Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

benim elbisem kırmızı olacak ama kesinlikle hatta dün vitrinin biride gördüm kırmızı elbise büstiyeri tamamen payet çok beğendim

selam kızlar nasılsıız anca gelebildim bugün ya
kaptanım sabah gelmeyi çok çok özledim ya
bu sabah toplantılar vardı gez gez kaç yere gittmi ya
tam oturdum işimi karıştırdım şimdi onu çözmeye uğraşıyorum geçmişe bakayım bir bakimmmm

ben dün akşam kek yedim yaaa
1 dilim dövün beni
kalorisi kaç acaba yaaa
oysa ne güzel gidiyodum ya
güya bugün lapa yapacaktım ama nerdeeeeeeeee

kaptanım gerçi ben izinliyim de mi bu hafta listede yer almıcam galiba öyle mi oluyoooo

evet kadisim listede yoksun keki eritebilirsin rahatlıkla kasma kendini...

sabahları gelmeni bizde özledik şeker...

kekten bişiy olmaz ya ama diliin nasıldı ki enine mi boyuna mı? hani tepsiyi baştan sona kesersinde aradan bir dilim çıkartırsın çünkü bazen benim canım öyle ekmek yemek istiyor ki hani trabzon ekmekleri varya kessen 15 dilime eşittir bir dilimi işte ondan bir dilimle sandviç yapsam ancak doyarım diyorum:roflol::roflol:

baska kim vardi buseeeeee evet buse oda yok kadddiiiiiiiiiiis nerdesin calistigin yeri senmi kurtaracan ara ver biraz be yok anam ben cikim en iyisi
caınm biliyorum ama dün epey burdaydım
bugün anca geldim
evet bu ay böle yoğun ama az kaldı azzzzz
onda sonra ben mız mızlanam nerdisinizzz ay diyeeee

yine tartılmış oy oy oyygamyoncuiremsu

ben her sabah mutlaka tartılırım bu alışkanlığımdan vazgeçmem çok zorrrrr
ama yine artmışım yaaa
1 dilim kkek 200 grma mal oldu yaaa
oy oy oy:1no2:
Spora gidip geldim nihayet başladım arkadaşlar çok zevkli bir o kadarda yorucu hemen anlatayım..

..

ay ne güsel kallisim hadi bakalımmmm
senin için ii bir değişiklik olcak
bende bişeler yapmalıyım
kocişi kandırıp alet almalıyım vs vs vs
en iyisi platesss galibaa

kısss aben sen nasıl yapıyon platesi topun mu var gıııııı:1shok:

ben baktığımda 5yaralıydı ama ben geçerken zaten ambulanslar daha yeni gelmişlerdi .. aman çok şükür ölü yok...

aman böyle yorucu ve üzücü haberleri duymak beni hamilelkten beri çok çok üzmeye başladı
sırf bu yüzden haber izlemiyormu yaaa
önemli başlıkları netten okuyorum tammammm

Ben geldim burdayım pc de yazı yazıyorum sizler için bir şey hazırladım bitince linkide buraya kopyalıcam ok

zenan cıgım haklısın canım bugun cok ugrıyamadım.kocısım sarma ıstedı.yaprak sardım ona.bugun sehır dısında da geldıgınde sürprız olsun ıstedımyerimseniben.adamcagız bıkdı benle saglıklı yemek yemekden.ayrıca sadece 1 saat uyudum canım ama bugun esımı yolcu etmek ıcın cok erken kalkmısdım
canım cok uzuldım.ılk panıgı gormus olmanda senı uzmusdur.dun sabah gazanfer ozcan ın oldugunu ızledım ama sana soylememısdım uzmeyım dıye bılıyorum cunku avrupa yakasını ne kadar sevdıgını.ama bugun daha cok uzuldugun bır olay olmus.spor salonunu begenmen cok sevındım.hatta bende ismek merkezıne cok yogunum orda da varmı spor dıye sormak ıstedım senı okuyunca.
BİLİYORUM GEÇECEK
zaman zaman istiyor herşey
sabır bir de tabiki
ben sabırlıyımdır dimi sen şahitsin buna kallisim başarıcam bunu da bu yıl halledicem kalan kiloları da Allahın izniyle
insaallah emel.umarım bu yıl butun uzuntulerın bıter
benim elbisem kırmızı olacak ama kesinlikle hatta dün vitrinin biride gördüm kırmızı elbise büstiyeri tamamen payet çok beğendim
canım ya senı o elbısenın ıcınde gormeyı cok ısterım
kadıs senın ıcın ıyı yasam gunlugune bakdım 1 dılım kek ın degısım lıstesındekı degerı 1 porsıyon meyve +1 porsıyon ekmek +1 porsıyon yag
Ben geldim burdayım pc de yazı yazıyorum sizler için bir şey hazırladım bitince linkide buraya kopyalıcam ok
sabırsızlıkla beklıyorum mehalım

kalliste canım ellerine ve yüreğine sağlık.icdenligin ve yalın dilin beni çok etkiledi öncelikle.yasadıklarımız hepımızınde bırbırıne benziyor.daha oncede soyledım yalnız olmadıgını bılmek guzel aslında.ınsana guc verıyor.kılo vermeye vaslamak farkındalıkla baslıyor.allah farkındalıgımızı eksıltmesın:Saruboceq:
emel canım senı kendıme cok yakın hıssediyorum daha oncede söylemısdım.bununda en onemlı sebebı sanırım bu gruba gelmeme sebep olan o gece.zamanını hatırlamıyorum ama sızler muhabbet edıyodunuz sen anlatmısdın yıne .dırek kendımle empatı yapdım ve belkı bu senı kırıcak ama soylemek ıstıyorum yıne de senın yasadıklarını yasamamak ıcın dıyet yapmam gerekdıgını dusunmusdum.cunku kılo alma surecımız benzıyordu.bende ne bulursam yıyordum.asla doyma noktam yokdu.ve ıstedıgım seyı yemek ıcın cogu zaman gozum donuyordu.evde varsa hemen yoksa gıdıp alıp yiyordum.bır cesıt bagımlıydım yanı.zaten benım durumuma direk yemekkolizm deniyor.simdi bunları kendime itiraf ederken hem cok utanıyorum hemde kendimle gurur duyuyorum.bıseylere baslıyabıldıgım ıcın.senı kendıme hep ornek aldım bu kısa surecde bundan sonra da ornek almaya devam etmek ıstıyorum.lutfen asla dibe vurma kendını.tanıdıgım en guclu kadınlaran bırısın .basardıklarını dusundugunde emınım bunlar sana guc verıcekdır.yazdıgın yuregını bızlere acdıgın ıcın tesekkur ederım.bana cok buyuk bır guc verdına.s.

yine geldim patlama olmus cok uzuldum allahim yasatma insanlari aci olaylar allah hepsinin yardimcisi olsun
emelim yasadiklarini cok guzel ifade ettin ellerine yuregine saglik bende basaracagina ve o kirmizi elbiseyi giyecegine inaniyorum canim
kallisim sporada gitmis yorulmus yurumus oh oh iyiii cok guzel canim deyecek gittigne goreceksin biliyorum canim toparlanacagimiza dagilmadikki ara verdi arkadaslar demi iste ben buraya geldigimde okuyom gecmisi herkeze bisiy yazmadan cikmiyim diye boooyle uzatiyom lafi napim bende kizimi bekliyom okul cikisi yuruycez insallah bu arada topumu sisirmedim daha sadece yuruyom simdilik bide kendimi diyetteymisim gibi bunu yersem kac kalori olur sunu yersem kac gr alirim diyede hesap yapmiyorum sadece herseyden olculu yiyorum dun aksam mehalimin eskiden kilomuz yokken aklimizda yemek hesabida yoktu lafi beni gercekten dogru geldi cunku bizdede ayniydi bide su vardi biz yer sofrasinda sininin uzerinde yemek yerdik annem ne pisirdiyse ikiser tabak koyardi sini nin uzerine herkez o iki tabaktan kasiklardi ve o iki tabaga bir daha yemek konmazdi biz 6 kisiydik yeterdi o yemekler bize ne guzelde doyardik ara ogun mogun yoktu kardesim simdi izine gideyim haala oyle ve isin garibi su ben orda doyuyomda burda niye doymadimki bugune kadar yaw ne guzel gunlerdi be oooof oooof zayif incecik 49 kilocuk bir genc kizdim ben bu avrupa yedi bitirdi beni gocatti beni gocatti aksam adam gelince kavga edecem biraz epeydir yemedim kafasini gocattin beni diycem fidan gibi geldim buraya ne hale getirdin beni diycem baska ne diycem bilmiyom biraz sayarim artik hele bi gelsin
yine cenem dustu birazda gardes takima bakim belki ozamana kadar biri gelir

simdi ben size bisiy soracam ben biraz onceki yazimi yazarken asada iki kisi gorunuyodu biri bendim biride unuttum adini iste iki kisiydik ben burda yazarken gozum hep asadaki isimlerdeydi ve ben mehalimi cedrici emeli kallisimi gormedim hangi ara geldinizde yazdiniz benim gozum asada baska isim gormedigime eminim cunku hadi bazen bir kisi gorunmuyo hepinizidemi gormedim bana bunu aciklayin arkidesler bisiy daha ogrenmis olayim hadi bekliyom simdi ucumuzu goruyom demin niye gormedim

canım zenanım senin görmediğin kişiler sen sayfadayken .sayfaya giriş yaptıkları için onları görmüyorsun sayfanı sürekli yenilersen gelen gideni takip etmen kolay olur şekercim benim muccckkkk ohhhhhhh

canım zenanım senin görmediğin kişiler sen sayfadayken .sayfaya giriş yaptıkları için onları görmüyorsun sayfanı sürekli yenilersen gelen gideni takip etmen kolay olur şekercim benim muccckkkk ohhhhhhh
sagol mehalim bende seni optumzaten her mesaj yazista sayfa kendi yenileniyo demi tabi ben biraz uzun yazinca epey oyle kaldi sayfa tabi bende laf aramizda hani ismini unuttum dedimya dedim bu misafir epeeeey okudu bizi diyom demekki cok guzel seyle yaziyoz deyom ba ba bak ne salagim ben ya:roflol::roflol: allhim :sm_cool:

evet kadisim listede yoksun keki eritebilirsin rahatlıkla kasma kendini...

sabahları gelmeni bizde özledik şeker...
ayy saol kaptanım eriteyim ben şu 1 kilomuda öyle geleyim listemize yaaaaaa

canım kek kalıbı var ya hani metal yuvarlak olanlar onlardan 1 dilim işteee
:jeyyar:
kadıs senın ıcın ıyı yasam gunlugune bakdım 1 dılım kek ın degısım lıstesındekı degerı 1 porsıyon meyve +1 porsıyon ekmek +1 porsıyon yag

ay canım çok saol teşekkür ederim
ii pek fazla değilmiş
ekmek yemedim hiç ona sayarımm

ayyy yoksa ben mi yaenlış anladım 3 üne birden mi yoksa birine mi denk yaa
3 üyse akşam yemeği yok banaaa
zaten canımda istemiyo nedenseeeee

ii akşamlar kızlar sabaha görüşürüz işim az gibi yarın inşallah öyledir çünkü artık çokkkkkk yoruldum ben ya
:1shok:

abovvvv ne kadar misafirimiz var bugun kızlar hadi durman çaylar nerde yetişemiyorum anacım:)))

cedric sarmami yaptin ayy ne guzel olmustur mis gibi kokar ellerine saglik yaaa canlarimoluyo bazen islerimiz bitmiyo aklimiz burda olsada giremiyoz ben biraz abarttim kimse yok diye falan sen platese basladinmi ben topu sisirmedim daha pazartesi insallah basliycam onuda duzenli yapim bakalim biraz
kadis benimde canim tarilmak istiyo kiz ne zormus tarisiz hayat merak etme azicik kekten bisiy olmaz ben biraz mehalimin dedigi gibi takilacam yemegi hesaplamiycam acikinca ne bulursam azicik yicem bakalim ne olur sadece yurumeyi aksatmiycam zaten duzgun giden bitek yurume var simdi cikayim birazdan yurumeye gidecem hazirlanayim opuyom hepiniz

ayyyy ünivrsiteden beri kitap özetlemiyordum ne zor işmi yahuu yok yok özetlemek değil worda yazmak ço zormuş yafff evet hanginiz masaj yapacak boynuma bekliyorum.kaptanım kraliçem kallisim seni seçtim sen gel:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…