Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

:)) günaydın kallisim süprikkkk yaptım..
ya acayip canım sıkıldı be kallisim dün sabah tartıldım 60.1 çıkmıştı dün akşam 61.0 çıkmıştı ehh yediklerim içtiklerimden dolayı dedim şimdi tartıldım 62.0 çıkıyor ayy delirecem yaaa.sabahın köründe bende fazla çıkıyorum ya okulda tartı yokki orda tartılsam .
hadi sen istediğin rakamı al kallisim ya :))

kallisim okuyup kendimi buluyorum yazilarda.öyle yürekten kopmus öyle tatli bir dille yazilmiski benimde burnum sizliyor okurken. ya ben sizi niye bukadar cok sevdim??
ablam bunu bende çözemedim ama yürekten hepimizin böyle düşündüğünü biliyorum -tatlicadiarzu-

o sayfadan cikmak istiyom cikamiyom nereye basacam o zaman hadi sen soyle ben naptim bilgisayari temelli kapadim yeniden actim
nereye bassam kellige son cikiyo bunu yasarken cok sinir oluyo ama anlatirken komik oluyo buna benzer oyle cok sey yasadimki daha cooook soru sorarim sizede yapamam yine yarin kilo bildirimi varya bu sefer ekliycem kilomu diyom olmuyo yaa iste birgun sizin msn duzelsinde neler anlatirim bensana bir iki ay daha burda kalirsam bir filmlik malzeme cikar diyebilirim isteyerek olmuyo bunlar hep sakarlik iste napim:çok üzgünüm:
canım benim yaa ben seni yerim yerim öyle öperim tamammı :eek: bayılıyorum her anlattığına Şeniz şimdi şöyle açıkla bakayım başka sayfa açıldığı zaman bu kadınlar kulübü kapanıyormu yani aynı sayfadamı açılıyor yoksa yeni başka sayfamı açılıyor eğer buradayken üzerine aynı sayfada değişik yer açılıyorsa sol üstte yeşil bir yuvarlak var en üste bak ona tıklarsan bir sayfa geriye gidersin, dene ve olup olmadığını söyle...

bak bende sana ne anlatayım... bizim bilgisayar bundan 10 yıl önce geldi ve güne dek bilgisayar ellemiş insanlar değiliz eve getirip kurdular çıkıp gittiler yanda bir subay arkadaşımız vardı çağırdık geldi sağolsun tarif edip gitti eşim meraklı ya hemen başladı kullanmaya ve bende ufaklık o zaman yeni doğmuş bebek onunla uğraşıyorum bir yandanda eşimi izliyorum diğer çocuklarda üst katta ve bizim yanımıza inerlerken bir sürgülü kapı var tam yanıbaşımızda onu açmaları gerek neyse eşim her yere bakıyor her gördüğü yere tıklıyor.. her yere tıkla tıkla hani bilirmisin bilgisayar önceleri virüs kaptığı anda gayet açık saçık sitelere girer sen istemesende hepsi peşpeşe açılır ve aynen öyle oldu eşim bir tanesini kapatıyor diğeri açılıyor bende gülerek izliyorum o sırada yukarıdan inen kapı harttt diye bir açıldı kızların ikiside karşımızda:roflol: bilgisayarın ekranını görmüyorlar ama babamız bu kez iyice telaşlandımı adam bir türlü kapatamıyor en sonunda çocuklar görecek diye korktu ya ekranı bir kucakladı :roflol::roflol::roflol: ben tabi yerlerde gülmekten öldüm öldüm uzanıp bilgisayarın düğmesinden kapadımda adam soğuk terleriyle başbaşa kalıp rahat bir nefes aldı:roflol:

iyi akşamlar hepinize
kallistecim yarın için kilomu aynı göstermen gerekecek.bu hafta bi hareket yok bende.
az önce de bisürü şey yiyerek sinirimi çıkardım.:))
öpüyorum hepinizi.
canım neden böyle oldu nolur toparlan yapma böyle nereye kadar gidecek umutum ya:1hug:

günaydın mehalim ayy yaa üzüldüm şimdi bak aslında öğlen imkanın olsaydı keşke öğlen iyi çıkardın bence.. okula götürsen tartıyı:roflol::roflol:

kallisim ya sendeki kis modasi sayfanda ilk sayfadaki en yukardan 3. model ile son sayfadaki 24 numarali mesajdaki 8 dügmeli mavi kisa ceketi yapmak istiyorum kizlara. hangisini yapayim karar veremedim. kac numara sisle örülür ikiside bir fikrin varmi?

ablam ben hemen o modellere bakıp sana fikir vermeye çalışayım, az işim var burada bitince hemen bakıcam..

Reyhan ablam yaa ben şimdi sana ne diyeyim, diyemiyorum çünkü sulugözlü kallis ağlıyor yine, neden böyle oldum herkesin hikayesini okuduğumda tüm tüylerim diken diken ve gözlerim şıpır şıpırsengözlerimebaksanab gözlük takayımda görünmesin bari delikafadulden
Çok güzel ifade etmişsin ablacım içimden şöyle bir öpmek geldi şimdi sarılıp mis kokunu duyarak Şeniz ohhhhh...

not: iyiki 25 ay işsiz kalmamışsın:roflol:

Reyhan ablam ya ben o modellere baktım 3. modelin sanki yapılışı vardı aradım bilgisayarımda ama binlerce resim var malzesef bulamadım, birde şey var büyük kızım mavi modelin daha hoş durduğunu söyledi bende daha çok beğendim ama ipinin kalınlığı nasılki sanki 5 numara ile filan örülmüş gibi geldi bana ipide ince değil... modelin açılımına yakın bir model bulursam hemen ekliyeceğim bugün bakınıcam ablam yazarım sana..

günaydın ıkzlar
nasılsınız bakalım
ben iiiyim
ama aklım şaşkın işim o kadar çok ki
bugün işe geç kaldım
birde müdürüm daha sinirli oy oy
dışarda yağmur yağıyooo
hava kapalılıııı

iyi akşamlar hepinize
kallistecim yarın için kilomu aynı göstermen gerekecek.bu hafta bi hareket yok bende.
az önce de bisürü şey yiyerek sinirimi çıkardım.:))
öpüyorum hepinizi.

canım işe başladın galiba
ama evde olunca insan alır sende sanırım motive ekskliği var
yada atıştırmak için benim gibi kaloriuli şeyleri seçiyosun canım
ben yeşil çay içerek iştahı mı kıstım epey ya

:)) günaydın kallisim süprikkkk yaptım..
ya acayip canım sıkıldı be kallisim dün sabah tartıldım 60.1 çıkmıştı dün akşam 61.0 çıkmıştı ehh yediklerim içtiklerimden dolayı dedim şimdi tartıldım 62.0 çıkıyor ayy delirecem yaaa.sabahın köründe bende fazla çıkıyorum ya okulda tartı yokki orda tartılsam .
hadi sen istediğin rakamı al kallisim ya :))

ay canım ya strestendir ya benim de öyle oluyo ama inersin korkma canım
ben ine çıka ine çıka alıştım artık
galiba seninde set kilo bu canım yaa
boyun kaçtı mehalimmmm

günaydın mehalim ayy yaa üzüldüm şimdi bak aslında öğlen imkanın olsaydı keşke öğlen iyi çıkardın bence.. okula götürsen tartıyı:roflol::roflol:
ayyy tartıyı okula götürmek inanmıyorum yaaaa

ben çıkıyorum kallisim okulda antika b tartı var onlada tarılacam:)))

ayy okulda tartı varmışşşş inanmıyorum yaaa
mehalim soyunmayı unutma canım kıyafetlerle fazla çıkarsın haaa

ilginç fikirler bizd yaniiiii

Reyhan ablam yaa ben şimdi sana ne diyeyim, diyemiyorum çünkü sulugözlü kallis ağlıyor yine, neden böyle oldum herkesin hikayesini okuduğumda tüm tüylerim diken diken ve gözlerim şıpır şıpırsengözlerimebaksanab gözlük takayımda görünmesin bari delikafadulden
Çok güzel ifade etmişsin ablacım içimden şöyle bir öpmek geldi şimdi sarılıp mis kokunu duyarak Şeniz ohhhhh...

:

aynen kallisim reyhan abla hikayene çok güzeldi bir solukta okudum gitti
kaydirigubbakcemile

honeybaby canım en çok senin kilonu merak ediyorum yaaaa
MATEM canım sen nasılsın
zenancım nasıısnnnnn
GÜL78 seni çok özledik bacım yaaaaa
cedric inan senin kilonuda merak ediyorum gecen hafta aldıklarının çoğu gitmiştir inşallah canım
şaşkınperi şaşkınınm mezun oldun diye iice dağıttın galibaaa hımmmm
yada spordan gelemiyosun canım yaaaa
buseyrem biraz daha iisindir inşallah en son sıkıntılıydın galiba

arkadaşlar ıksa kısa halinizi hatırnızı sorayım dedimmmm

ben kaçtım görüşürüz kızlarrrr

ayyy tartıyı okula götürmek inanmıyorum yaaaa

ayy okulda tartı varmışşşş inanmıyorum yaaa
mehalim soyunmayı unutma canım kıyafetlerle fazla çıkarsın haaa

ilginç fikirler bizd yaniiiii
Kadisim nasılız ama :roflol:
:1closedeyes:sen komşunda soyunuyorsunda mehalim okula tartı götürüncemi ilginç oluyor:roflol:
Efet okulda varmış asıl ilginç bu galiba okul kapısında bekliyor müdür ve gelen öğretmenleri tartıyor;
Hayırrr akşam çok yemişsin bu gün dersi adapte olup anlatamazsın yürrrüü eve:roflol:

günaydinnnnnnnnn.
aman erkenden gelmeside güzelmis takima. nasilsiniz sekerler?
kilom 77,2 malesef gram gram düsüyorum. bazen bunada sükür diyorumama gönül fazlasinida istiyor istea.s.:1hug:

kallisim alemsin ya
sorma komşum sonra her yerde dedikodumu yapmış yaaa
bende dedim herkeze ben formumu koruyorum vs
delüü diyo millet bana napimmmmm

ama kızlar haftaya bomba gibi gelcemmmm

gunaydın kızlar.bugun gec kaldımama sanmayınkı uyudum.esımle evden cıkdım benı caddede bırakdı ve yurudum tam 1saat 15dk ve eve geldım.spor ayakkabım ayagımı vurdu.corabım kan olmus hep hem ayakkabımı degıstırcem hemde malum wc ıhtıyacı yıne cıkıcam.kadıkoy e gıtmem lazım.otobus 10 daymıs yanı 20 dk vaktım var.daha gecmısı okuMADIM.DUN ZENAN A yazmısdım en son.yurumedım bugun dıye.canım ıstedı hemde yemekdeyız ı ızlıyordum kalkıp yuruyeyım dedım.90 kılonun ustundekıler baslıgında suna esofman dan bahsedılmısdı bana da band la bırlıkde hedıye gelmısdı bı deneyım dedım.malum o zaman dardı bıraz.yaglandım streclendım normalde gıydıgım atletın ustune esofmanı gıydım 45 dk yurudum.cok fena poset kokuyodu ılk basda ama sonra alısdım.neyse ındıgımde bantdan baskası soylese ınanmam ama kollarımdan sırıl sırıl sular akıyodu.kuvete zor attım kendımı.ve tartıda 1 kılo eksık gorunuyodum.ınanılmaz bısey ya evet normaldede terlıyorum sortumun arkası atletımın sırtı terlıyor ama aksam resmen havuzdan cııkmıs gıbıydım.ısde boyle paylasayım dedım sızınle.cunku butun marketlerde satılıyo sauna esofman ve 20 lıra gıbı bısey.yalnız ben bu kılo verısımın spesıfık oldugunu dusunuyorum.o yuzden eskısı gıbı alsak ıyı olacak.ben en ıyısı bı gecmısı okuyum geleyım.

günaydın ablam, erken gelmesi cidden güzel ben mesela sabahları okuduğum şeyleri daha bir aklıma sokabiliyorum bu yüzden seviyorum sabah gelmeyi.. cedricimde gelmiş hoşgelmiş günaydın hepinize....

reyhan abla gidiyo ya ona bak
alsan daha mı iyi canım
eminim belli bir zaman sonra hızlanacak
motiveni kaybetme ablacımmm

maalesef gecmısı komple okuyamadım bı daha wc ye gıdıp cıkmam lazım gelınce okurum artık

cedricim o eşeofmanı kullanırken dikkat et çok su içmeye çünkü su kaybı yapıyor.. kilonu eskisi gibi alayım madem öyle olsun ama bir kaç yüz gr indireyim bari :))

ayakkabı ile benimde başım dertte idi ben yere değen yani çok alçak tabansız ayakkabıları severim spor ayakkabılarımda öyleydi geçen yıl yürüyüşe başlayana dek tabiki rahat edemedim ayaklarım çok acıdı özellikle yürüyüş için altı süngerimsi dolgulu 1,5 cm taban kalınlığı olan bir ayakkabı aldım şimdi eskittim ama atamıyorum çok rahat sende hafif yumuşak dolgulu seç alırken tabanı çok imce olmasın..

kallisim bende maviyi daha bir begendim. beden bütün örülüp tek parca halinde bitiyor galiba. ipim 5 numara sis icin ben onu yapayim canim ya.. sagolsunlar kizlarinla birliktemi baktiniz.. yerim ben senide kizlarinida beeeeedelikafadulden
güzellerim hikayemi yazdim dün aksam epey uzun sürdü.. ama benimki hayat hikayesine benzedi cokta begenmedim. zenana sordum oda kararsizdi.. ben bir cesaret dün aksam cikmadan önce gönderiverdim. begendiyseniz ne mutlu bana..

X