canlarım nasılsınız ben çok iyiyim. ıspartadayım. çarşamba akşam 7 de burdydım. dünde kocam hasretime dayanamadı izin aldı oda dün akşam geldi. geziyoruz bol bol çok aşırı soğuk burası. dün az kar yağdı ama tutmadı. ,
şimdi kocişimde yan masada birlikde cafedeyiz.
yaa geçmişi okuyayım dedim çok yazmışsınız zaman yetmicek. sonra bana kısaca özetlersiniz.
pazar günü dönücez izmire. kaynanam nasıl özlemiş sevindi gelmemize sarılıp duruyo banaŞeniz
sizler neler yapıyonuz umarım hepinizin keyfi yerindedir. sağlığınız yerindedir. ,
ben hala regli olamadım doktor gittim ilaç verdi hiç tahlil fln yapmadan alamadım daha ptesi alıp kullancam adet söktürücüymüş. çok fena şişkinlik var üzerimde.ama adet olmadığımdan tartıda oynama olmuyor. hatta kilo almış gibi görünüyom herhalde reglinin kötü etkisi.
diyete mümkün olduğunca sadık kalıyorum çok sevdiğim ekmek var burd ama ölçüm dıişında yemiyorum. hatta dün kaynanam pekmez yedirmeye kalktı arkadaşlara kilo almıycam diye söz verdim dedim yemedim.hareket çok ediyorum spor tarzında deilde sürekli işleniyom areada çarşıyı yürüyom fln.benden bu kadar kıslar.
honeybaby canım en çok senin kilonu merak ediyorum yaaaa
MATEM canım sen nasılsın
zenancım nasıısnnnnn
GÜL78 seni çok özledik bacım yaaaaa
cedric inan senin kilonuda merak ediyorum gecen hafta aldıklarının çoğu gitmiştir inşallah canım
şaşkınperi şaşkınınm mezun oldun diye iice dağıttın galibaaa hımmmm
yada spordan gelemiyosun canım yaaaa
buseyrem biraz daha iisindir inşallah en son sıkıntılıydın galiba
arkadaşlar ıksa kısa halinizi hatırnızı sorayım dedimmmm
ben kaçtım görüşürüz kızlarrrr
kadisimmm canım benim siteye girince ilk okuduğum kişi sendin baktım özlemini yazmışsın canım bende sizleri çok özledim geçmişi okuyamadım sanırım sadece sen varsın hatırlayan benilaelaelaelaelae şaka okuyunya görürüm bakalımkimler özlemiş beni.,
şaşkın mezunmu oldu yaff ne çabuk çok şey kaşırdım dezenize.
kıslar pilates saatiii..............................
ohh negüsel birileri spora sattini hatırlatıp sıkı yönetimmi başladı takımımızda. aferim cnm dağıtmıştık toplanmamıza yardımcı olcan. bu arada yenimi katıldın takımımıza hayırlı olsun.
emelcimm aramıyon beni :çok üzgünüm: konturum yok arayamıyom seni şen niye aramıyon beni. sevindim kilo vermene canım devam et burda bol bol kulaklarını çınlatıyom senin örgülerinle met ediyom seni ha bide yemeklerinizlecokacimcoook
neyse kıslar azdaha burdayım biraz okuyayım neler kaynattınız.:a015: