ablam bunu bende çözemedim ama yürekten hepimizin böyle düşündüğünü biliyorum -tatlicadiarzu-kallisim okuyup kendimi buluyorum yazilarda.öyle yürekten kopmus öyle tatli bir dille yazilmiski benimde burnum sizliyor okurken. ya ben sizi niye bukadar cok sevdim??
canım benim yaa ben seni yerim yerim öyle öperim tamammıo sayfadan cikmak istiyom cikamiyom nereye basacam o zaman hadi sen soyle ben naptim bilgisayari temelli kapadim yeniden actim
nereye bassam kellige son cikiyo bunu yasarken cok sinir oluyo ama anlatirken komik oluyo buna benzer oyle cok sey yasadimki daha cooook soru sorarim sizede yapamam yine yarin kilo bildirimi varya bu sefer ekliycem kilomu diyom olmuyo yaa iste birgun sizin msn duzelsinde neler anlatirim bensana bir iki ay daha burda kalirsam bir filmlik malzeme cikar diyebilirim isteyerek olmuyo bunlar hep sakarlik iste napim:çok üzgünüm:
canım neden böyle oldu nolur toparlan yapma böyle nereye kadar gidecek umutum ya:1hug:iyi akşamlar hepinize
kallistecim yarın için kilomu aynı göstermen gerekecek.bu hafta bi hareket yok bende.
az önce de bisürü şey yiyerek sinirimi çıkardım.:))
öpüyorum hepinizi.
kallisim ya sendeki kis modasi sayfanda ilk sayfadaki en yukardan 3. model ile son sayfadaki 24 numarali mesajdaki 8 dügmeli mavi kisa ceketi yapmak istiyorum kizlara. hangisini yapayim karar veremedim. kac numara sisle örülür ikiside bir fikrin varmi?
ben çıkıyorum kallisim okulda antika b tartı var onlada tarılacam:)))
iyi akşamlar hepinize
kallistecim yarın için kilomu aynı göstermen gerekecek.bu hafta bi hareket yok bende.
az önce de bisürü şey yiyerek sinirimi çıkardım.:))
öpüyorum hepinizi.
:)) günaydın kallisim süprikkkk yaptım..
ya acayip canım sıkıldı be kallisim dün sabah tartıldım 60.1 çıkmıştı dün akşam 61.0 çıkmıştı ehh yediklerim içtiklerimden dolayı dedim şimdi tartıldım 62.0 çıkıyor ayy delirecem yaaa.sabahın köründe bende fazla çıkıyorum ya okulda tartı yokki orda tartılsam .
hadi sen istediğin rakamı al kallisim ya :))
ayyy tartıyı okula götürmek inanmıyorum yaaaagünaydın mehalim ayy yaa üzüldüm şimdi bak aslında öğlen imkanın olsaydı keşke öğlen iyi çıkardın bence.. okula götürsen tartıyı:roflol::roflol:
ben çıkıyorum kallisim okulda antika b tartı var onlada tarılacam:)))
Reyhan ablam yaa ben şimdi sana ne diyeyim, diyemiyorum çünkü sulugözlü kallis ağlıyor yine, neden böyle oldum herkesin hikayesini okuduğumda tüm tüylerim diken diken ve gözlerim şıpır şıpırsengözlerimebaksanab gözlük takayımda görünmesin bari delikafadulden
Çok güzel ifade etmişsin ablacım içimden şöyle bir öpmek geldi şimdi sarılıp mis kokunu duyarak Şeniz ohhhhh...
:
Kadisim nasılız ama :roflol:ayyy tartıyı okula götürmek inanmıyorum yaaaa
ayy okulda tartı varmışşşş inanmıyorum yaaa
mehalim soyunmayı unutma canım kıyafetlerle fazla çıkarsın haaa
ilginç fikirler bizd yaniiiii