Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben hemen bi koşu bakıp geldim şimdi reyhan ablam ve zenan bulamaz belki diye tahmin edip hemen açıklayayım aebenin adına tıklayın sonra profil göster var oraya girince sağdan aşağı doru albüm var albümede tıklayınca aebenin fotoları çıkıyor bulamayan söylesin tekrar tarif edeyim...GÜNAYDIN . CUMANIZ HAYIRLI OLSUN ......a.s.
Kadis canım ve diger kıslar resimleri yükledim canlar ama benden çok yemek resmi görürseniz . şaşmayın ....kaydirigubbakcemile3
kalişim soggol tatlım paylaşım alanına eklediklerim için .....Şeniz
ayyy reyhan ablacım ne keyif ne keyifgökcenim bak costurdun beni. kahvemi icip ayilayim. bugün özellikle cok yürüyüp hareket edecegim.
bir kilomu terlemissin canim aman dikkat et kallisin dedigi gibi yaninda su götür yürürken aman.ama harika degilmi 77 kiloyla yürüyüse gidiyorsun 76 kilo ile dönüyorsun. ay heyecan yaptim delikafadulden
kizlar ben bir kahve iceyim. pijamayla oturuyorum üsüdüm..
kahveyi yatakta icerimde. keyfimede cok düskünüm haşakkıdı
kadisim kadisim. ben seni inan cok özledim ya ne kadar uzun zaman böyle karsilasamadik biliyormusun?
evde olmanin faydalari dermisimdelikafadulden
GÜNAYDIN . CUMANIZ HAYIRLI OLSUN ......a.s.
Kadis canım ve diger kıslar resimleri yükledim canlar ama benden çok yemek resmi görürseniz . şaşmayın ....kaydirigubbakcemile3
kalişim soggol tatlım paylaşım alanına eklediklerim için .....Şeniz
saggol kalişim kıslar yanlız arkadaşım olmayan göremez . görmek isteyen teklif etsin arkadaş canlısıyımdır ......kaydirigubbakcemile3
kızllaaaar sonunda 100.7 oldum listeye girme zamanım gelene kadar ayrıldığım kiloya geri dönücem inşallah
geçmişi kontrol etmem lazım
siz ben yokken bişeyler ypmışsınız meraktan çatlarım şimdi
abencim çok şekersin canım yaaaa
emelcim kiloların gidiyo sevindim canım ya
şaşkınım çok spor yapma canım ben demiştim yaaaaaa
kadisimmm canım benim siteye girince ilk okuduğum kişi sendin baktım özlemini yazmışsın canım bende sizleri çok özledim geçmişi okuyamadım sanırım sadece sen varsın hatırlayan benilaelaelaelaelae şaka okuyunya görürüm bakalımkimler özlemiş beni.,honeybaby canım en çok senin kilonu merak ediyorum yaaaa
MATEM canım sen nasılsın
zenancım nasıısnnnnn
GÜL78 seni çok özledik bacım yaaaaa
cedric inan senin kilonuda merak ediyorum gecen hafta aldıklarının çoğu gitmiştir inşallah canım
şaşkınperi şaşkınınm mezun oldun diye iice dağıttın galibaaa hımmmm
yada spordan gelemiyosun canım yaaaa
buseyrem biraz daha iisindir inşallah en son sıkıntılıydın galiba
arkadaşlar ıksa kısa halinizi hatırnızı sorayım dedimmmm
ben kaçtım görüşürüz kızlarrrr
kıslar pilates saatiii..............................