilin tadini cikar gülüm. güzel günler öyle cabuk geciyorki..
emelim birtanem seni gördügümede sevindim . seni kendini toplamis ve kararli görünce öyle mutlu oluyorumki canim benim
kizlar ben kahvalti edip yürüyecegim . gelirim yine

evet ben bu mesajı cidden görmedim çünkü emele cevap yzıyordum sanırım.. özürlerden bir demet dahaa.s.

5.Takım **92.etap**

umuts76 ( 78.0 / 78.0 / 0.0 / 0.00% )
honeybaby( 59.6 / 60.4 / -0.8 / -1.34% )
kadis ( 61.9 / 61.9 / 0.0 / 0.00% )
reyhanxx54 ( 77,4 / 77.2 / 0.2 / 0.26% )
MATEM ( 91.4 / 92.0 / -0.6 / -0.66% )
zenan25 ( 75.6 / 75.0 / 0.6 / )
GÜL78 ( 105.5 ) geri dönmek üzere ayrıldı(iş değişikliğinedeniyle paylaşım yapılamıyor)
cedric ( 109.7 / 109.4 / 0.3 / 0.28% )
mehalim ( 62.3 / 60.1 / 2.2 / 3.53% )
şaşkınperi ( 69.6 / 68.8 / 0.8 7 1.14% )
buseyrem ( 103.3 / 103.3 / 0.0 / 0.00%)
kalliste22 ( 78.0 / 77.0 / 1.0 / 1.29% )

5.TAKIM TOPLAM KİLO ( 866.8 / 863.1 / 3.7 / 0.42% )

Son düzenleme:

Öyle şey yaparmıyım Kalisim aşkolsun :dilcikar: Öyle bişey olmuş olsa bile emin ol elimde olmayan sebeplerden olmuştur. Zaten öyle bi durumda sana yada Mehalim'e msj atarım canım sen merak etme. Evet bu hafta fazla uğrayamadım ama kilo bildirimini bi şekilde mutlaka yaparım canım. Emelciğim sağolsun Allah'tan uyarmış yoksa hakkımda yanlış düşünecektin klava: Bide bu yüzde hesaplama falan yapıyosunuz ben sadece kilomu bildiriyorum eğer yapabileceğim başka bişey varsa anlatın banada olur mu? Vurdumduymaz bi üye izlenimi vermek istemem.... :1hug: Öpüyorum seni Kalisim a.s.

yok tatlişkom ilk haftadan sorumluluğunu biliyorum gelemem diye tedbrini almıştın ama emel uyarmasaydı cidden düşünebilirdim unutup gittiğini... kilo bildiriminde yapmanız gereken başka bir şey yok yazmanız yeterli zaten son olarak kontrole giriyor hepsi canım sağol...beklediğimiz sadece paylaşım..

matem de dünden bildirmişti sanki kilosunu yanılmıyorsam kallisim geçmişi bir tarasan sana zahmet ben 92 diye hatırlıyorum yanlış olmasın sen yine de bak canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…