Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kallisim kilomu 60.1 olarak almanı istiyorum sabah wc çıkmamıştım ve akşam tuzlu şeyler yemiştim su tutmuşum kilom böyle olsun ok. yanii ne oluyo kısa bir hesapla 62.3-60.1=2.2 oda yüzdesi ne oluyor
%3.53 oluyor değilmi ohh be sonunda güzel bir rakam yakaldım kızlar birinci ben olursam çiçekler eve lütfen konuşmamıda yaparkende lütfen pempe ışıklar kullanılsın kallisim yönetime söyle pembede daha güzel görünüyorum :)))) kallisim bu arada buse bu hafta izinliyim ben falan diyor benim haberim yoktu yazmış buraya daha önce artık hesabını sen alırsın onun ok:))
mehalim tebrikler . canım . umarın birgün o biraysel listeye kalişim ve bende girerim ben de çok istiyorum ama .. olmuyo işte ... takrar tebrikler .. artık bu hafta nettiginide paylaşım alnında görürük ...
:içelim: :1hug: a.s. Tebrikler canım... Darısı başıma inşallaaaahhhh :Saruboceq:
kalliste listenizi excelde kontrol ettim hatasız.
ne güzxel kilo vermişsiniz, mehalim tebrikler uçmuşsun yine.
buse bunalımdayım izinli yazın demişti ama hiç bir mazeret sunmadan ne izniki bu yani zaten izin yok aynı geçeceğim hiç olmazsa tartılıp söyleseydi ..haftaya kilo alıp dönmez umarım... yani örnek olarak kadis var yoğunum gelemiyorum diyet yapamıyorum dedi onu bu hafta dondurdum ancak 3-4 hafta için listeden çıkartıyorum...